Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty už sa teším na večer 😉
@zunajda ten je ale 😉
@kakatulik Ja neviem či tento mesiac čo som po laparke ahystero budem mat ovu ovu testy som začala na 13Dc no zatial nebolpozit dnes som 18Dc no nemám už ovu testy a BT som začala tento mesiac merat až 15Dc aj to som nechcela ja že ved ovu testy ukážu kedy je ovu no zatialnie a BT mám4dni po sebe 36,8 no v pondelok som mala ten priesvitný natahovací hlien odvtedy nič.som zvedaváčo z toho bude.
@butterfly333 tak vies,tento mesiac sa to asi musi upravit po tych vsetkych výkonoch...ved uvidis ako sa bude teplota dalej tvarit....mozno sa aj posunie....
@kakatulik no možno len to ma metie ten hlien čo som mala v pondelok.No ved sex je tak uvidíme čo to spraví do leta sa snád zadarí.
Ahojte kočky takže sa k vám už opäť pridavam dúfam že ma opäť prijmete 😀 čakám na kramy a ale ci dôjdu neviem ale asi prídu ako skôr nie 😀...Pomenilo sa tu niečo či?
@michhaela ahoj,vitaj opat 😍
@senselinka Teším sa že opäť som tu a,aj to ubehlo šup šup...Čítala som vás a mrzí ma co sa u teba stálo :'( ale verím že nám to výjde a bude všetko ok 🙂
@senselinka ako sa citis?
@michhaela ďakujem, moja, možno budeme tehule naraz 😉
@kakatulik ďakujem, Kati, citim sa fajn, vo stvrtok som mala zakrok, včera na obed som bola doma.
Samozrejme, že som veľmi smutná, obcas si ešte trochu poplacem, ale zbytočne sa v tom nesprtam a netyram samu seba, načo by to bolo dobré... Snazim sa usmiať pri každej tehuľke, pri každom pozitivnom teste, ktorý vidim a všetkým to úprimne priať, lebo viem, aké to je, snažiť sa a nemoct mať babo, prípadne on prist...
Čaká ma teraz veľa aktivít, mam kopu roboty okolo domu, v záhrade... Chcem si dať detox podľa Macingovej a verím,že o dva mesiace sa na to dáme znovu. S muzom sme s dohodli, že nebudeme stracat cas a pojdeme rovno na IUI.
Aj keď je to ťažké, snazim sa mať otvorené srdce a dušu a viem, že babatko sa k nám čoskoro vráti znovu. Tesne pred zákrokom som sa snim rozlúčila a s!ubila, že do roka sa vidime o poschodie nižšie v porodnici nazivo 💜
@patkaamirko na ovu to ešte nevyzerá musí byt druhá rovnaká palička.
@butterfly333 tak potom cely mesiac som nemala ovulku.hm..zvlastne. .ale 24.marcasite som mala MS
@butterfly333 sorry, 24.marca som mala MS a ovulka mala byt 6 .Aprila. styk sme mali 5.April. a testy tehu negativne aj vcera
@patkaamirko ani mne nejak tento mesiac neukazali testy ovu no jasom po hysteroskopii a laparoskopii tak neviem načom som.Ja som mala ms 29.3.tak som zvedavá či bude vlastne ovu či už bola.No ked ste mali sexík tak by to mohlo sa zadarit.
@butterfly333 cauko mne uz sa laparka blizi a neminie. Teba hospitalizovali den pred ( mna budu) to mi asi nedaju jest. Ako dlho pred a po si nejedla? A robili ti klistyr? Na operacku si isla hola, s tou zasterou a holym zadkom? Alebo to az tam sa vyzlecem? A riesili nejak nalakovane nechty? Ja mam na rukach gellack. Makeup si mala? 😂😂😂
A nesmejte sa mi 😂😂😂
@butterfly333 a kolky den po lps si mala sex?
@dejna20 Moja ja som tam išla v nedelu o 14h ma príjimali jedla som ešte doma obed tam večeru a potom už nič ani pit len trolinka som pila večer mi dali klistír musela som byt oholená úplne do hladka večer mi ešte dali fraxipirín a rano si premna prišli z operačneho išla som v ich pyžame tam na operačke mi dali to len cez ruky pyžamo a áno s holím zadkom 😀 čiapku na hlavu a čakala som kým sa nachystaju mna operoval primár prišiel zamnou ešte mi povedal čo mi budu robit,lahla som na operačný stol a už si nepamatám až na izbe ked ma budili,do večera mi dávali infuzie mne bolo trocha zle mám nizky tlak tak mi dali infuzku aby mi nebolo zle poobedie som prespala a večer som už bola na nohách a jedla som až ráno ked ma pustili domov.No a sex sme mali asi za 6dní po laparke a hysteroskopii,Tebe idu robit iba laparku??Maku up som nemala a gelove už nenosím asi dva roky.
@butterfly333 to nemam gelove nechty len taky gellack na svojich nechtoch, ale to nejde odlakovat normalnym odlakovacom.
Ja mam dve endocysty na vajecnikoch tak asi len laparku. A holit si sa mohla sama ci ta kukali a myslis ze mne ked nepojdu do onej to budu tiez riesit? Teda ja sa holim, ale ako dokladne to az tak neriesim 😂
Hmm mna tak skoro asi nepustia. Nastup mam stvrtok, v piatok operaciu a pustaju veaj nedelu pondelok podla stavu.
@senselinka ved jasne ze nema zmysel sa v tom vrtat. Ibaze cloveka sem-tam prepadnu tie vsetky emocie. Plac vraj cisti dusu...Tak velmi som ti to zelala,ale musi sa ist dalej. Neviem ci mozes,ale skus si k tomu detoxu kupit vceliu matersku kasicku. Taku mdnsiu trojmesacnu kuru....
@dejna20 no ja som sa oholila sama nekontrolovali ma ale asi aj pri laparke musi byt uplne oholená,no puštaju aj cez víkendy ako kde.

@zunajda,ak je prvy zlava tak anoooo 😵...dnes,zajtra,pozajtra....