Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@anetanellka ahoj mám
Dobrú správu dnes boli dve carky na tehotenensku testu tak budeme Mat beby a chcela bi som povedať že som sa snažila mesiac pomohli mi vitamíni aj manželovi aj gélik na oplodnenie skúste to i vi držím palce 🙂
@eliwedd Nie som odborníčka, ale mne niekedy vyšlo aj viac dní po sebe takýto výsledok, niečo v tom zmysle že pozitívny a ešte pozitívnejší (rovnaká, alebo aj ešte silnejšia testovacia ako kontrolná čiarka ). Takže skús si spraviť aj zajtra, aby si vedela, či to naozaj bolo ono.
@eliwedd vyzera pozitivny. ak je aj hlien zacnite snazit a uvidis este aky bude zajtra
@lauritkatesty
@j.a.n.e.7
@kakatulik
dakujem dievcata 🙂
Čaute kočky som 18DC a este do mojich dni je 10dni ešte takže to čakanie je večné och ale čo iné iba čakať...Viacej ma serie že som asi prechladla a furt mam nutkanie cikat a cikat :'(
@michhaela ja som myslela ze si uz tehuuu🙂
@kakatulik Už snažíme a zatiaľ bez ovu testov keď je chuť mame sexik 😀...
@korytnacka1981 Kde ešte nie bola pauza 3mesiace ale už sme opäť dali do toho minulý cyklus bolo tiež a nič :'(
@jaja018.....ono to vyzera ako predkramovo,alebo predovulacne....
@jaja018 si proklate nizko, škoda ze nemaš testy .. lebo sa to aj tvari ako pred ovu
@kakatulik
@lauritkatesty uvidime co spravy teplota zajtra som hrooozne zvedavaaa
Prajem krasny den babule,neviem ci to tu patri ale aspon to skusim,ci by ste mi niektora nevedela poradit.S manzelom sa uz rok snazime o druhe babo (prve sme mali po vyse dvoch rokoch),ovulaciu mam na 13.DC lenze ide o to,ze manzel chodi n tyzdnovky a vzdy ked treba je prec 🙂. Chcela som sa teda opytat ci neviete nieco o tom,ze by sa dala ovulacia niejak posunut aby mi vysla vtedy ked bude manzel doma.Ospravdlnujem sa ak je to blba otazka ale uz ma to zacina trapit.

@lauritkatesty no tak uvidime 🙂