icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

megica33
3. máj 2016

@lauritkatesty @buckeye tak baby posledny je terajši 😍 uz to je ono ... Taka ista silna takze ideme dnes nato 😂

buckeye
3. máj 2016

@megica33 jj, tak drzim prsteky 🙂 dufam, ze zajtra bude slabsia a bt sa potlaci hore 🙂

megica33
3. máj 2016

@buckeye dakujem velmi pekne za trpezlivost v odpovediach a za dobre rady 😘😘😘

dejna20
3. máj 2016

@janulka_1 a budes ho brat? Ja rozmyslam ci po laparke to nebude treba aspon tym clostakom podporut. Lenze zase som citala ze sa z neho mozu tvorit cysty len neviem ci pco alebo aj endo

marienka1703
3. máj 2016

@dejna20 ja som tiez citala o tom clostyl vela ,,,, a radsej som od toho upustila

buckeye
3. máj 2016

@megica33 za malo 🙂

senselinka
3. máj 2016

@dejna20 ty máš Redechu, že? On je super, zboznujem ho 😅
Rodila som pri ňom a úplná paráda, verim, že ešte raz budem! 👍

salmas
3. máj 2016

Kočky už som zabudla kedy sa berie ten maliník, do ovu či po? A je to to istē ako ostruzina malinová?

kakatulik
3. máj 2016

@salmas od 1-14 dna cyklu...resp.do ovulky

jaja018
4. máj 2016

Uz len meram BT. Uz som minula všetky testy, a asi to tento mesiac nema vyznam. Som zvedava kedy skonci tento zahadny cyklus.

dejna20
4. máj 2016

@marienka1703 a mas cysty, pco alebo daco? Lebo zase svagrine pomohol k 2 detom. Tak je to take diskutabilne ci ist do toho alebo nie.

dejna20
4. máj 2016

@senselinka ano on je super 😂 taky vesely a mily clovek, pri niektorych dr sa citim ako nejaky menejcenny exemplar 😁 ale prinom to nehrozi, ruku poda , stale sa usmieva a odpoveda aj na absurdne otazzky 😆
Pri porode som tam vykrikovala ze uz ho citim v zadku ( babo) no chudak mal co robit aby sa nezacal rehotat.

marienka1703
4. máj 2016

@dejna20 nie nemam. Som deuhy krat po mmt. A tak som len citala.

foxinecka888
4. máj 2016

Baby čo myslíte už bude ovu? či ešte chýba.

patka33
4. máj 2016

baby mozem mat 9 dni pred ms takyto test?

kchan
4. máj 2016

@foxinecka888 ja by som povedala že už aj prebehla 😮 to máš dnešný test či zo včera?

kchan
4. máj 2016

@patka33 môžeš, LH je v tele stále.. Ale ak bude pozitívny testik už po ovu tak môže ísť o tehu 😉 vtedy treba už len tehu test spraviť 😉 držím palce

foxinecka888
4. máj 2016

@kchan dnešný test, doteraz boli všetky negatívne.

kchan
4. máj 2016

@foxinecka888 nooo tak to som zvedavá ako sa vyštverá hore teplota..toto sú tvoje klasické predovulačné teploty?

foxinecka888
4. máj 2016

@kchan testujem a meriam druhý mesiac, beriem clostil a predchádzajúci cyklus som žačala merať bt neskoro. Ale po ovu mávam teploty okolo 37. Takže teraz neviem či je toto ovu, kedže tie testy predtým boli negatívne. Som zvedavá aj ja čo z tohto bude :/

kchan
4. máj 2016

@foxinecka888 možno ten clostil má na svedomí že sú tie teploty také rozhadzané...určite sprav dnes ešte test a možno aj vrchol zachytiš a potom ovu do 48hod ;) som zvedavá aj ja

foxinecka888
4. máj 2016

@kchan určite budem dnes ešte testovať, dám vedieť

megica33
4. máj 2016

@lauritkatesty @buckeye baby uz som otravna ale asi az teraz je ozaj pozitivny ze?😃 ciarocka je silnejsia ako kontrolna ☺️

buckeye
4. máj 2016

@megica33 hej tak toto je uz ono, ak budes robit vecerny, este je sanca ze bude silny, ale zajtrajsi by uz mohol byt slabsi 🙂

megica33
4. máj 2016

@buckeye vecer uz nebude robit 🙂 necham si na zajtra a pozajtra ... Len teraz nvm ci sa mame aj dnes snazit ked dr povedala ze kazde dva dni a vcera sme sa snazili...ale dnes je zas pozitivny tak nech em nic podcenit 😀

buckeye
4. máj 2016

@megica33 mo v tomto sme sa neobmedzovali, oni preziju, takze staci kazde 2 dni, ale zas preco to tlmit, ked je chut 🙂

janulka_1
4. máj 2016

@dejna20 nie zatial ho nebudem brat, momentalne neberiem nic

foxinecka888
4. máj 2016

@kchan robila som teraz

kchan
4. máj 2016

@foxinecka888 tak tento je pozitívny 👍 takže o večerný program máš postarané 👌😉

lauritkatesty
4. máj 2016

@megica33 teraz je ukažkovy 🙂