Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@buckeye keby som si aspoň nejaké lieky mohla dať ☹ najhoršie je to v práci keďže pracujem ako učiteľka s bolesťou hlavy celý deň v kriku medzi deťmi nie je bohvieco ☹
@miska_hryzka paralen mozes, ten je povoleny
Ovu buď este len bude alebo uz bola ja som minulý mesiac testovala od 11 dňa až do ms a stále slabunke čiarky až žiadne a tento mesiac som testovala od 7 dňa a na desiaty silná ciarka takze som to minulý mesiac prepasla
@miska_hryzka myslim z morskej soli mozu aj tehulky.
@miska_hryzka Ja som tiez ochorela hned po vynechani ms, sprejujem maximalne morskou vodou 🙂
@miska_hryzka presne ako baby pisu.Tie spreje s morskou solou su urcite OK. Mas ho zapchaty,alebo len soplis?
@miska_hryzka fii toto ti pozrem, tu su tehotenske brozurky v nemocniciach so zoznamom povolenych liekov
@kakatulik praveze zapchaty a morská voda nepomáha. Či nie je niečo iné povolené.
@miska_hryzka Neviem o ziadnom..vacsina sprejov a kvapiek su steroidove a to sa nesmie v tehu
@miska_hryzka ja som si davala Euphorbium, to je homeopatikum. A ešte toto som používala pri upchatom nose, môžu to aj tehotné
http://www.muller-pharma.sk/eshop/panthenose/
@miska_hryzka spytak sa v lekarni,tam ti asi poradia najlepsie co by si este mohla....
@miska_hryzka nasla som pinosol, tie ktore su tu v us, nie su na svk, ale aj u toho pinosolu, pisu, ze sa treba spytat lekarnika
@miska_hryzka no spreje do nosa radsej moc nedavaj.
@foxinecka888 test by ti mal vyjst pozitivny dnes. najneskor zajtra aj teplota klesla krasne ako pred ovuláciou.
pan doktor trošku neovlada matematiku mam dojem 😀
ak bol len v piatok okolo 15 mm.. tak cez vikend by ovulacia este urcite nebola.
dnes moze mat folik do 20-21 mm.. praska okolo 24mm.. cize tipujem ovulku na stredu.
uvidiš dnešny testik.
@lauritkatesty ďakujem upokojila si ma, stále som len rozmýšľala nad tým čo povedal DR. Tak budem testovať ďalej 🙂 ešte raz ďakujem
@foxinecka888 preco pre pana jana testujes uz od 2DC?
Tento mesiac zas nič 😢 teplota klesla na 36,4 ...takže dnes,max. zajtra čakám ms
@petulik1991 Dnes klesla na 36,4 😢
@kakatulik mala som špinenie namiesto MS, tak som si myslela ze sa mohla ovulácia posunúť. Takze čisto preventívne.
@foxinecka888 ahaaaaa🙂...a ta ms sa potom rozbehla,lebo neviem ci vies,ale spinenie sa este za ms nepoklada,teda nepocita do DC.
@kakatulik áno trvala dva dni, neviem čím to mohlo byť ale brala som clostil možno to malo nejaký vplyv.

@dejna20 12.5. idem na kontrolu, tak sa ho na to spýtam tú kávu by som ešte mohla skúsiť aj keď kávu vôbec nepijem. No ani nehovor v utorok už tam bude svietiť 10tt 🙂