Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@monika1791 jaj a ja som mala sekciu v spinale, takze som uspata nebola. Preto sa aj tej narkozy obavam...
@monika1791 hehe ako inak ako odspodu? Väcsinou az ked spis ak vobec.
@dejna,cenovo vyhodna je ta väcia. Ak nezeniem od vcelarov,tak si tam aj ja objednam.
Omietku si dat mozes😀
@kakatulik Som si nebola ista co to je 🙂 😀
@kakatulik
@monika1791
No mozno to ani pri laparke nerobia 😂 ja neviem. Ale po spinale nemozes dvihat hlavu 12h cize ani chodit, tak vtedy to robia a baby o tom tak hororovo pisali. Len si to nejak nepamatam kedy mi to robili.
@dejna20 Tak kazdy narkozu berie inak..ale ja som bola nad moje ocakavania v pohode..hned ako som sa prebudila som si isla čitat noviny 🙂 neboj sa to urcite das..ja som sa najviac bala asi klystiru 😀
@monika1791 no ja som ho pri porode straaaasne chcela a nist odbili ma cipkami 😂😂😂
@dejna20 Sak ja som sa ho viac bala ako laparky 😀 a to mi robili 2 😀
@monika1791 preco vsak neni nad to sa dobre 💩😂😂😂
@dejna20 😀 tak nevedela som si predstavit ze mi tam daju neaku hadicku 😀 tak ale dalo sa to prezit...horšie bude asi pôrod 😀 bo ja sa vsetkeho bojim 🙂
Dievcata.verte mi,ze hadicky sa daju napchat vsade,nie len do orvorov. 😀
Tak neviem pri laparke by asi ani nemuseli,ale plny mocak y im asi vadil,lebo lezi hned pod maternicou.
@kakatulik No s tymi hadičkami mas pravdu 🙂 hlavne hadička z brucha po laparke je super 😀
Ahojte ... je normalne, aby sa mi o 2 hodky zmenila teplota? Teda zobudila som sa rano o 4 tej, wc, tak si hovorim, ze si zmeram teplotu, normalne to robim o 6 tej rano, namerala som si 36,8, som 7 Dpo, v Lh to mavam nad 37C, tak dost sklamana som bola :( ale potom som zaspala a merala opat o 6 tej a tam 37.3.... nevstala som nic.. zaspala dalej a o 2 hodky 37.4 .. mam brat tu o 6 tej? @lauritkatesty
@dejna20 urcite ta pri laparke musia cievkovat, pri kyrete nie, to je 10 minut zákrok, laparka dlhšie, mozes sa tam pocikat a pod. Hlavne po laparke musis dlhšie lezat a zrejme ti dajú infuzky, aby ťa zavodnili a to budes potrebovat cikat, len nesmies vstať. Ale cievkovanie je v pohode, nic strasne.
Mne po laparke bolo zle, hned, ako som otvorila oči, sestricka,či mi je zle a hneď mi pichla niečo do kanyly a v sekunde mi bolo dobre, ani som negrcala. Ani klystír nerobili, ani pri porode, dali mi len cipok, to si môžeš aj doma už dat
@dejna20 Prečo v Ba ružinove na čo??
@dejna20 mna necievkovali pri laparke
@minnehaha2005 ano moze, zapiš tu, ktoru si namerala v klasicky čas, to nie je pravidlo ze sa o hodinu zvyši len o 0,1 ako sa uvadza.. moze aj viac a teda tebe za dve hodky mohla takto stupnut. a ako vyzera grafik cely ???
inač mne davali pit taku hnusnu mineralku pred laparkou, mala som si vybrat bud to, alebo klystyr, museli byt proste čiste čreva.šaratica tušim ???
a tiez ma cievkovali, o narkoze mi trošku bolo tazko, ale zle nie. potom večer uz ma prišla odcievkovat, ale neblo to nič strašne, len trošku štiplo a bolo to.
mna velmi bolela klučna kost, ze vraj to bolo od toho plynu čim nafukuju- spodok skoro vobec
@butterfly333 lebo ja tam idem
@senselinka mne cievkovanie nevadi to som mala aj pri spinale. Ja som rodila v ruzinove tak viem, ze pri porode nerobili klystir len cipky davali a to nist pre mna. Z toho sa ja nevytoto. Ja by som ten klystyr brala nech po operacii nemusim tlacit az mi puknu stehy 😂
@dejna20 jaaaj myslíš na laparku?ja som bola v Trnave.
Ahojky. Potrebovala by som poradit, ktory den cyklu je test najblizsie k pozitivnemu 🙂 Nie vzdy sa mi podari zachytit ten vrchol. Mne sa zda, ze na 13-14DC vecer bol najtmavsi, potom uz testy bledli aj napriek rannej velkej koncentracii. Testy robim rano, koli tomu, ze odchadzam skoro do prace a vraciam sa az po 18stej. Pocas plodnych dni testujem 2 krat, rano a vecer. Najviac plodneho hlienu som mala na 12-13 DC, ale tepota stupla na 15-16DC, cize 2 dni na to. Mam to zaznacene 1-2DC koli tomu, ze som mala minuly cyklus dlhe spinenie pred ms a neviem realne kedy zacal novy. Skuste na to mrknut vy svojim odbornym ockom 😉 Dakujem 😝
Zabudla som podotknut, ze silne ovulacne bolesti som mala rano 14-15DC. Ani som chodit nemohla 😠
@butterfly333 a ako si cikala, keď ti davali aj infuzky a nebola si zacievkovana??? 😕
Dievčatá musím vám povedať, že obdivujem tie z vás, ktoré už máte deti 🙂
@petulik1991 podla mna najtmavsi je 14-15, co by ti sedelo aj z teplotou ;)
@petulik1991 nie teplotou, bolestou eh 🙂) a bt si nemerias?
@buckeye Meriam praveze, uz je hore. Ale nemoze byt pozitivny test v den ovulacie, naj je den pred tym a ovu den na to. Mne sa zda ten 13-14DC vecerny najsilnejsi, skus si priblizit. Bol zo slabej koncentracie robeny, ten na druhy den z celonocnej koncentracie je rovnaky, ak uz nie bledsi. A v ten den som mala aj tie ovulacne bolesti. a teplota takato, zacala stupat na 15-16 DC, takze bolo po ovu
@buckeye Ten vecerny test na 14-15DC je taky divoky, lebo mi kvapla voda nan, ale tmavol velmi pomaly, tie pred nim rychlejsie
@petulik1991 ja som myslela ten 14-15 PM, co je, pozitivny moze byt, ovu ti mohla prist v noci na to, brucho ta moze bolet aj tesnd pred ovulaciou a teplota ti stupla az potom 15, takze mozno bola ovu 16

@monika1791 no kvoli cikaniu.