Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@patka33 dnes v noci 😉
Baby tak ja dnes 53DC a mrcha stale nikde, len uz cely tyzden tak jemnolunko spinim (pri utreti) bledunkoruzove na papieri a vcera a dnes uz len taka bledohneda, to sa mi este nestalo. Max 1-2dni ale vzdy to silnelo a potom dosla ms
Ahojte baby, idem si k vam po radu 😉 ovu testy treba robit cca v tu istu hodinu? a testovacia ciarka ak je test pozitivny musi byt rovnaka alebo silnejsia ako kontrolna? dik
@zubrienka1 ved ty radu nepotrebujes,uz vsetko vies....ta hodina testovania by mala byt priblizne rovnaka...uplne rovnaka byt nemusi...hlavne velmi nepit pred tym,aby nebol velmi riedky moc.
@kakatulik dakujem. nebola som si ista, ci som to spravne pochopila...
@zubrienka1 a este jedna vec.Netestovat hned z ranneho mocu.NAjlepsie tak okolo obeda,podla toho ako sa da.
@miska_hryzka no sak ved ako inac.....to uz takto zostane 9 mesiacov...to bude ale dllllhy graf 🙂
@kakatulik ešte budem merať tých 21 DPO a potom už je tehu potvrdené, tak už nebudem merať.
@janulka_1 Veď ja každý deň očakávam kedy tu dáš pozitívny tehu test 🙂
@monika1791
@dejna20
@kakatulik
@denidi
@jaruska18 tak baby vyzera to tak, ze dnes som 1DC, je to sice slabucke ale je to jasna cervena krv, a pobolieva aj brusko aj krize. Testik som naposledy robila v utorok rano a je cisty, odvtedy som nemala kedy. Myslite, ze toto sa da ratat na 1DC?
@janulka_1 Ach jaj ☹
@miska_hryzka tak nejako tusim to je,spinenie by sa nemalo ratat za ms,az uz ked je krv jasna a cervena
ano do stareho... 1 dc az ked je normalne jasna červena krv
ahojte baby, uz som tu dlhsie neprispela....no chcela by som sa vas opytat mam 18DC a ovu testy negativne (teplota stale okolo 36,3) velmi slabucka testovacia ciarka, ale dnes uz citim vajecniky, je mozne aby ovulacia prebehla ked bude test negativny, ale pocitovo to citim je to mozne???
tento cyklus bez tabletiek, uz ani fytosoju som ci nedala, s ktorou minuly cyklus bola ovu, teraz len inofolic.... jooj kocky drzim nam vsetkym palce a gratulujem uz tehulkam 😉
@dejna20
@monika1791
@miska_hryzka
@lauritkatesty tak ja sa v tom uz nevyznam, 2-3 kvapky od vcera, ako v posledne dni ms a krv je taka do hneda, tak teraz ako? Je to mrcha alebo len spinim?
@janulka_1 a teplota je dole ? aky si vlastne mala graf tento cyklus ?
@lauritkatesty teplotu som cely tyzden nemerala lebo sme neboli doma, az zajtra zase zacnem. Ale graf sa ukazoval ako anovulak, ff mi ovulku bobec nevyznacilo a teploty sa pohybovali od 36.1 do 36.6

@kakatulik dochádzajú mi ovu testy,tak už by mohla dokvitnúť 😩