Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sushia ano, tak maximalne do 48 hodin
@kakatulik tak ja som snes 12 dc a bolelo ma brucho preto som testla a vzdy ma boli len neviem ci to je pred ovulkou alebo pocas nej
@maminka12345 nooo mna boli niekedy aj pred a po,ale vyrazne pocas nej.
@kakatulik no lebo minuly mesiac som nevystihla asi vechol a bolelo ma a na druhy dwn rano som mala teplotu 36,9
@maminka12345 aj ja to tak casto mavam....🙂,ale nevadi,hlavne ze teplota stupne.Asi sa v nasom pripade je potrebne sa snazit uz ked zacne trochu plodny hlienik,vtedy je test este uplne neg,ale na druhy,resp. terti den uz poz.,tak aj vtedy ,lebo na dalsi den po poz.teste je ovulka.
@kakatulik no ked ja toho hlieniku nemam az tolko ja to poznam ze mam plodne tou bolestou zaujima ma to preto ze az zajtra bude snazenie tak ci to nepresvihnem
@maminka12345 ja toho hlieniku tiez nemam neviem kolko,le rozdiel poznam jednoznacne.Mam to uz odsledovane-Nuz keby ste sa snazili rano,tak neskoro urcite nebude,ale vecer to bude na tesnotku.Ale vies co,nestresuj sa s tym,lebo z toho nebudes nic mat a to by bola veeelka skoda.
@kakatulik sak prave to no uvidime ako to vide 🙂
ten posledny je dnes ráno 15dc ale v skutočnosti po vyschnutí bola čiarka ovela svetlejšia asi ako tá včerajšia. ( toto bolo ešte čerstvé)
@veronikapodolska to co je toto?...mne sa zdaju pozitevne aj styri....
no super :( ach jaj, no ja som myslela že najskôr bude ten 13dc ráno, večer bola slabšia lenže potom 14 dc bola ešte silnejšia, tá na živo vyzerá taká najsilnejšia, tak neviem ☹ cyklus mám 26-31, no skusili sme včera a dnes ráno uvidíme ☹
@veronikapodolska A inak to zistit nevies?Ono ovulka este ani nemusela byt. BT asi nemerias...skus zajtra rano zmerat,aj ke to bude iba veeeelmi orientacne.
BT meriam tiež ale od soboty mi ukazuje 37 ale mam aj zvýšenú teplotu lebo som prechladnutá, tak myslím že to je skreslené.
Myslíš ak včera večer aj dnes ráno bol prúžok slabší ako toho 14dc ráno, ach jaj toto je celá veda 😖
@veronikapodolska az teraz som si vsiml ze z toho 14DC mas az tri testy.Ono je to uplne fuk ci bol 13,alebo 14 pozit....kedze k ovulcii dochadza az potom a sbazili ste sa dnes aj vcera,tak ste to urcite vystilhli....a ak poistite este zajtra rano,tak mozes byt spokojna.
@butterfly333
@janulka_1
Tak ma prepustili a ze pohlavna zdrzanlivost 😂😂😂
No tak bud pondelok idem na stichy k mojmu dokimu ( on ma operoval), tak ze sa dohodneme co dalej. A neviem uz ktora ste sa pytali asi monika neviem cislo. Tak vajcovody mam priechodne oba akurat ten lavy kde bola vacsia cysta bol daky prilepeny ci dvihnuty dakde tou cystou, tak uz je tam kam patri.
@dejna20 Tak to super🙂 o chvilu budeš tehu.A my sme mali sexik na 10tý deň od laparky 🙂
baby včera sme mali pozitívny ovu test, a mali sme aj sex myslíte že to vydrží do ovu, alebo máme sa aj dnes ešte snažiť? 🙂
Žeby ovu? Stale cakam co sa bude diat. Nemam testy... A davam si od nich pauzu, lebo sa nimi len stresujem a testovala by som aj 100x denne ze co ak prave zosilnela...
baby pozitivny ovu test na 23dc a mavam 28dc co to znamena
@patka33 tak ovulka bola bud v sobotu alebo v nedelu, ste to v pohode v nedelu mohli stihat. počitaj 1 dpo od dnes.
takze do 14 dpo bud pride MS alebo budeš mat dve // 🙂

@marienka1703 no tak uz su vonku tak hadam sa zadari. Aj ked prve babo bolo na prvy sup a to pochybujem, ze som nemala endo aj predtym...