Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@buckeye No kazdopadne som z tychto testov jelen, dalsi cyklus kupim ine, s tymito nie som moc spokojna. Inak necham sa prekvapit, lebo sme mali sex tym padom 2 dni pred ovulaciou, potom siel priatel na sluzobku. Nasadila som utrogestan pre istotu az dnes na 3DPO Ach..let´s see 😎
@petulik1991 14 dc vrchol, 16 dc ovulka a potom to uz stupalo 🙂 pripadne aj toho 15 dc mohla byt.. len ti isla pomalšie hore teplota, ten jeden den tam stale može lietat.
@senselinka doniesli mi mysu asi tri krat som bola na mysu a potom večer som už vstala a išla na wc.
@miska_hryzka to preco? 😉
Kedy mas termin?
@lauritkatesty Mne ide vzdy pomalsie hore 🙂 Ved uvidime, tento mesiac uz zacnem riesit CAR ak sa nepodari
@petulik1991 spg mate dobre ?
Priatel si daval robit minuly rok na jesen a vyseldky mal vyborne. Medzicasom som presne na 12cyklus snazenia sa otehotnela, ale aj potratila v 8tt. Dnes uz je to takmer rok a pol. Ja nemam za sebou okrem folikulometrie ziadne vysetrenia. Tu v NL je to zlozitejsie. Rovno ides do CAR od obvodneho, tam sa uz o teba postaraju..Ziadny gyndos
@petulik1991 no tak uz len merat bt a ked ostane hore niekolko dni, tak pomaly chystat hcg test 🙂
@buckeye Vzdy testujem tak 9. alebo 10DPO, mam tie najcitlivejsie testiky. Ked som bola v decembri tehu, tak mi krasne ukazal takeho dusika na 10DPO. Bohuzial Hcg stupalo pomaly 😔
@butterfly333 jaj, tak hej... No mne bolo rozhodne príjemnejšie cievkovanie... Ale asi je to drahšie, než misa pod zadkom 😀
@petulik1991 hmm drzim palce, mne tiez ukazalo 10.dpo uz, teraz cakam ci bude silniet, skusim tak na 14.dpo
@buckeye Jejo, tak drzim moc palce 🙂)
@petulik1991 dakujem, sa tesime, lebo ja mam pco, tak som sa bala, ci nebudu problemy jednak s podarenim a este, aby to dobre dopadlo 🙂
@dejna20 tieto ranné niekedy aj večerné nevoľnosti sú horšie ako opica po nejakej dobrej žúrke 😀 Za posledné dva týždne už 7 kg išlo dole. Teraz som len v 7tt termín 6.12.
@miska_hryzka no tak bude mikulassky balicek 😉 moj synovec aj neterka je vtedy narodeny.
Mne byvalo zle od 6-12 tyzdna ale nevracala som, len ma nadrapovalo. 😂 som furt jedla biele rozky s maslom a mandarinky, tak ani vaha nesla dole, ked mi prestalo byt zle isla rychlo hore ale to som zjedla co nezjedlo mna 😂😂😂
@miska_hryzka ach moja,to ti musi byt riadne zle ☹ prajem ti,nech to rychlo prejde a ty si mozes tehotenstvo poriadne uzit 😉
@miska_hryzka fii tak vela kg? To ti je zle? Och no dufam, ze ma to obide, u nas v rodine, to zeny nemaju.. Drz sa 🙂
Baby, ráno o 5hod som si merala BT a bola 36,3...spala som ďalej a keď som zmerala o ôsmej už bola 36,7. Nevstala som z postele a ani som nebola na WC...prečo potom taký skok? Včera a predvčerom som mala pozitívne ovu testy.
@dejna20 ja ani na nič nemám chuť. Moje telo toho mrňúsa nejako nechce prijať a štrajkuje.
@denidi ďakujem 🙂 dufam, ze prejde prvý trimester a nevoľnosti prejdú.
@buckeye zle mi je, hnačky mám a na nič nemám chuť. Ale zas vôbec nie som unavená 🙂

@buckeye Pockaj, najprv prebehne ovulacia a az potom stupa teplota 🙂 Nie po tom, ako zacne stupat