icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

luckalucka83
29. okt 2013

@majka_3
Maji a kedy mas dostat ms?
Mrzi ma to, ak to tento mesiac nevyslo, ja som ten minuly ms poriadne oplakala, ten dalsi bude pre Teba vitazny, musi 🙂

majka_3
29. okt 2013

@sara32 ani nevies ako si ma potesila..ano mam dceru ktoru milujem a neskor pride aj dalsie babo 🙂 tak 🙂
ale aj si ma dojala.... 😔 😔 😔

majka_3
29. okt 2013

@luckalucka83 ved uz aj ja som si poplakala..a slzy v ociach..ale drzim sa.... 😕 😕
ms mam dostat neviem kedy..ak som teraz mala ovulku tak ja sama neviem kedy..
ale mavam nepravidelny cyklus...cca 35dnovy...no tak priblizne by som mala dostat 6.11 😒 uvidime....

sara32
29. okt 2013

@majka_3 Majkaaaaaaaaaaaaaaa som si pozrela vsetky Vase fotecky, je ako z obrazku, je prenadherna ♥ musis byt velmi stastna, ja som na takuto lasku cakala 31rrrrrr , som az teraz stastna ♥ vzdy sa deje pre nieco........... ja tak strasne tuzim, lenze necham to na Boziu volu, ak budem mat otehotniet az bud rok, tak otehotniem vtedy, .......... bude ako bude................................................ nieco ti poviem, moja kolegnyka otehotnela vlani a v 3mes potretila, Doma, a v ruke drzala miminko, malinke;(((ofotila to, jej to same spontanne vyslo von,,,,,Bola uplne mimo, ( to bol akysi cudny mesiac vsetky zeny vtedy potratili;(((((( a asi to tak malo byt,,,,ktovie co by bolo neskor,,,,,,,, teraz caka znovu a o par dni nam RODI ,................ vsetko sa deje pre nieco,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, je tazke pochopit prirodu ( Boha...) ....ved vies aj ja som uz mohla mat 8r dcerku keby ''medicina'' nespochybovala !! ale asi to tak malo byt, ktovie co by bolo keby,,,,,tiez ma to moc bolelo, ale vsetko sa deje pre nieco......................... boze mne asi sibe, ved sa nic nedeje ,,,,,bud mesiac mi budes pisat cakam babätko ♥ vies kazdy mes je len 20% sanca na otehotnenie,,,,,,,,,,,,,,a zalezi na x y faktoroch, kvalita spermii, atd,,,,,ale najviac je to psychika !!!!
drzim ti palce, 🙂))) Pekny den,a ako hovorim, ''kym nepotecie krv'' nezufaj, mozes este byt tehu,,,,,pocuj mala si sexik Terz ked si mala tie pozitivne testy, ci? tak ak ano je tam sanca, !!!! never ze ovu test musi ukazat tehu !!!! daqkomu ano dakomu nie!!!!! ak sa milujete kazdy 2-3dni je tam vzdy sanca,,,,,ved pockaj nakoniec bude aj tak ze budes TEHU !!!! ja sa inak malokedy mylim !!!!! ♥ cmuks♥

zuzinkabluzinka
Odpoveď bola odstránená
sara32
29. okt 2013

@majka_3 si mi mala hned povedat ze mas az 35dnovy, ja mavam 29-32 a ovu na 19-21 den, tento mes Bola ovu az na 24-25den, cize preto asi dostanem na 36den, cize zajtra ...... joj keby som tak nedostala,,,,,,,,,,,,,,,, akosi mi bolesti ustupili .......... hm........ a mam chute 🙂 ze sosovicu idem varit s udenym hahahhahahaha lenze to ja vzdy tak pred MS ;( uz len cakatttttttttttttttttttttttt 😅 🤐 🙄 🤐 😨

