icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
15. apr 2016

@lauritkatesty nooo,lenze ja ovulku väcinou citim a u mna je max.do 24 hodin,resp skor.

lauritkatesty
15. apr 2016

@janulka_1 tak le meraj som zvedava na koniec 🙂

lauritkatesty
15. apr 2016

@kakatulik hmm no mna t boli tiez den pred a potom je este dole bt aj ked uz sa hlienm meni 😕

janulka_1
15. apr 2016

@lauritkatesty moje dva grafy a treti je tento mesiac

janulka_1
15. apr 2016

@lauritkatesty a este januarovy

salmas
15. apr 2016

@janulka_1 Ja som presne po anovuláku mala ovulku na 8 DC. A vtedy to konečne vyšlo, bohužiaľ to nedopadlo dobre 😢

lauritkatesty
15. apr 2016

@janulka_1 jj vidim cize jasne 36,6 uz poovulačna hmmm... tak a ms bola normalne silna jo ?

luciskooo
16. apr 2016

@kakatulik inak..ja som si tiez myslela ze ovulku citim..a viem podla hlienu kedy je...ostala som celkom zarazena led som bola na folikumetrii a zistila mi dr kedy praskol..zahadne je ze to bolo v pondelok..a bolesti prs pichanie pri vajecniku a hlien som mala vcera...taaakze mne z to vyplynulo ze nie vzdy je to tak ako to citim 🙂

janulka_1
16. apr 2016

@salmas to je mi luto 😔, prajem ti aby si opat zazila ten krasny moment s // a dotiahla to do vonavuckeho ciela 🚼

janulka_1
16. apr 2016

@lauritkatesty a dnes 37,1 ale o hodinu neskor merane. Ms sa tazko rozbiehala, skor take spinenie na zaciatku ale potom uz bola normalne, nie silna (silnu mavam len obcas)

lauritkatesty
16. apr 2016

@janulka_1 hmm tak potom musela prist ovu skor.

kristinka28
16. apr 2016

Baby tie co sa spoznate do grafu takze vcera som dostala mrchu ,ale bazalna este dnes vystupila test negativny to co ,,neberiem ani tabletky nic ,inac ak ma prist mrcha 1 -2 dni klesne teplota a teraz toto @lauritka

janulka_1
16. apr 2016

@lauritkatesty takze hovoris, ze okolo 21DC by tym padom mala dojst ms?

lauritkatesty
16. apr 2016

@janulka_1 no mozno aj skor, kedze uz 7 dc si bola hore.. uvidis podla dlzky LF-aku mavaš

zunajda
16. apr 2016

Vrchný ...18:20
Spodný ...21:15
Teraz len dúfať, že keď sa budeme večer snažiť...stihne sa uchytiť.
MM bol včera veeeeeľmi unavený 😣 a ráno šiel o piatej do práce.

lauritkatesty
16. apr 2016

@zunajda nevadi date dnes 🙂

lauritkatesty
16. apr 2016

@kristinka28 a mas ju normalnu ?? niekedy sa stane ze neklesne a pride. ze klesne az po...

kristinka28
16. apr 2016

@lauritkatesty ano normalna nevidim rozdiel no to viem ,ale umna stale klesne pred mrchou a teraz nic este isla hore tak nerozumiem,,,ale tehu urcite toneni uvidime zajtra aka bude to telo si robi uz co cche

zunajda
16. apr 2016

@lauritkatesty zákon schvalnosti...keď sme obidvaja doma,tak ovu nemám. Inak minulý cyklus sme sa snažili pred pozit.ovu testom, v deň pozit., aj po a nič....možno teraz sa zadarí 😁

lauritkatesty
16. apr 2016

@kristinka28 no mozno to zblbo nejak.. prave telo ie je stroj nemusi sa vzdy chovat rovnako 😒

janulka_1
16. apr 2016

@lauritkatesty 14dni som mala

lauritkatesty
16. apr 2016

tak ked bola teda 5dc plus 14,, tak cca okolo 19 dc by mala dojst alebo nedojst 🙂

foxinecka888
16. apr 2016

Baby ak vás možem poprosiť BT sa musí merať vždy v tu istú hodinu? Lebo ja občas stavam o 7 a inokedy o 6 potom mam. Vždy o šieste mam teplotu 36,8 a o siedmej 36,9 alebo vyššiu. Tak ci si mam dávať budík aby to bola vždy ta istá hodina.

lauritkatesty
16. apr 2016

@foxinecka888 ano malo by sa. lebo to potom skresli graf.

foxinecka888
16. apr 2016

@lauritkatesty ďakujem budem si dávať budik

kakatulik
16. apr 2016

@luciskooo no pockaj,to akoze si mala ovulku skor ako si to cele citila? Len mne to viac-menej vsetko potvrdi aj teplota,aj ovu testy,ibaze tej teplote dlhsie trva,pokym stupne.

lauritkatesty
16. apr 2016

@foxinecka888 ja som to tiez tak robievala, zmerala a spala dalej 🙂
a ked neslo o dolezitu teplotu, tak som ani nemerala. ked uz si poznas teploty a ovu je potvrdena tak uz ani netreba

luciskooo
16. apr 2016

@kakatulik presne tak...za normalnych okolnosti keby som to nevidela na monitore na vlastne oci..tak myslim ze to je teraz..aj ovu testy som mala vzdy pozitivne az 19dc a to je teraz a doktorka hovori ze ovu bola 15-16 dc...bazallu nemeram takze to neviem rakto overit.. Tento mesiac som ale netestovala.. Tak uvidim buduci mesiac..cele cudne 🙂

zunajda
16. apr 2016

Práve som si robila ovu test,...dnes je top, však?!

kakatulik
16. apr 2016

@luciskooo ako si to videla na monitore?