icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

megica33
2. máj 2016

@lauritkatesty @buckeye baby je normalne ze mamstale rovnaku ciarku uz tri dni pomaly? Este furt nie je tak silna ako druha :-/

lauritkatesty
2. máj 2016

@megica33 no vidim, uz musi len stupnut LH.. ano je to ok, v podstate ona nemusi nejak konitnualne tmavnut

jaja018
2. máj 2016

@megica33 ja mam takuto uz skoro dva tyzdne

megica33
2. máj 2016

@jaja018 to fakt? A ktory den cyklu si? Ja som uz 20 DC takze ak mi nevyjde do 25-ho dna tak uz potomnvm :-/

buckeye
2. máj 2016

@megica33 ono je to ok, ja som mala od ms 2 tyzdne negat, potom 2 tyzdne, ale pozitivne testy :D, tiez mi nebolo vsetko jedno 🙂

jaja018
2. máj 2016

@megica33 dnes som 25DC.

megica33
2. máj 2016

@jaja018 fuha....a este stale si nemala ovu? to je ako mozne? 😲

@buckeye ja by som uz tak chcela tie dve ilne ciarky nech uz viem že sa nesnazime len tak 😒

jaja018
2. máj 2016

@megica33 nebola este asi ovu. Meram aj BT a podla nej to bude asi anovulak tento mesiac. Husenkova drahaaa

megica33
2. máj 2016

@jaja018 no teda podla grafu by som povedala že ovu bola 21-ho...nechapem tomu celkom....moze byt že testy ti to nezachytili?

buckeye
2. máj 2016

@megica33 chapem, ale zasa sa na to netreba upinat a stresovat, u mna to zas bolo: nech uz konecne klesne! 🙂

megica33
2. máj 2016

@jaja018 moje vyzeraju takto

miciluci
2. máj 2016

@lauritka tak co povieš?

marienka1703
2. máj 2016

Ahojte, pripájam sa k vám 🙂

lauritka
2. máj 2016

@miciluci to je tehu ???

miciluci
2. máj 2016

@lauritka ano,hcg test.riadili sme sa ovu testami od teba 🙂 tak snad to vyslo 🙂

marienka1703
2. máj 2016

cize, prvy robeny pred 3 dnami, ten pod nim predvcerom a tie posledne su na porovnanie spred 3 dní a dnes, cize ak spravne pozeram prebehla ovulka ? kedze dnesný je uz slabyyy???

buckeye
2. máj 2016

@marienka1703 vyzera, ze ovu bola, bt nemerias?

marienka1703
2. máj 2016

@miciluci je tam,,,,,, uz by mal len silniet

denidi
2. máj 2016

@marienka1703 podla testov to tak vyzera 🙂 bt si nemerias? ze by to bolo aj teplotou potvrdene?

lauritka
2. máj 2016

@miciluci oh superrr.. tak blahozelam 😉

marienka1703
2. máj 2016

@buckeye nie nemeriam,

marienka1703
2. máj 2016

@denidi nemeriam, ale tak bolo mi cudne ze ma pobolieva brucho, som totiz po operacii mimomaternicoveho, a cakam mrchu,,,,, no tak som sa citila ako keby nie mrcha ale ovulka, tak som skusila testovat a asi isto bola 🙂

buckeye
2. máj 2016

@marienka1703 uhm..podla testov by som povedala, ze bola 🙂

denidi
2. máj 2016

@marienka1703 to ma mrzi ☹ mna operovali v septembri,tiez mmt 😒
tak super,ze nabehla ovulka,mne tiez prisla presne dva tyzdne po operacii

marienka1703
2. máj 2016

@denidi mne presne po 3 tyzdnoch, tak uvidim,,, och zeny, mame to my trapenia,,,,,

kakatulik
2. máj 2016

@denidi ahoj...vy ako pokracujete?

denidi
2. máj 2016

@marienka1703 niekedy je ta cesta k dieťatku riadne kľukatá a dlha,ale určite ju prejdeme až do cieľa 😉

denidi
2. máj 2016

@kakatulik ahojky...no tak nam sa to skomlikovalo,mali sme ist pred dvomi tyzdnami do car podpisat papiere na ivf,ale nam to koli lekarovi zrusili,bol chory a umrel,tak dnes som zasa volala a v stredu mi budu volat oni,kedy mozme prist....dnes ma uz festne boli brucho,ovulka asi zajtra,alebo pozajtra,tak sa potulkame a uvidime,ci sa naaaahodou nezadari 🙂 neviem ani z ktorej strany tentokrat ovulujem,neriesila som folikulometriu ani nic,tak ak zasa bude snazivejsi pravy vajecnik,tak je to v haji..
🙂

denidi
2. máj 2016

@kakatulik a ty ako?

kakatulik
2. máj 2016

@denidi juuuj,no to je ale karma....ze umrel...no moje nervyyyyy......ja neviem co to...ja som sice na folikulometrii nikdy nebola,ale tiez citim hlavne pravy vajecnik,

Nooo,tak ja dnes 9DC a uz sa to bliziiii.Uvidime ci to dame....uz aj hlienik je pekny.Minuly cyklus bol ukazkovy.Ko z knizky.28 a na 14DC ovulka priblizne.Snad tento ho bude nasledovat.Som taka nejaka zharmonizovana,ze sa az trochu bojim...takmer ziadne pms,ani ten vajecnik velmi nestrasi ako obvykle....no ved uvidíme.Len aby sme to vymakli.