majka_3
29. okt 2013

@sara32 na priznaky skoro 😉 a ze mam 35 dnovy cyklus som tu niekolko krat pisala..a. aj tebe 😉
inak tak si davam nadeje ze mm uz ma nervycky preco si ublizujem..ked si ho dam do negativu tak vidiet nieco..ale tak naco si robim zbytocne nadeje nechapem ... 😠 😠 😠 😠

sara32
29. okt 2013

@majka_3 odpovedaj mi na moju otazku........ tie dni co si mala pozitivne testy ste sa tutu mutu....? ak ano tak budes tehu ,,,,nebojkaj ♥ sa ti len ovulka posunula,,,,,,,, a o mna sa netrap, daostane do stvrtku isto iste ;(((((( 😝 😒 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

majka_3
29. okt 2013

@sara32 nie..nebolo tutu mutu....mala som bolesti 😒

sara32
29. okt 2013

@majka_3 toto je aj moj Problem, den pred ovu a v den ovu nemozem na sex ani len pomysliet preto sme sa 2-3dni pred........ mna to vtedy boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... ale ak chceme miminko musime skusit bud mes....aj ked ja este nic...... uz ma vsetko strasne boli na kramy pomoccccccccco nechcemmmmmmmmmmmmm 😕 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

majka_3
29. okt 2013

@sara32 moja testuj 😉

sara32
29. okt 2013

@majka_3 kedze tusim ze aj tak dostanem ( ved preco by sa malo na prvy sup podarit...) pockam do nedele 🙂 az nedostanem mozem byt 🙂

majka_3
29. okt 2013

@sara32 pockaj 🙂 najlepsie....
ja uz testovat nebudem 😀 ostatne testy zamknem 😀

sara32
29. okt 2013

@majka_3 ja uz fakt citim kramy, uz sa stupnuju bolesti ako na kramy ;(

viera84
29. okt 2013

Pridavam fotecku aj s dnesnym testikom, myslim ze dnes je vrchol a zajtra uz bude testik bledy. Uz len mm navnadit na tutu mutu. Uz mi povedal ze buducu ovulku si berie dovolenku, ked to tento mesiac nevyjde, ze po celom dni v praci hodinovej ceste domou a este kym ide maly spat ho tiez vystavi mu poviem ze su spravne tri dni ze treba 😝 Nehovoriac ze sa tiez niekedy kopnem a poviem to aj o den, dva skor a tak sa pocet dni natiahne 😀 No ale co dievcence, ved ak sa to teraz uz niekedy podari tak potom zvysok zivota moze kedy chce, uz ovu testiky nebudu...

sara32
29. okt 2013

@viera84 mozno nezachytis vrchol uz zajtra, odporucam dnes +zajtra milovat !! u mna skoci do 6hod ovulka, aby si neprepasla,,,,,, 🙂))))) drzimmmmmmmmmmm palce,,,, 😅 🙂 😉 😉 😉

viera84
29. okt 2013

@sara32 Dnes sme dali uz rano, lebo som myslela ze vcera mohol byt vrchol, len napr. v inu hodinu. Este skusim nahovorit vecer a potom zajtra

sara32
29. okt 2013

@viera84 ti zavidim, ja ked ovulujem sa nemozem ( boli ma to:(((((( my sme sa 2-3 dni pred ovu, preto neviem este ci som,,,,ale citim sa na kramy, (((( 😝

viera84
29. okt 2013

@sara32 ja mozem a skusame to uz 8 mesiac cez ovulku. Na prve som cakala rok a pol. Aj to po odporucani nasadit si HAK na 2 masiace a po vysadeni sup otehotnela som. Tak uvidime ako dlho budeme cakat na druhe babo.

