icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miska_hryzka
4. apr 2016

@kchan
@ria294 súhlasím s tými testami iné testy pozitivne a woman secret čistý.

jaja018
4. apr 2016

@ria294 jaaa ti neviem mam cyklus vseliaky... Za poslednu dobu 28,28, 29, 39 a teraz cakam co bude. Ale tak podla teploty a ovulky by mala alebo teda nemala prist teraz niekedy. Ale test negat, a mrcha nikde a ani sa na nu necitim

ria294
4. apr 2016

@kchan veĺmi pekne ďakujem aj som si to myslela, objednam iné testy, také čo budú ukazovať ozajstné čiaročky 😉 😨 😉 😉

ria294
4. apr 2016

@lauritka už to tu baby spomínali tak sa chcem spýtať, prosím ťa je možnosť objednať si u teba ovulačne testiky 😉 😉 ďakujem

ria294
4. apr 2016

@jaja018 tak ju ani nedostaneš 😉 prajem ti to z celého srdca 🙂

zunajda
5. apr 2016

Podľa teploty to vyzerá, že ovu ešte nebola,či?

kchan
5. apr 2016

@zunajda z teba si robia tie teploty srandu? 😤

jaja018
5. apr 2016

Baby moze sa stat ze aj lutealna faza by bola veľmi dlha?

jaja018
5. apr 2016

@ria294 dakujek no to neviem... 14DPO by test uz nieco ukazal ☹ no moj je sneho biely

ria294
5. apr 2016

@jaja018 a ako sa ti drží teplota?

zunajda
5. apr 2016

@kchan ani mi nehovor! 😣

kchan
5. apr 2016

@zunajda už by bolo načase aby sa vyšplhali. Ja dnes 1DC ale rátala som s tým, takže oddnes zas čajíčkujem 😛

kakatulik
5. apr 2016

@zunajda ak to bude takto pokracovat dalej,tak to veru vyzera na anovulak.....ach jaaaaj.

sonaja
5. apr 2016

dievčence prosím vás. chem sa opýtať a poprosiť o radu. chem si začať merať bazalnu a aj ovu testy vyskúšať. to v pohode ale skor by osom potrebovala vedeiť za tú telotu keď cez týždeň vstávam o 5,00 a cez víkend aj o 7,00 ako to potom kontrolujete? alebo ako to robíte? Ďakujem krásne

kakatulik
5. apr 2016

@sonaja nooo najidealnejsie by bolo,keby si si aj cez vikend merala o tej piatej plus-minus......ved mozes spat dalej.No ja napr.robim nocne a po nocnej jednoducho nemeriam.Alebo zmeraj o tej siedmej a odcitaj povedzme minus 0,1 stupna a zapis si to tam...bude to ale skreslene.

lauritkatesty
5. apr 2016

@sonaja cez viend si nastav budik, zmeraj a spi dalej.
ale nic sa nestane ak vynechas 1-2 teploty.. ak uz nebudu dolezite.. napríklad uz ked bude potvrdena ovulacia. ked to skombinuješ s testami. tak to bude v pohode. netreba kazdy den

sonaja
5. apr 2016

@lauritkatesty
@kakatulik no Dˇakujem skúsim. budík určite nie lebo ten môj spánok je aj tak taký všelijaký . ale Ďakujem. uvidím ako sa s tým popasujem 🙂

kakatulik
5. apr 2016

@sonaja ved uvidi ako sa zobudis,mozno otvoris oko uuplne sponntanne,tak zmerias a ak neootvoris tak nezmerias 🙂

jaja018
5. apr 2016

@ria294 teplota sa zatial drzi, ale test aj dnes cisto biely

ria294
5. apr 2016

@jaja018 hlavu hore, ešte nie je všetkému koniec. Skús zajtra, prajem ti aby to dopadlo dobre 😉

stevvvka
5. apr 2016

Kedy si robila test? ,mne rano ukazalo snehobiely a naobed slabunka ciarka...ziadny duch. A som aj pila dopoludnia asi liter..
@jaja018

ria294
5. apr 2016

@stevvvka a na ktorý deň si si urobila test?

jaja018
5. apr 2016

@stevvvka okolo 10 nebolo to s prveho ranneho. Ale myslim ze rozdiel by nebol

zunajda
5. apr 2016

@kakatulik minulý cyklus som mala ovu až na 34DC...uvidím čo z toho bude

kakatulik
5. apr 2016

@zunajda ty mas potom riadnu spotrebu ovulacnych testov.

zunajda
5. apr 2016

@kakatulik testujem iba druhý cyklus a asi aj posledný 😔

janka7291
5. apr 2016

Ahojte snazilky🙂. Toto su moje ovulacne testy, prvy vcera vecer a druhy dnes vecer. Mozem to chapat ze ovulacia uz prebehla ? Resp. je ten prvy podla Vas pozitivny ? 🙂 Dakujem

lauritkatesty
5. apr 2016

@janka7291 ovulacia bud dnes alebo zajtra. od pozitívneho do 48 hodin.. vsimni si potom aj hlien, zmeni sa na husty a kremovy

korytnacka1981
5. apr 2016

@miska_hryzka ako si na tom?

zunajda
5. apr 2016

@kakatulik vďaka jednej milej osôbke
@korytnacka1981 😉 neminiem až tak veľa za ovu testy a hovorí sa, do tretice všetko dobré 😁