Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@patka33 MUDr. Miroslav Smolík, patrí pod Kocha, ale ordinuje v Ružinovskej poliklinike
https://www.zzz.sk/zariadenie/2149-gpn-sro-gyne...
Ako prvého ti síce vyhodi Cupanika, on je riaditel, ale služby nizsie sú rovnake
@senselinka on je typ doktora ku ktoremu sa musim prihlasit tak ze od starehi sa odhlasim?
@patka33 on to vsetko vybavil za mňa, ja som prišla, vyšetril ma, zaplatila som a uz som nikdy nebola u mojej starej doktorky. Platí sa hneď prvý raz 120€ ročný poplatok a platí sa v hotovosti
No ja mam mat buduci piatok laparku. Kramy mali prist v pondelok. Samozrejme meskaju 😁 test dnes z ranneho mocu uplne negativny.
Kuva takto sa mi to len natahuje. Musim dostat kramy dnes alebo zajtra, aby som stihla dokrvacat...
tak ja som z toho jelen, vsetky tu testujete naobed a na tom, co mam, sa pise, ze sa ma rano... tak jako?
@chokma a aky test máš namysli ovu na zistenie ovulacie??
@patka33 ak sa smiem spýtat ako dlho sa snažíte??my skoro dva roky a všetko v poriadku no ajtak sa nedarí.
@butterfly333 nieco cez rok
@butterfly333 kramy nikde dpc.
Baby kolko.dni trvaaju plodne dni rataju sa od.pozitivneho.ovu testu ?
@dejna20 to zo stresu moja ja som to tak mala tiež pred laparkou aj každou inou operaciou.
@jaannah tak zatial mam taky pristup, my skusame iba 4ty mesiac takze to nejako nehrotim, lekarka mi povedala ze do toho 1 roka je to uplne normalne 🙂 a okrem toho toto merianie ovu testami zbytocne cloveka tak podvedomo stresuje, ze no traz mam tak teraz musime....a to nie je podla mna dobre

@senselinka a ku komu chodis ? aj ja chcem nejakeho profika nevadi ze si priplatim