Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Tento mesiac sme spravili zmenu len v tom, ze ja som prestala brat kyselinu listovu ako samostatny vitamin a kupila som si femibion, pila som grepovy dzus do ovu, a prvy krat od kedy sa snazime sme mali tutu mutu cez ovu rano, i ked ma isiel mm zozrat ked to znamenalo o 5 hodine kedze potom ide do roboty 😀
@kukadielko aj tebe prajem aby bolo vsetko v poriadku. Aj ja budem volat v pondelok ale chcem sa objednat na 15-teho tak som zvedava ci bude termin volny.
@viera84 ja mam termin na 18-teho, ale chcem sa spytat, ci ma nezoberie aj skor. No ma to beznadejne plne. Ale myslim, ze to aj staci, velmi skoro zasa nemusi nic vidiet. Ja som si inak spatne pozerala Jonasov vypocet, ktory mam zdarma z netu a on sa mi terminovo presne trafil do ovu! Je tam pohlavie dievcatko, aj ked by sme viac chceli asi chlapceka, ale po tolkych problemoch s tehu mi to je uz jedno... 🙂
@kukadielko uvidime potvrdenie od lekarov a tfuj tfuj aby sme sa stretli v teme julovky 🙂
dievčatá, čo myslíte???
tu je aj graf... http://www.womenzone.cz/uzivatelka/bubu4125/gra... ....ak by ste niektorá chceli aj to kuk... ďakujem za odpovede...
@bubu4125 no podla mna to vyzera nadejne, tiez som mala implantacny pokles...
@kukadielko to je ten pokles po ovu a následné vystúpenie??? Dnes je to znova za 37'C! Čo myslíš, digitálny test by už ukázal??? Lebo včera obyčajný ešte nič....
@bubu4125 ano, myslela som to. Ja som mala pokles dokonca dva krat.
Digitalny test som nikdy nepouzila, tak ti neviem povedat. Teraz som si robila prvy test 13 dpo a mala som hrube kolajnice! Kolky dpo si?
@kukadielko dnes som 12dpo...už asi počkám kým by som mala dostať ms.... Tj štvrtok...som zvedavá! Prsia mi ide roztrhnúť a moje chute sú katastrofa! Neskutočná chuť na sardinky,v polovici ma z nich naplo, už len tá vôňa....a k tým sardinkam som jedla mozzarellu,paradajky a oravsku slaninu....
@bubu4125 😉 zlata...
Ja by som na tvojom mieste zajtra rano testla... Daj vediet potom. Silno ti drzim palce!!!
@kukadielko dúfam, že sa dostanem do mesta! Ja som totiž dievča z dediny 😀. Ale chystáme sa teraz, hádam stihnem lekáreň.... Hovoria baby, aby som skúsila ovu test, ak bude pozitívny,tak som tehu....vraj skôr ukáže ako tehu test....ďakujem! Ozvem sa....
@lauritka prosim ta, dokedy ma zmysel merat bazalku, ked mam uz pozitivny test? V pondelok idem na prvu kontrolu k dr.
@kukadielko ahoj, uz nemusis merat 😉
@lauritka ok, dakujem 🙂
ahojte snažilky, pozitívny ovu test som mala 14 a 15 DC, ale snažili sme len 12 DC, nakoľko chceme dievčatko, tak preto pred ovu 😉 Myslíte, že to bolo moc skoro? Ovulácia by sedela na ten 16 DC, podľa hlienu a aj ovu test už bol negatívny. Ja si myslím, že sme skúšali príliš skoro 😒
Ešte som zabudla napísať, dnes je 11DPO, na obyčajnom teste je duch - viditeľný ale na fotke ho vôbec nie je vidieť... 🙂
@elinka84 gratulujeeeem! Tak sa zadarilo! Prajem ti, aby si tehulkovala az do konca v plnom zdravi. 🙂
Ty si teda tiez julovka, ze? Tak vitaj v klube! 😎
@kukadielko Ďakujem...ale ešte je dosť skoro sa nahlas tešiť...len zajtra je termín mrchy.. ale veď treba myslieť pozitívne...a už dnes sme sa bavili s drahým, ako musíme prerobiť spálňu, aby sa tam postielka zmestila.. 😀 ..
Ano vychádza mi to v júli...tak sa vítam v klube - je nás tam viacero z tejto témy, že?
@elinka84 ja som tiez opatrna vo vyjadreniach... No radost je aj tak. Ja som sa zatial este do juloviek nenominovala, cakam na akciu srdiecka a potom... 😉
@kukadielko no veď jasné...a tuším júlovky ešte nie sú založené... ja si tiež počkám na srdiečko a až potom sa budem tak lepšie "vytešovať ... 😉
@elinka84 gratulujem, takze doslo aj na nas babulky.🙂 Dufam ze budeme vsetky v poriadku a dotiahneme to do uspesneho julovskeho konca. Ja idem k lekarovi v piatok, ale na srdiecko je este skoro, takze to si pockam az na dalsiu kontrolu, ktoru mi urci. Objednala som sa skor aby mi to aspon jasne potvrdil a zacali ma boliet krize, tak aby ma aspon z casti upokojil, tym ze tam nieco je.
@viera84 Ďakujem, ale ako hovoríš...dúfam že to dotiahneme až do toho júla...ja sa chystám na budúci týždeň k doktorovi , lebo až dnes mám 28DC a kázal mi, že ak nepríde menzes, tak po týždňovom meškaní mám prísť...on to tušil beťár jeden.. 😀 ...a ešte ma napadlo, že sestrička mi minule omylom dala do karty pečiatku na tehu poradňu, tak som sa smiala, že to ju moje pandero zmietlo, že tehu ešte nie som - no asi mi to privolala... 😅
@lauritka Ahoj.chcela by som od teba poradit. vtedy si mi pisala ze od ovulky(tych 5 dni co som mala testy pozit) dostanem cca do 14 dni ms. Ms som dostala len bola dost ina 3 dni pred ms ma dost boleli krize..nohy a podbrusko.7.11 som dostala ms ale vobec som necitili ziadnu bolest nic.krv bola svetlejsia a uz asi 3 dni iba spinim trocha svetlej krvi no co ma znepokojuje ze stale krize..a trosicku nohy a podbrusko ma boli ako keby mam ms este len dostat dnes ma prehana a je mi na zvracanie... .myslis ze by to mohla byt aj cysta? ☹ hrozne sa bojim.... spravila som si aj ovu test ci nemoze byt skora ovulka kedze som este len 7dc pridam foto.

@besnota dakujem a zelam, nech buduci krat tie priznaky su z tehu a nie z mrchy! 😉
@viera84 takze budeme julovky? Tfuj tfuj... Nech len je vsetko v poriadku. V pondelok volam lekarovi...