icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dejna20
10. apr 2016

Ja tento cyklus tiez divno. Nemeram, netestujem ale 17,18dc som mala spinenie a to mavam ovu cca okolo20dc tsk neviem co to malo byt. Asi sa uz pred tou laparkou vazne rozpadam.

zunajda
11. apr 2016

@kchan takže ovulku som ešte asi nemala 😣 teplota sa drží dole...zato dnes ma poriadne bolí podbruško

kchan
11. apr 2016

@zunajda žeby by bol tento cyklus anovulak?? Mne skončila ms, od zajtra zas meranie a testovanie. Nebaví ma to. Vydržím do mája lebo gyn chce vidieť či mi prebieha ovulka, a potom s tým seknem

saninka8
11. apr 2016

Ahojte,idem si k Vám po radu. Od otehotnenia som minuly mesiac dostala prvy krat menštruáciu (čiže po vyše 2 rokoch)stale kojim,mala ma 18 mesiacov a tento mesiac nic a čakala som okolo 5.4. Ma vyznam si robit ovu testy? Chceli by sme druhé. No mam v tom nejasno,ci sa mi testy oplatia. Dakujem za rady.

korytnacka1981
11. apr 2016

@saninka8 to vazne? ja sa akurat zamyslam, ze kedy ms pride, kojim este, mala ma 6 mesiacov, cize to kludne moze byt aj po 2 rokoch?

saninka8
11. apr 2016

@korytnacka1981 ano moze...veru nechýbala,ale tym ze chceme druhé a minuly mesiac sa objavila,tak som sa aj potešila...no tento zase nic.

dejna20
11. apr 2016

@saninka8 ja som kojila dva roky a4 mes a kramy dosli po roku. Ale trvalo aj pol roka nez sa nejak stabilizoval cyklus

maminka12345
11. apr 2016

Baby moje testiky od 12 dc do 16dc myslim ze dalej testovat je zbytocne vas nazor??

zunajda
11. apr 2016

@kchan uvidím aká bude BT zajtra a chystám sa tento týždeň k doktorovi...zariadim sa potom podľa výsledkov. Priznám sa,že ani mňa už nebaví testovanie a meranie BT.

kchan
11. apr 2016

@zunajda ako robím to iba pár mesiacov ale už mi to lezie na nervy. Zbytočne ešte väčšie stresy a zo sexu už pomaly nemáš ani pôžitok 😮 všetká česť ženám, ktoré to robia mesiace či roky a ešte ich to neomrzelo 👍 držím palce u lekára a nech ťa tá ovulka toľko nenaťahuje ✊

butterfly333
11. apr 2016

@maminka12345 aj ja som to raz takto mala a ovu prišla na 20DC,

maminka12345
11. apr 2016

@butterfly333 len ja to citim ze ovu asi bola mavam kazdy mesiac bolesti v podbrusku dost silne

bobulazelena
11. apr 2016

Baby, pisem aj sem, lebo som zmatena 😀...mam otazku vcera som mala ovu test uplne negativny, prikladam fotku testu z dnesneho doobedia...
A teraz vecer som mala testovaciu bledsiu oproti tomu doobediu. Myslite,ze este moze byt vrchol zajtra? Aj ked teraz vecer bol bledsi?
Dakujem

leticia22
11. apr 2016

Baby ahojte, píšem aj sem, či mi neviete poradiť, na 10 deň cyklu som začala z ničoho nič kus krvácať na pár hodín, tak som si hneď začala robiť ovu testy, ale zrejme to nebolo z toho, lebo ovu mi asi ešte neprebehla, nestretli ste sa s tým? teda nemala ste niektorá takéto ovu testy, vraj mi to dlho silnie... Ďakujem

lauritkatesty
11. apr 2016

@leticia22 mne sa javia všetky negativne, treba dalej testovat

bobulazelena
11. apr 2016

@lauritkatesty prepac ze pisem vsade...len som zmatena 🙂

leticia22
11. apr 2016

@lauritkatesty ahoj, no to áno, len prečo sa mi tam tak dlho zjavuje tá druhá čiarka už dva týždne vkuse... a to krvácanie čo mohlo byť nevieš?

kakatulik
11. apr 2016

@bobulazelena,to je jednoduche.Vchol bol dnes doobeda. 😀

lauritkatesty
11. apr 2016

@leticia22 no mozu byt citlivejšie cesty.. krvacanie, mozno len nejaka zilka praskla, nebol sexik ? ked to trvalo len kratko

dejna20
11. apr 2016

Ja uz mam 5 den spinenie od 18-21dc. Kramy mam mat az 33-34 dc neviem co to ma znamenat 😮

zunajda
12. apr 2016

@kchan presne ako píšeš, pôžitok žiadny...najskôr teplota,potom milovanie...ešte nejak vydržím tento cyklus a so sledovaním ovulky si dám pokoj...budeme mať iné starosti 🏠...môj graf a v ňom všetky kopce Tatier

kchan
12. apr 2016

@zunajda no tak z teba si to robí riadnu srandu ☹

zunajda
12. apr 2016

@kchan ani nieeee 😉 .....ešte stále som optimistka a verím, že budem mať aj druhý prírastok

kchan
12. apr 2016

@zunajda tak jasné že budeš mať ešte mimi 😉 všetky čo sú tu sa dočkajú 🙂 a ten optimizmus ti v dobrom závidím 😊 lebo ja si pripadám už ako klbko nervov 😁

lululka22
12. apr 2016

@dejna20 aj ja mam 3 den hnedy vytok. Tiez nechapem co to je.nic ma neboli nic necitim , len ked idem na wc papier je hnedy... Poslednu ms som mala az po 52dnoch a ako kukam do kalendara minuly cyklus som to tiez takto mala ale len dva dni vytok .tento cyklus teplota hore este nesla cize ani ovu to neni. uvidime co bude dalej

leticia22
12. apr 2016

@lauritkatesty bol dva dni pred tým tuším sexík 🙂

lauritkatesty
12. apr 2016

@leticia22 tak bohvie no, bez sona su to len dohady, ale keby sa to objavovalo castejšie, treba to riesit s lekarom, zena by nemala hore dole zakrvacat pocas cyklu.

kakatulik
12. apr 2016

Kvacie mimo cyklu moze sposobit napr.polyp na cevixe.....

dejna20
12. apr 2016

@kakatulik
@lululka22
No vsak ja mam endocysty. 6.5. Idem na laparku tak uvidim, co vsetko najdu a povyberaju 😖😳

lululka22
12. apr 2016

@dejna20 drzim palce aby bolo vsetko v poriadku.a rychlo sa s toho dostanes. 😉 😉 Ja nekrvacam ani nespinim len ked sa utrem neni to ciste ale uz je to skoro prec vcera to bolo tmavsie. uvidime co bude zajtra.mozno zacina ovu .