icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zunajda
31. mar 2016

@kakatulik dochádzajú mi ovu testy,tak už by mohla dokvitnúť 😩

patka33
31. mar 2016

caute ta s digitalnym bol vcerajsi a ten druhy dnesny co si myslite kedy mam snazit este

sara34valentina
1. apr 2016

@patka33 dnes v noci 😉

janulka_1
1. apr 2016

Baby tak ja dnes 53DC a mrcha stale nikde, len uz cely tyzden tak jemnolunko spinim (pri utreti) bledunkoruzove na papieri a vcera a dnes uz len taka bledohneda, to sa mi este nestalo. Max 1-2dni ale vzdy to silnelo a potom dosla ms

jaruska18
1. apr 2016

@janulka_1 a testik si neskusala? ::

denidi
1. apr 2016

@janulka_1 hm,to je zvláštne a teploty sa ako tvaria/?

zubrienka1
1. apr 2016

Ahojte baby, idem si k vam po radu 😉 ovu testy treba robit cca v tu istu hodinu? a testovacia ciarka ak je test pozitivny musi byt rovnaka alebo silnejsia ako kontrolna? dik

kakatulik
1. apr 2016

@zubrienka1 ved ty radu nepotrebujes,uz vsetko vies....ta hodina testovania by mala byt priblizne rovnaka...uplne rovnaka byt nemusi...hlavne velmi nepit pred tym,aby nebol velmi riedky moc.

zubrienka1
1. apr 2016

@kakatulik dakujem. nebola som si ista, ci som to spravne pochopila...

kakatulik
1. apr 2016

@zubrienka1 a este jedna vec.Netestovat hned z ranneho mocu.NAjlepsie tak okolo obeda,podla toho ako sa da.

miska_hryzka
1. apr 2016

Ja zatiaľ takto dievčatá 🙂

kakatulik
1. apr 2016

@miska_hryzka no sak ved ako inac.....to uz takto zostane 9 mesiacov...to bude ale dllllhy graf 🙂

kakatulik
1. apr 2016

@janulka_1 ocuvaj a nedavala si nam tu uz nejakého ducha?.... 🙂

miska_hryzka
1. apr 2016

@kakatulik ešte budem merať tých 21 DPO a potom už je tehu potvrdené, tak už nebudem merať.

dejna20
1. apr 2016

@janulka_1 zeby? 😀 a ze 53dc wau. A tehu test je kde?😂

monika1791
1. apr 2016

@janulka_1 Veď ja každý deň očakávam kedy tu dáš pozitívny tehu test 🙂

janulka_1
1. apr 2016

@monika1791
@dejna20
@kakatulik
@denidi
@jaruska18 tak baby vyzera to tak, ze dnes som 1DC, je to sice slabucke ale je to jasna cervena krv, a pobolieva aj brusko aj krize. Testik som naposledy robila v utorok rano a je cisty, odvtedy som nemala kedy. Myslite, ze toto sa da ratat na 1DC?

dejna20
1. apr 2016

@janulka_1 ja som tak mala pritom biochemickom tehu. Pocitam to za 1dc ale mne sa to na vecer trocha rozbehlo.

zunajda
1. apr 2016

Žeby 1.apríl? Posledný som si robila teraz.

monika1791
1. apr 2016

@janulka_1 Ach jaj ☹

denidi
1. apr 2016

@janulka_1 hm,no skoda,ze to neskoncilo dvomi// ☹ ...ale ak je krv cervena,tak asi by som ratala 1DC od dnes

miska_hryzka
1. apr 2016

@denidi
@janulka_1 ale keď je to len špinenie, tak sa to ráta ešte do starého cyklu nie?

denidi
1. apr 2016

@miska_hryzka tak nejako tusim to je,spinenie by sa nemalo ratat za ms,az uz ked je krv jasna a cervena

lauritkatesty
1. apr 2016

ano do stareho... 1 dc az ked je normalne jasna červena krv

jaana47
1. apr 2016

ahojte baby, uz som tu dlhsie neprispela....no chcela by som sa vas opytat mam 18DC a ovu testy negativne (teplota stale okolo 36,3) velmi slabucka testovacia ciarka, ale dnes uz citim vajecniky, je mozne aby ovulacia prebehla ked bude test negativny, ale pocitovo to citim je to mozne???
tento cyklus bez tabletiek, uz ani fytosoju som ci nedala, s ktorou minuly cyklus bola ovu, teraz len inofolic.... jooj kocky drzim nam vsetkym palce a gratulujem uz tehulkam 😉

kakatulik
1. apr 2016

@jaana47 teplota je dole,myslim ze ovu este len pride.

jaana47
1. apr 2016

@kakatulik dakujem no dufam ze bude, uz som si aj tento mesiac povedala s mojim drahym manzelom ze to ideme brat tak optimisticky, ze bud to vyjde alebo nie, po dlhych rokoch co sa clovek snazi uz to asi naozaj treba brat tak..budem testovat a hadam sa to stasticko usmeje raz 😵

janulka_1
2. apr 2016

@dejna20
@monika1791
@miska_hryzka
@lauritkatesty tak ja sa v tom uz nevyznam, 2-3 kvapky od vcera, ako v posledne dni ms a krv je taka do hneda, tak teraz ako? Je to mrcha alebo len spinim?

lauritkatesty
2. apr 2016

@janulka_1 a teplota je dole ? aky si vlastne mala graf tento cyklus ?

janulka_1
2. apr 2016

@lauritkatesty teplotu som cely tyzden nemerala lebo sme neboli doma, az zajtra zase zacnem. Ale graf sa ukazoval ako anovulak, ff mi ovulku bobec nevyznacilo a teploty sa pohybovali od 36.1 do 36.6