icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miska_hryzka
1. máj 2016

@dejna20 12.5. idem na kontrolu, tak sa ho na to spýtam tú kávu by som ešte mohla skúsiť aj keď kávu vôbec nepijem. No ani nehovor v utorok už tam bude svietiť 10tt 🙂

miska_hryzka
1. máj 2016

@buckeye keby som si aspoň nejaké lieky mohla dať ☹ najhoršie je to v práci keďže pracujem ako učiteľka s bolesťou hlavy celý deň v kriku medzi deťmi nie je bohvieco ☹

buckeye
1. máj 2016

@miska_hryzka paralen mozes, ten je povoleny

miska_hryzka
1. máj 2016

@buckeye
@dejna20
@kakatulik žienky ešte neviete mi poradiť ako je to s kvapkami do nosa? Odkedy som zistila, že som tehu mám sopel.

patka33
1. máj 2016

baby potrebujem radu dnes mam 17dc mala by som mat ovu ale testujem az od 14dc tskto vyzeraju tri dni testy po sebe nechapem co teraz?

hopko
1. máj 2016

Ovu buď este len bude alebo uz bola ja som minulý mesiac testovala od 11 dňa až do ms a stále slabunke čiarky až žiadne a tento mesiac som testovala od 7 dňa a na desiaty silná ciarka takze som to minulý mesiac prepasla

lauritkatesty
1. máj 2016

@miska_hryzka myslim z morskej soli mozu aj tehulky.

petulik1991
1. máj 2016

@miska_hryzka Ja som tiez ochorela hned po vynechani ms, sprejujem maximalne morskou vodou 🙂

kakatulik
1. máj 2016

@miska_hryzka presne ako baby pisu.Tie spreje s morskou solou su urcite OK. Mas ho zapchaty,alebo len soplis?

buckeye
1. máj 2016

@miska_hryzka fii toto ti pozrem, tu su tehotenske brozurky v nemocniciach so zoznamom povolenych liekov

miska_hryzka
1. máj 2016

@kakatulik praveze zapchaty a morská voda nepomáha. Či nie je niečo iné povolené.

petulik1991
1. máj 2016

@miska_hryzka Neviem o ziadnom..vacsina sprejov a kvapiek su steroidove a to sa nesmie v tehu

ivec16
1. máj 2016

@patka33 skus este dva dni, toto este nie je pozitivny test, bud este ovu nebola alebo bola skor ako si zacala testy robit, ak mas dlhsie cykly okolo 30 a viac dni tak este testuj

patka33
1. máj 2016

@ivec16 ma am 28 ale minuly mesiac som mala 32 tak teraz som uplne mimo z toho neviem co to je

ivec16
1. máj 2016

@patka33 tak sprav testy este 2 dni a uvidis... a na uduce by som zacala testovat 12 DC popripade si to nejak zosuladit s plodnym hlienom. testujes v rovnaky cas a poobede?

senselinka
1. máj 2016

@miska_hryzka ja som si davala Euphorbium, to je homeopatikum. A ešte toto som používala pri upchatom nose, môžu to aj tehotné
http://www.muller-pharma.sk/eshop/panthenose/

kakatulik
1. máj 2016

@miska_hryzka spytak sa v lekarni,tam ti asi poradia najlepsie co by si este mohla....

patka33
1. máj 2016

@ivec16 ano testujem v rovnaky cas aj hlien som mala a mam a minuly mesiac pozitivny 16dc tak preto ne hapem ze teraz 17 a nic

buckeye
1. máj 2016

@miska_hryzka nasla som pinosol, tie ktore su tu v us, nie su na svk, ale aj u toho pinosolu, pisu, ze sa treba spytat lekarnika

dejna20
1. máj 2016

@miska_hryzka no spreje do nosa radsej moc nedavaj.

ivec16
1. máj 2016

@patka33 ved to moze byt rozdielne kazdy mesiac, kedze mas aj rozdielne dlhy cyklus... to co sa vacsinou nemeni je pocet dni od ovulacie po dalsiu menstruaciu,
ale dni od zaciatku ms po ovu mozu byt rozne ;)

foxinecka888
2. máj 2016

Baby môžete mi poradiť, dnes 15 DC ovu testy zatiaľ negatívne, 12 DC som bola na folikulometrii dr mi povedal že mám dominantný folikul 15,91 mm a že cez víkend sa máme snažiť. Podľa testov ale ovu ešte nebola. Myslíte že ešte príde? Sorry že otravujem ale nevyznám sa do toho.

lauritkatesty
2. máj 2016

@foxinecka888 test by ti mal vyjst pozitivny dnes. najneskor zajtra aj teplota klesla krasne ako pred ovuláciou.
pan doktor trošku neovlada matematiku mam dojem 😀

ak bol len v piatok okolo 15 mm.. tak cez vikend by ovulacia este urcite nebola.
dnes moze mat folik do 20-21 mm.. praska okolo 24mm.. cize tipujem ovulku na stredu.
uvidiš dnešny testik.

foxinecka888
2. máj 2016

@lauritkatesty ďakujem upokojila si ma, stále som len rozmýšľala nad tým čo povedal DR. Tak budem testovať ďalej 🙂 ešte raz ďakujem

kakatulik
2. máj 2016

@foxinecka888 preco pre pana jana testujes uz od 2DC?

zunajda
2. máj 2016

Tento mesiac zas nič 😢 teplota klesla na 36,4 ...takže dnes,max. zajtra čakám ms

zunajda
2. máj 2016

@petulik1991 Dnes klesla na 36,4 😢

foxinecka888
2. máj 2016

@kakatulik mala som špinenie namiesto MS, tak som si myslela ze sa mohla ovulácia posunúť. Takze čisto preventívne.

kakatulik
2. máj 2016

@foxinecka888 ahaaaaa🙂...a ta ms sa potom rozbehla,lebo neviem ci vies,ale spinenie sa este za ms nepoklada,teda nepocita do DC.

foxinecka888
2. máj 2016

@kakatulik áno trvala dva dni, neviem čím to mohlo byť ale brala som clostil možno to malo nejaký vplyv.