Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Mam zvyšné ovulacne testy. Viac IP
@miska_hryzka uf, clovek aj vie, ci ma robit, ked ho prehana z crevnej virozy, ale v tomto pripade, neviem, drz sa, mne zacinaji ustupovat tie krce, uz posledne 2-3 noci som ako tak spala, i ked cez den to sem tam este citim 🙂
Zabudla som...poradie z peava do lava
@kakatulik jasne.nepijem aspon 2 hodiny.testujem medzi 16-18.00. Neviem ci je potrebne urcite mnozstvo mocu alebo len skratka na namicenie mizno 1 dcl.a mavam zhruba 28 dnove cykli ale obcas sa posunie o 2 dni neskor. Tak neviem.od novembra som mala neviem.isto ale dajme tomu 28, 26,28,30,28,28
@kakatulik no podla hlienu ktory som sledovala od toho dedembra mi vychadza na ten 15 den zhruba a aj teraz zaxina byt taky akoc ma byt.no len ma metu tie testy.na meranie teploty nemam nervy ani chut ani cas rano o 5,00 a v vikden zase nevstaavam tak skoro.tak to by bola blbost bez vikendu
Ja som si stiahla do mobilu aplikáciu menstruacny kalendár a tam mi aj ukazuje ovu a plodné dní
@leon69 ja tak isto to mam stiahnute
@kakatulik podľa doktora mám všetko OK, on sa bál že neovulujem, takto to dopadá vždy ked neberiem duphaston.. teda taký dlhý cyklus... ale asi prvý krát čo si meriam teplotu mi ukázal že bola ovulácia... jediné čo ukazuje že to má prísť že ma neskutočne bolia prsa a som vyhádzaná ako pubertiačka :(
@mia295 graf je dlhý,moja úplne ta chapem,ja som dnes 14 dpo a 31 DC a už mi to ide na nervy,lebo viem že zasa nič ,tak nech už sa pustí,ale zajtra mi príde,lf proste nepustí,ja ju mám vždy 14 dni a na 15 ty pride ms,vyzerá,že aj ty máš aj lf v poriadku,ovulka bola,takže tešme sa...testik si nahodou neskusala,či necakas ms zbytocne?
@denidi nerobila som si, lebo sme to neriešili nejako, nechcelo sa nám.. a ovulku mi vypočítalo v pondelok, bola v štvrtok takže celé zle... v ten pondelok som sa dorevala, že ked sa nesnažíme tak ovulujem, no celé nahovno, a už som bola spokojná že bude nový cyklus a teraz holt čakam ako trubka joj, ved aspoň to že vidím že je tam ovulácia aj lf, to ma teší
a ako moja ty? idete znovu na IUI tento cyklus?

@zunajda to je jedno. Ty vies ze to bolo tak skoro a to staci. Hlavna vec ze bola ovulka a ako vidim,tak ste sd poctivo snazili. Uz si len pockat na vysledok. Drzim palceky.