Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 nooo vidiis,to vyzera na skorsiu,ale vies ako to niekedy byva....takto pozitivny sa moze tvarit aj niekolko dni....ty ale teraz uzivas ten inofoloc,cize ten to mohol trosku posurit.
@kakatulik Ano začala som ho od 1Dc len ma tak napadlo že skusim skor ovu.no hlavne aby prišla a zadarilo sa konečnme.
@butterfly333 jjjj🙂
Baby je možné ked ovulačný test bol pozitívny na 14dc ráno aby ešte ovulka nebola, lebo dnes je 17dc a teplota je stále nizka (ako zvykne byť pred ovuláciou) ach jaj, ja tomu nechápem, ovulačný je uplne negativny ☹
@butterfly333 ja som nad tym rozmyslala a myslim, ze hned po laparke sa ani zadarit nemoze. Myslim uplne hned. Ved oni ti prefuknu vajcovody, tak ti aj to vajco odfuknu co sa ma do ovu urobit nie? A este ked sa hrabu aj v maternici tak ti este zoskrabnu aj z vystelky). Ale teda po prvych kramoch by uz vsetko malo byt ok 😀
Ja sa uz citim fajn, len ked si kychnem citim to tam kde bol redon.
@dejna20 neviem su tu baby ktorým sa zadarilo hned v ten mesiac,no ja si počkám a zadarí sa určite ked to bude všetko ok.
@butterfly333 ale neni to divne 😂 vsak ja som si dala vypoct datumu porodu a ze datum posl menstr a v den operacie ze ste v 1 al 2tyzdni 😂 ja viem ze tt sa rata inak a k otehotneniu prichadza az pri ovu co je po 2t asi v 3t ale aj tak, ved treba tam to vajko a tak celkovo. Idem v pond na stehy. Som zvedava co mi povie odkedy mozme ist naplno. Ze ci bude teba cakat do menstri. Ved aj atb mam este 2 dni tak ja by som sa aj bala byt hned tehu, ze ci to vajo neni ovplyvnene liekmi, narkozou atd...
@butterfly333 Nám sa po prvom mimomaternicovom zadarilo , bola laparka, potom asi po 3tt tutu mutu, a kramy uz neprisli
Baby, ak mám mám tu druhú čiarku slabú, znamená to ze ovulacia ešte len príde alebo ze uz bola? Ja kojim, cyklus nemám a chcela by som sa v tom orientovať...
@nata308 zalezi, kedy si si ho robila, ak na zaciatku cyklu, este ken bude, ak si uz nestihla ovu, slaba je aj po nej, pozitivny je den dva pred nou, ak ani priblizne nevies odhadnut kedy ju cca mozes mat (podla hlienu), tak treba zacat hned po ms, a merat bt, a casom zistis, ako sa tvoje telo sprava pocas ovulacie 🙂
Baby ja stavam do práce o 4h ráno budú dáke výkyvy bazalnej teploti keď začnem merať nový cyklus /ak sa nevydarilo/...Oplatí merať kvôli skoremu stavaniu či kaslat na to?
@nata308 ah, prepac, to mi nejak nedocvaklo, to tak potom len dlhodobejsie testovat a merat bt, mozno na zaciatok len merat bt, aby si neminala zbytocne testy, ono sa casom dostavi aj ms, to uz bude istejsie a lahsie definovatelne kedy ovulujes, mozno, ked este nemas ms po porode, este nenabehli hormony a tak aj ovulacia nie je, ale to je po porode normalne, pripadne ak sa ti to zda velmi dlho, tak hormonalny profil, ale u kazdeo je to velmi indiviualne a ms moze prist az aj po roku od porodu, zacala by som aspon s tou bt a sledovanim hlienu, ovulacia moze byt aj bez ms v tomto obdobi, pripadne mozes mat slabe spinenie miesto ms
Žienky potrebujem radu v testoch som nováčik, uz je pozitivny? Ďakujem za radu ;)

@kakatulik ahoj dnes som sice len 7DC no skušala som ovu test že či po tej laparke nebude skor kedže ten cyklus po laparke som mala ovu až na 20dc a dnes som 7dc ovu takyto čo mysliš bude ovu skor? Viem nieje ešte pozit no nikdy som nemala tak skoro taky test.