icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

denidi
2. máj 2016

@kakatulik ale celkom som si toho dr. oblubila,bol to dobry clovek...tak som sa za neho pomodlila a mozno tam z nebicka posle jednu dusicku ku nam 🙂
super,urcite ten detox pomohol si myslim,len ziadne strachy,vsetko ide ako ma,telo je precistene,tak uz len trafit ten spravny cas 🙂
ja to mam zasa s tou ovulkou zvlastne preto,ze mna boli cele podbrusko vtedy,taha ma to tam a aj ked som kolkokrat bola na tej folikulometrii a myslela som,ze asi bude napravo a bola nalavo,alebo opacne...

kakatulik
2. máj 2016

@denidi ...a vies co?...mozno prave teraz ked sa to akoze odsunulo,tak to pride z tej spravnej strany...a mozno pan doktor zapracuje odtial kde je....🙂

denidi
2. máj 2016

@kakatulik 🙂 🙂 🙂

megica33
3. máj 2016

@lauritkatesty @buckeye baby ahojte...tak mam pocit ze dnes by to mohlo byt ono...co poviete?

megica33
3. máj 2016
megica33
3. máj 2016

@lauritkatesty @buckeye po par minutach je este silnejsi

buckeye
3. máj 2016

@megica33 noo tak vies, co to znamena 🙂 pekny vecer zelam 😀

megica33
3. máj 2016

@buckeye dakujem 😀 o pekný vecer sa posnažime 😀 ale myslis že uz je to ok? je dost silna ta druha ciarka že? 🙂

buckeye
3. máj 2016

@megica33 vyzera dobre, uvidis aka bude zajtra, ak bude slabsia vrchol bol dnes, ak bude rovnaka poistite este, u zdravych zien nebyva pozitiv viac ako 2 dni, a ovulka pride do 48h po poslednom pozitivnom 🙂

megica33
3. máj 2016

@buckeye dobre tak my mame kazde dva dni ako mi kazala dr 🙂 ja len dufam že uz nebude dlho pozitivny...to by znamenalo co?

buckeye
3. máj 2016

@megica33 dlho pozitivny som mala napr ja, koli pco, tam sa potom sleduje kedy zasa klesne, prvy negatov po rade pozitivnych znamena, ze ide ovu

dejna20
3. máj 2016

Baby vyznate sa niektora do hormonalneho profilu?
Brali mi krv v 4 den no skor daco medzi 3-4 dnom, lebo menstru som dostala na vecer a vyslo mi vsetko ok, v norme. Len kukam tie referencne hodnoty a tam su strasne velke rozptyli. Kolko je podla vas idealna hodnota amh?

janulka_1
3. máj 2016

@dejna20 mne amh vyslo 16,5 a povedali, ze to uz je zle a ze uz mam pcos. Ale neviem v akych jednotkach a v akom objeme. Ty mas kolko?

lauritkatesty
3. máj 2016

@megica33 este urobte jeden večer aky bude. a to uz by mohol byt mega 🙂

dejna20
3. máj 2016

@janulka_1
2,08ug/ l
A mam tam ref hodnoty podla veku. A ty inac ako pokracujes, som ta uz dlho necitala nikde.
Ja o nicom, v piatok ma byt laparka ale asi mi ju odlozia kvoli kaslu. Len ja sem tam pokasliavam cely rok no tak neviem, ze co.

dejna20
3. máj 2016

@janulka_1 myslis, ze ked sa robi ten horm profil len na zaciatku cyklu aj daco odhali? Nemalo by sa aj v strdde a na konci?

janulka_1
3. máj 2016

@dejna20 ak ti nestekaju hlieny tak by nemali odlozit laparku. A kde ta budu nakoniec operovat?
U mna nic nove, mesiac co mesiac to iste

denidi
3. máj 2016

@dejna20 pisala som ti v druhom fóre,ale ta hodnota co mas je v pohode 🙂

dejna20
3. máj 2016

@janulka_1 brsla si nakoniec ten clostyl. No nim sa nezdal ani suchy kasel.

dejna20
3. máj 2016

@janulka_1 v ruzinove ja tam ma mojho mudr

butterfly333
3. máj 2016

@dejna20 moja a kolko máš rokov??ja mám to AMH ak si dobre pamatám 2,86 a povedali mi že je to v poriadku.

dejna20
3. máj 2016
butterfly333
3. máj 2016

@dejna20 ahaa ja 36 som pozerala tabulku AMh tak vek 35-39r 0,77-5,24 a ja mám 2,86 tak to mám vraj dobre vysledky povedali v centre som rada,Dufam že ti tu Laparku neodložia ja ešte stále čakám na ms po laparke.

ria294
3. máj 2016
ria294
3. máj 2016

@dejna20 myslím, že dr mi hovorila, je jedno kedy sa berie krv, mne ju brali 21deň cyklu a na druhý deň som dostala menzes.

miska_hryzka
3. máj 2016

@dejna20 do ruzinovskej nemocnice chodíš k lekárovi?

butterfly333
3. máj 2016

@ria294 ale tato tabulka nieje určena podla veku ženy,takže to je take len orientačné,

dejna20
3. máj 2016

@miska_hryzka nie on je sukromny ma inde ambulanciu ale v ruzinove robi operacie a porody, on je aj porodnik. Prveho mi rodil

dejna20
3. máj 2016

@butterfly333 hej neni podla veku ale tak z celkoveho hladiska je to tak spravene, ze ci vstarsis tym ma povolene mat tie vysledky horsie. Ale z celkoveho hladiska mi to vychadza, ze to neni zle ale ani nic moc taka 3 ka v skole 😂

janulka_1
3. máj 2016

@dejna20 nie nezacala som ho brat