icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

bobulazelena
12. apr 2016

Babule tak co myslite, je ten druhy od vrchu pozitivny?

bobulazelena
12. apr 2016
buckeye
12. apr 2016

No tak ja takto, je to prvy mesiac, co som zacala merat bt aj lh testy, tak uvidime 🙂

kakatulik
12. apr 2016

@buckeye...to si mala tolko pozitívnych ovu testov?

kakatulik
12. apr 2016

@bobula zelen.Nieco mu este chyba,ale mozno si iba nezachytila vchol.

buckeye
12. apr 2016

@kakatulik vela, ja mam pco, takze lh hladina je vyssia...cakala som az bude konecne negativ :D

sonaja
12. apr 2016

Prosim.testujem ovu prvi krat. Vcera 7 dc bieli jak sneh dnes vizera takto. Vcera som testovala okolo 16,00 nepila som 2 ⌚ pred tym ale ani na vc som nebola lebo som sa bala ci nieco potim vycikam.dnes som tiez nepila snad aj 3 hodiny a na vc som bola.reku nieco len cvrknem.mozem mat uz taku ciarku??? Som zvedava kedy bude ovu.

sonaja
12. apr 2016

@sonaja v skutocnosti je silnejsia ta čiarka

1zuzuska1
13. apr 2016

ahojte, ak by ste to tak mali odhadnut cca 🙂 asi po kolkých dnoch po prvom dni alebo poslednom menštruacie pride ovulaciu ?

foxinecka888
13. apr 2016

Baby poprosím Vás čo si o tomto myslíte, BT meriam iba od 23 DC dnes je 28 DC , test negatívny a MS zatiaľ nikde. Moja BT je ako Vysoké Tatry. Chcem vedieť Váš názor či ešte je nejaká šanca že by som mohla byť tehu. Ďakujem

butterfly333
13. apr 2016

@1zuzuska1 ako u koho podla toho aký je tvoj cyklus,ja mávam ovu okolo 16Dc.

kakatulik
13. apr 2016

@foxinecka888 toto nie su Vysoke Tatry. Toto iba mala hornina. Uplne normalne. Tak sanca tu je stale kedze este nedorazila ms,ale zacala si merat neskoro. Po ovulke je vzdy teplota hore.Uz ti nezostava ine ako cakat. Ake dlhe mas cykly?

foxinecka888
13. apr 2016

@kakatulik 28 dnové mám, však moja chyba začala som neskoro 🙂 nevadí počkám či sa teda MS uráči. Len ma to zmiatlo trochu tie teploty lebo dnes som mala dostať a 37,1 tak som sa opýtala čo mi na to poviete. Ďakujem krásne za vaše rady.

kakatulik
13. apr 2016

@foxinecka888 tak to zatial na ms nevyzera. Uvidis zajtra. Drzim palceky😀

zuzka213
13. apr 2016

Dievčatá, ktoré ovu testy odporúčate?? Nikdy som žiadne neskúšala... Rozhodujem sa medzi testami a mokroskopom
A je tu noekto,kto si meria BT a robi na smeny?? Je to vôbec možné??

kakatulik
13. apr 2016

@zuzka213 ten mokroskop je blbost. Objednaj si tu od bab v proshopoch za babku,kup si digitalny teplomer a mas to.

denidi
13. apr 2016

@zuzka213 ja by som sa na mikroskop nespoliehala,keď som zhanala info o tom,dosť som čítala,že nieje moc spoľahlivý,vyskusaj ovu testy,ja na ne nedam dopustiť 😉

1zuzuska1
13. apr 2016

@butterfly333 dakujem 🙂 som.chcela tak.zhruba vediet ci to je jiekto uprostred cyklu alebo dajak.koncom 🙂

dejna20
13. apr 2016

@1zuzuska1 cca v strede cyklu.

zunajda
13. apr 2016

Nezostáva mi nič iné, len ísť k doktorovi...môj cyklus sa asi zbláznil...včera som začala špiniť a dnes vôbec nič

kakatulik
13. apr 2016

@zunajda pocuvaj,ale nemohlo to byt u teba take nieco ako ovulacne spinenie?
Inak mne sa podla tvojich teplot zda,ze mas velmi rozhadzane hormony. Na HP si uz bola?

zunajda
13. apr 2016

@kakatulik neviem,ešte ani raz som nemala takéto špinenie ...Ešte som nebola nikde...svokra si zlomila nohu,tak teraz nemám na seba ani čas

ria294
13. apr 2016

Prosím máte niektorá skúsenosti s čistou materskou kašičkou ??

kakatulik
13. apr 2016

@ria294 uz to tu pisala scarlett tusim,ze velmi dobre. Nasla si dve ciarky na teste😀

kakatulik
13. apr 2016

@zunajda no takze kf bude trochu casu,navstiv lekara poziadaj ho o HP a aj hormony stitnej zlazy. Sama ale mozes zacat s gynexom,femigard,alebo ine bylinky,ktore vyrovnavaju hormonalnu hladinu.

ria294
13. apr 2016

@kakatulik asi som si to tu nevšimla, a čiarky na teste nie žiadne nie sú 😒 ale verím, že raz určite budú 😉 jedna známa mi spomenula tú materskú kašičku, tak som chcela vedieť, že na čo všetko je dobrá a či má niektorá s tým skúsenosti

kakatulik
13. apr 2016

@ria294 je velmi dobra na vsetko asi. Odporuca sa na lepsie dozrievanie a kvalitu vajicok,cize nou urcite nic nepokazis. Vraj sa odporuca taka trojmesacna kura.

maminka12345
13. apr 2016

@lauritkatesty aahoj tak teplotu mam stale rovnaku 36.8 taka sa drzi az do doby menstruacie po ovulke?

buckeye
13. apr 2016

@zunajda a ci to nemohlo byt skor uhniezdovacie spinenie ;)

ria294
13. apr 2016

@kakatulik ďakujem 😉 tak si ju objednám a naordinujem na 3 mesiace 🙂 🙂