Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte,idem si k Vám po radu. Od otehotnenia som minuly mesiac dostala prvy krat menštruáciu (čiže po vyše 2 rokoch)stale kojim,mala ma 18 mesiacov a tento mesiac nic a čakala som okolo 5.4. Ma vyznam si robit ovu testy? Chceli by sme druhé. No mam v tom nejasno,ci sa mi testy oplatia. Dakujem za rady.
@saninka8 to vazne? ja sa akurat zamyslam, ze kedy ms pride, kojim este, mala ma 6 mesiacov, cize to kludne moze byt aj po 2 rokoch?
@korytnacka1981 ano moze...veru nechýbala,ale tym ze chceme druhé a minuly mesiac sa objavila,tak som sa aj potešila...no tento zase nic.
@maminka12345 aj ja som to raz takto mala a ovu prišla na 20DC,
@butterfly333 len ja to citim ze ovu asi bola mavam kazdy mesiac bolesti v podbrusku dost silne
Baby ahojte, píšem aj sem, či mi neviete poradiť, na 10 deň cyklu som začala z ničoho nič kus krvácať na pár hodín, tak som si hneď začala robiť ovu testy, ale zrejme to nebolo z toho, lebo ovu mi asi ešte neprebehla, nestretli ste sa s tým? teda nemala ste niektorá takéto ovu testy, vraj mi to dlho silnie... Ďakujem
@leticia22 mne sa javia všetky negativne, treba dalej testovat
@lauritkatesty prepac ze pisem vsade...len som zmatena 🙂
@lauritkatesty ahoj, no to áno, len prečo sa mi tam tak dlho zjavuje tá druhá čiarka už dva týždne vkuse... a to krvácanie čo mohlo byť nevieš?
@bobulazelena,to je jednoduche.Vchol bol dnes doobeda. 😀
@leticia22 no mozu byt citlivejšie cesty.. krvacanie, mozno len nejaka zilka praskla, nebol sexik ? ked to trvalo len kratko
Ja uz mam 5 den spinenie od 18-21dc. Kramy mam mat az 33-34 dc neviem co to ma znamenat 😮
@dejna20 aj ja mam 3 den hnedy vytok. Tiez nechapem co to je.nic ma neboli nic necitim , len ked idem na wc papier je hnedy... Poslednu ms som mala az po 52dnoch a ako kukam do kalendara minuly cyklus som to tiez takto mala ale len dva dni vytok .tento cyklus teplota hore este nesla cize ani ovu to neni. uvidime co bude dalej
@lauritkatesty bol dva dni pred tým tuším sexík 🙂
@leticia22 tak bohvie no, bez sona su to len dohady, ale keby sa to objavovalo castejšie, treba to riesit s lekarom, zena by nemala hore dole zakrvacat pocas cyklu.
Kvacie mimo cyklu moze sposobit napr.polyp na cevixe.....

Ja tento cyklus tiez divno. Nemeram, netestujem ale 17,18dc som mala spinenie a to mavam ovu cca okolo20dc tsk neviem co to malo byt. Asi sa uz pred tou laparkou vazne rozpadam.