Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 ja som tiez citala o tom clostyl vela ,,,, a radsej som od toho upustila
@dejna20 ty máš Redechu, že? On je super, zboznujem ho 😅
Rodila som pri ňom a úplná paráda, verim, že ešte raz budem! 👍
Kočky už som zabudla kedy sa berie ten maliník, do ovu či po? A je to to istē ako ostruzina malinová?
@marienka1703 a mas cysty, pco alebo daco? Lebo zase svagrine pomohol k 2 detom. Tak je to take diskutabilne ci ist do toho alebo nie.
@senselinka ano on je super 😂 taky vesely a mily clovek, pri niektorych dr sa citim ako nejaky menejcenny exemplar 😁 ale prinom to nehrozi, ruku poda , stale sa usmieva a odpoveda aj na absurdne otazzky 😆
Pri porode som tam vykrikovala ze uz ho citim v zadku ( babo) no chudak mal co robit aby sa nezacal rehotat.
@dejna20 nie nemam. Som deuhy krat po mmt. A tak som len citala.
@foxinecka888 ja by som povedala že už aj prebehla 😮 to máš dnešný test či zo včera?
@kchan dnešný test, doteraz boli všetky negatívne.
@foxinecka888 nooo tak to som zvedavá ako sa vyštverá hore teplota..toto sú tvoje klasické predovulačné teploty?
@kchan testujem a meriam druhý mesiac, beriem clostil a predchádzajúci cyklus som žačala merať bt neskoro. Ale po ovu mávam teploty okolo 37. Takže teraz neviem či je toto ovu, kedže tie testy predtým boli negatívne. Som zvedavá aj ja čo z tohto bude :/
@foxinecka888 možno ten clostil má na svedomí že sú tie teploty také rozhadzané...určite sprav dnes ešte test a možno aj vrchol zachytiš a potom ovu do 48hod ;) som zvedavá aj ja
@kchan určite budem dnes ešte testovať, dám vedieť
@lauritkatesty @buckeye baby uz som otravna ale asi az teraz je ozaj pozitivny ze?😃 ciarocka je silnejsia ako kontrolna ☺️
@kchan robila som teraz
@foxinecka888 tak tento je pozitívny 👍 takže o večerný program máš postarané 👌😉
@megica33 teraz je ukažkovy 🙂

@lauritkatesty @buckeye tak baby posledny je terajši 😍 uz to je ono ... Taka ista silna takze ideme dnes nato 😂