sara32
29. okt 2013

aha, no pekne ...... ja mam 32r, a min mes sme ovulku presvihli( ale uz mam testiky...) no a tento mes sme sa 2-3dni pred ovu...... lebo so+ned som mala bolesti..... cize pondelok Bola az ovulka, a akosi neverim ze 3dni spermie vydrzia ( aj ked hlien mam) a ako pises existuje 100000000 faktorov a vzdy len 20 % ....................... tak ak nie, skusam dalej ♥ drzim ti palceky 🙂 8 mes, a ja sa tu blaznim hned v prvy 🙂 ale ty uz mas jedno, dve? ja ziadne :( tak ale uz nastal cas ♥ 😎 drzim ti palce, testik mas pozitivny, dnes poistite 🙂 😕 😝

sara32
29. okt 2013

@viera84 aha, no pekne ...... ja mam 32r, a min mes sme ovulku presvihli( ale uz mam testiky...) no a tento mes sme sa 2-3dni pred ovu...... lebo so+ned som mala bolesti..... cize pondelok Bola az ovulka, a akosi neverim ze 3dni spermie vydrzia ( aj ked hlien mam) a ako pises existuje 100000000 faktorov a vzdy len 20 % ....................... tak ak nie, skusam dalej ♥ drzim ti palceky emoticon 8 mes, a ja sa tu blaznim hned v prvy emoticon ale ty uz mas jedno, dve? ja ziadne :( tak ale uz nastal cas ♥ emoticon drzim ti palce, testik mas pozitivny, dnes poistite emoticon emoticon emoticon

sara32
29. okt 2013

@viera84 same to pise ze Emoticon ha ha ha ha

majka_3
29. okt 2013

@luckalucka83 som asi paranoidna ked verim tej ciarke ked je test zachnuty ..ze.... 😒 😒 😒

sara32
30. okt 2013

@majka_3 dobre ranko, tak ako ''tehulka moja'' 😀 tak si poredstav dnes som uz citila, ze dostanem a nist 😨 dva dni pockam a ''testujem'' 😔 lenze zu zu to ''pride'' zu ''to'' citim ;(( znovu tie MS tupe bolesti a krce v podbrusku 😢 🙄 podla min mes ovu a MS by som mala dostat MS zajtra vecer ...... 😨 tak este cakat ☹ 😀 snad ta mrcha nedorazi 😠 😅 a ak svinucha doarzi, ''skusame'' bud mesiac znovu 😝 Majka a Vam, vsetkym krasny den 😀

majka_3
30. okt 2013

@sara32 dobre ranko..a nie som tehulka.. nerob mi nadeje 😖 😖
aj tebe krasny den 🙂

tamarka9
30. okt 2013

@sara32 ahoj ja som ti len chcela napisat ze presne poznam tie strasne ovu bolesti, ani narovnat sa poriadne neviem a nieto este nejaky sexik...ale rano mi trochu lepsie byva, este pokial sa nerozhybem, tak vtedy skusame, alebo potom ako prestanu bolesti tak na druhy den by mala byt ovu a aj vtedy sa da- co sme presvihli, kedze sme boli na navsteve a nejako sme sa rozbehli a potom neskoro prisli domov a zaspali ako drevo 😠 Ja cakam mrchu piatok rano a podobne citim uz bolesti v podbrusku a krize bolia- moje klasicke priznaky na mrchu...ale tak verim, ze to sa nas snazi niekto iba obalamutit aby sme sa hned od stastia nezblaznili 🙂

kukadielko
30. okt 2013

@lauritka ahoj, nevies mi poradit, preco mi graf automaticky nevyznaci, kolky DPO som?

lauritka
30. okt 2013

@kukadielko no asi kvoli tym gulickam 🙂 ale je tam jasna ovu, oznac si to sama ;) prazdnym kruzkom, asi si merala iny cas ?

kukadielko
30. okt 2013

@lauritka nemerala, len som si to iny cas zaznacovala. Ako si to sama vyznacim?

lauritka
30. okt 2013

@kukadielko juj tak si ani nemusela oznacovat, ze iny cas to zapisujs ;) lebo graf to hned vyhodnoti, ze merias iny cas.
skus tam dat rovaky cas, alebo nezadavat cas od zaciatku vobec. podla mna potom ti ju oznaci aj sam