Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 no vies co,ja by som ho brala ako pozit,ale uuplny vrchol bude o par hodin,alebo v noci.
@kakatulik ok dakujem moja snažili sme sa piatok sobota nedela. A tak dame aj dnes. Skusin ešte dnes večer ovu.
Baby u mňa je to tak všelijako.. Od pozit ovu testu ešte ovulka neprebehla si myslím lebo teploty mám stále predovulačné... Pozitívny test som mala na 15DC, mala som posledné dva kusy testov ktoré som spravila v ten deň, ale je dosť možné že na 16DC by som mala test tiež pozitívny (zvyknem mať dva dni po sebe pozit.testy)
Čo myslíte? Prebehne tá ovulka vôbec? Vaječník mi išlo cez víkend urvať tak už som myslela ze ovu prebieha, ale som sa mýlila..
@kakatulik čo myslíš moja? Zvýši sa tá teplota? Ani pokles tam nemám...keďže som z toho úplne mimo tento mesiac tak posledné dni ideme jak králiky 😁😁😁
@butterfly333 blizi sa blizi 🙂
@butterfly333 tak potom ste nic nenechali na nahodu. 🙂
@kakatulik spodny teraz večer
@denidi
@megica33 no dnes som bola u dokiho. Tak ovu ešte nebola. Je tam dominantný FoLIK 17mm na 13dc. Máme sexovat utorok A stredu. Od stredy mám brat duphasonu.A V pondelok na kontrolu či ovu prebehla.
Dnes som nestihla testovať A teraz je už neskoro asi. Takže až rano ďalší. Ale asi mi to vyjde tak ako minulý mesiac. Takže od utorka maratón 😀😀😀
@butterfly333 drzim palce 🙂
@butterfly333 ber to ako pozit...tmavsie to uz byt nemoze.Resp.uvidis zajtra.
@julkaoli moja ja si myslim,ze ked bol dnes folik 17 mm,tak testik bude pozitivny najskor zajtra vecer,alebo az pozajtra,ja mam odsledovane,kedsom chodila na folikulometriu,ze ked mali foliky okolo 20 az 22mm,tak vtedy som mala pozitivny ovu test a ovu na druhy den po pozitivnom teste...ale testuj radsej,nech to nepremeskas 🙂
Sakra ja som asi dnes 1DC našla som si krv po WC :'( zase to nevyšlo a to som čakala svoje dni az na 20.5. :'( ach jo sklamaná ale len veriť musím....
@la.bella noooo,uuuplne pozitivny nie je ani jeden,ale to nic nemusi znamenat.Keby si merala BT,vedela by si to presnejsie.Ono okolo toho 14-15 DC cyklu mohla ovulka skutocne prebehnut,lebo ten 13DC druhy test sa mi zda najsilnejsi.Ake dlhe mavas cykly?Uz ti nezostava nic ine,iba cakat co bude.🙂
@kakatulik ďakujem za názor. Mne sa tiež zdá, že LH nebolo dostatočné ☹ Uvažujem, či s tým nemožu súvisieť tie moje ovulačné kŕče - folikul nemože prasknúť, vajko sa nemože uvoľniť... už neviem ☹ Cyklus: za posledné 2 roky sa mi postupne skrátili z 28 na 25 dní. (moj gynekolog to nerieši, vraj je to normálne, až kým nie je cyklus kratší než 21). Od ovulačných bolestí až do 1DC mám vždy 14 dní. Tento cyklus som mala bolesti 14 DC, teda tento mesiac by mal byť zase 28 dňový. Možno vďaka tým doplňkom, čo som užívala.
@butterfly333 ahoj 🙂 tak ako pokracuje testovanie? bola ciarka silnejsia? 🙂
@megica33 ahoj dnes som robila až teraz testík tak čakám lebo som bola v praci.

Baby no čo je pozit či ešte mu chýba??Skusim večer ešte spravit??