icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
2. apr 2016

@janulka_1 aha .. no lebo prave pri anovulakoch to krvacanie moze byt take všeliaje kedze ani poriadne nenarastie sliznica, moze byt vlastne miesto ms len špiennie

janulka_1
2. apr 2016

@lauritkatesty jaj tak to som nevedela, tak teraz neviem odkedy mam ratat 1DC a to je dost podstatne kedze na 4DC mam brat lieky

lauritkatesty
2. apr 2016

@janulka_1 hmm no tak to teda neviem posudit teraz ani ja , lebo ked sa nerozkrvačas, tak sme na vazkach, asi radsej volaj v pondelok lekarovi. a čo maš brat ? clostyl

denidi
2. apr 2016

@janulka_1 presne to iste ma napadlo,co pise
@lauritkatesty pockaj este do zajtra,ci sa ti to nespusti a ak nie volaj dr,nech ti povie,co a ako,lebo takto je to strasne neiste

janulka_1
2. apr 2016

@lauritkatesty
@denidi ano clostil, a tak som aj myslela, ze pokym sa to nerpzbehne do pondelka rana tak hned budem volat lebo som taka neista lebo toto som este nemala

denidi
2. apr 2016

@janulka_1 no vidis,sak stale sa musi cosi udiat,co nas zneistuje,ach jaj ☹
ja zasa stale cakam na ovulku,urcite este nebola,lebo teplota stale okolo 36,3,hlien taky bielkovo vodovy,ale test dnes stalle negativny,brusko uz pobolieva a vo stvrtok bol folik na jednej strane vraj 22mm a na druhej 15mm,tak neviem,co sa tam deje 😕
@lauritkatesty je mozne,ze teda este dorasta,ten folikul,co mal vo stvrtok 15mm? ako nechcem to nejak rozpitvavat,ale sak asi som urobila dobre,ze som vcera nesla na to iui,myslim,ze by to bolo uplne zbytocne,hm

lauritka
2. apr 2016

@denidi ešte si nestúpla čo?

denidi
2. apr 2016

@lauritka takto vyzeram

lauritkatesty
2. apr 2016

@denidi nechce mi to načitat, vieš to dat ako screen shot ?

denidi
2. apr 2016

@lauritkatesty no musím sa to ešte naučiť,pridávať to 🙂 najrýchlejšie bolo odfotit a hodit cez mobil 😉 tak tu je

lauritkatesty
2. apr 2016

@denidi no tvari sa to ako pred ovuláciou.. myslim ze ten 15 mm to da 🙂 zo švrtka

denidi
2. apr 2016

@lauritkatesty ok,budem mu verit teda 🙂 ale aj citim ten vajecnik,tak uz len pockam,co sa bude diat s teplotou 😉 diky

kakatulik
2. apr 2016

@lauritkatesty mne sa to tiez tak vidi.

@denidi ,a to akoze to IUI uz nebude?...ze keby si tam zavolala...no ale oni asi robia standardne taketo veci na 14 DC..ne?
No ale ked je to teraz na tej dobrej strane,tak sa mozno zadari aj takto spontanne. 🙂

denidi
2. apr 2016

@kakatulik uz nie,nechala som to iui tak,nejak ma to tentokrat preslo 😉
vo stvrtok,ked som bola na utz som chcela zavolat,ale keby mu poviem,ake mi nameral foliky,tak by mi kazal prist v piatok,ale oni tam tesne pred iui nerobia sono,takze by sa spoliehal na ten stav,aky bol a to by bolo zbytocne...
no a stym standardnym 14dnom,to bol ten dr co som mu volala,ked som myslela,ze moj dr v centre este bude marodit,hej ten mi kazal prist na 14ty den,pre mna nechapacka toto 😕 😲
bodaj by si pravdu mala a podarilo by sa 😉 aj ked som tentokrat tak celkom zmierena s tym,keby sa zasa nepodari...ale ved mna to zasa drapne 😀 😀 😀

kakatulik
2. apr 2016

@denidi ..to je dobry postoj ze sa nepodari,lebo aha veronika1603...ako pekne skepticky zacala merat teplotku a vidíme ako to dopadlo 😉

denidi
2. apr 2016

@kakatulik to ano,uplne uzasne,ako to vypalilo a bum je tehulka 😉 a ty ako,cochvila si plnohodnotne sa snaziaca spolusnazilka 😀 ak sa mozem opytat,preco vlastne ides na magneticku?

kakatulik
2. apr 2016

@denidi IP 🙂

nely459
2. apr 2016

Baby testovala som od pondelka,kazdy den jeden test,v stredu bol najtmavsi potom bledol a dnes znova siliko hlien a taky stmavnuty test,to co ma byt?

nely459
2. apr 2016

Horny test je dnesny,posledny je z pondelka

kakatulik
2. apr 2016

@nely459 to som sa aj ja chcela spytat,ze to co ma byt... 😀 ,tak ale asi sa to cele este len chysta.Merias BT a mas aj nejake ine ovu príznaky?

nely459
2. apr 2016

@kakatulik standardne bolesti inak nic. Nemeriam bt uz som ale 34dc

kakatulik
2. apr 2016

@nely459 ahaaa noo a nemozes byt uz tehotna...vtedy zvyknu ovu testy takto ukazovat.Ale vies co,skus zajtra rano zmerat BT ked sa prebudis hned v posteli a adalsich par dni.Bolo by zaujimave to odsledovat.
Teda ak mas digi teplomer.

jaja018
2. apr 2016

@kakatulik testy od @nely459 nemozu takto zachytit tie dve ovu za sebou? V priebehu 24hod?

jaja018
2. apr 2016

Ci blbost?

kakatulik
2. apr 2016

@jaja018 teoreticky ano.Ale prakticky mozno jedna ovu z z dvoch vajecnikov,alebo ovu este len pride a LH si trosku poskakala....lebo ked sa nad tym zamyslis,takLH stupne a dojde k ovu...ked uz raz klesne tak sa mi zda nepravdepododobne ze by znova stupla bola znovu extra ovulacia....ale mozne je vsetko 😀
...zaujimava by bola teplota,lebo ak je hore ovu uz bola,alebo prave prebieha,ale ak dole este nebola....

kristinka28
2. apr 2016

@kakatulik Baby ak dnes bola rano bazalna teplota36,2 a zajtra stupne a bude sa drzat hore kedy prebehne ovulka v ten den ked stupne ,alebo v ten den co bola najnizsia teplota dakujem

kakatulik
2. apr 2016

@kristinka28 ovulka sa rata ked je BT dole.Ked je Hore,sa uz rata ako 1DPO.

kakatulik
2. apr 2016

@kristinka28 vid graf.Bledozelenym je vyznacena ovulka podla BT.

nely459
2. apr 2016

@kakatulik tak zneram rano,v posve treba?