icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

patka33
9. máj 2016

@lauritkatesty no tak uvidime 🙂

buckeye
9. máj 2016

@patka33 aha ja som chapala, ze dnes, potom tak ako pise lauritka, + ak bol sex v piatok aj v nedelu, poistili ste to dobre🙂

patka33
9. máj 2016

@buckeye sexik bol iba v piatok lebo v nedelu nebol bola som velmi unavena z prace tak uvidime :(

buckeye
9. máj 2016

@patka33 to az tak nevadi, spermie ziju niekolko dni, takze nic nie je stratene, vdaka piatku🙂

patka33
9. máj 2016

@buckeye no ved hej a kedy cca testovat tehu?

buckeye
9. máj 2016

@patka33 ja sim nevydrzala a skusila som 10dpo a bol slabo pozitivny, ale u kazdeho je to inak, niekomu ukaze az neskor, skor sa neoplati

patka33
9. máj 2016

@buckeye cize od dnes 10den?

buckeye
9. máj 2016

@patka33 no dnes rataj 1DPO, tak od piatku za tyzden, tj ten druhy piatok by mohlo nieco byt, ked nie tak potom skus v nedelu, cize ododnes o 2 tyzdne🙂

bridgetfidget
9. máj 2016

@buckeye
@patka33

U MNA boli dve ciarky vzdy uz 7dpo, sice slabsia, ale viditelna (nie duch), tak u kazdeho je to inak 🙂

anetanellka
9. máj 2016

@anetanellka ahoj mám
Dobrú správu dnes boli dve carky na tehotenensku testu tak budeme Mat beby a chcela bi som povedať že som sa snažila mesiac pomohli mi vitamíni aj manželovi aj gélik na oplodnenie skúste to i vi držím palce 🙂

eliwedd
9. máj 2016

Prosim o radu skusene odbornicky,vyzera byt posledny test pozitivny?dakujem

kakatulik
9. máj 2016

@eliwedd ano

j.a.n.e.7
9. máj 2016

@eliwedd Nie som odborníčka, ale mne niekedy vyšlo aj viac dní po sebe takýto výsledok, niečo v tom zmysle že pozitívny a ešte pozitívnejší (rovnaká, alebo aj ešte silnejšia testovacia ako kontrolná čiarka ). Takže skús si spraviť aj zajtra, aby si vedela, či to naozaj bolo ono.

lauritkatesty
9. máj 2016

@eliwedd vyzera pozitivny. ak je aj hlien zacnite snazit a uvidis este aky bude zajtra

eliwedd
10. máj 2016

@lauritkatesty
@j.a.n.e.7
@kakatulik
dakujem dievcata 🙂

kakatulik
10. máj 2016

@eliwedd Treba sa v týchto dnoch snazit.Vela stastia!!!!!

eliwedd
10. máj 2016

@kakatulik ...ano, toto jedine mi je jasne uplne. akcia spustena 😀

michhaela
10. máj 2016

Čaute kočky som 18DC a este do mojich dni je 10dni ešte takže to čakanie je večné och ale čo iné iba čakať...Viacej ma serie že som asi prechladla a furt mam nutkanie cikat a cikat :'(

kakatulik
10. máj 2016

@michhaela servus...a uz sa opät snazite,alebo az od nového cyklu?

korytnacka1981
10. máj 2016

@michhaela ja som myslela ze si uz tehuuu🙂

michhaela
10. máj 2016

@kakatulik Už snažíme a zatiaľ bez ovu testov keď je chuť mame sexik 😀...
@korytnacka1981 Kde ešte nie bola pauza 3mesiace ale už sme opäť dali do toho minulý cyklus bolo tiež a nič :'(

jaja018
10. máj 2016

Kto mi toto vysvetlí?

kakatulik
10. máj 2016

@jaja018.....ono to vyzera ako predkramovo,alebo predovulacne....

jaja018
10. máj 2016

@kakatulik ovulka asi este nebola... Ale mozno ani nebude a bude to anovulak... No ja neviem uz aby sa skoncil tento cyklus

kakatulik
10. máj 2016

@jaja018 ale kto vie?...mozno je tento pokles prave taky oneskoreny predpvulacny....

jaja018
10. máj 2016

@kakatulik hlien by aj bol taky bielkovy ale uz aj tri dni.

lauritkatesty
10. máj 2016

@jaja018 si proklate nizko, škoda ze nemaš testy .. lebo sa to aj tvari ako pred ovu

kakatulik
10. máj 2016

@jaja018 no ved to moze byt taky hlien tak dlho....posnazte sa pre istotu....tie teploty su fakt pred,alebo uz ovulacne.

jaja018
10. máj 2016

@kakatulik
@lauritkatesty uvidime co spravy teplota zajtra som hrooozne zvedavaaa

mishi147
10. máj 2016

Prajem krasny den babule,neviem ci to tu patri ale aspon to skusim,ci by ste mi niektora nevedela poradit.S manzelom sa uz rok snazime o druhe babo (prve sme mali po vyse dvoch rokoch),ovulaciu mam na 13.DC lenze ide o to,ze manzel chodi n tyzdnovky a vzdy ked treba je prec 🙂. Chcela som sa teda opytat ci neviete nieco o tom,ze by sa dala ovulacia niejak posunut aby mi vysla vtedy ked bude manzel doma.Ospravdlnujem sa ak je to blba otazka ale uz ma to zacina trapit.