icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
17. máj 2016

@megica33 aha dnes takto

megica33
17. máj 2016

@butterfly333 takže vrchol bol večer 🙂 takže dnes alebo zajtra sa posnažte 😉

darka252
17. máj 2016

Caute baby, nemáte niektorá záujem? 13 ks ovu testov women secret. Dnes som ich našla v skrinke, aj som zabudla že ich mám 🙂 cena 5 eur

kchan
17. máj 2016

@kakatulik
@denidi
Ahojte baby, dnes som zase stúpla, ale iba o 0,01
Tak dúfam že tá ovulka naozaj prebehla lebo strašne ma bolia vaječníky až do krížov mi ide tá bolesť a to mi po ovu nikdy nezvyklo robiť...

kakatulik
17. máj 2016

@kchan to nevadi ze iba o 0,1.Hlavne ze stupla.Ovu mohla prebehnut iba nedavno,preto to citis este stale.

kchan
17. máj 2016

@kakatulik ďakujem, takže dnes 2dpo? Či?

kakatulik
17. máj 2016

@kchan povedala by som ze ano.Ak sa mi podari pridam aktualny graf a tam uvidis ako pomaly aj ja stupam.Je to individialne od mesiaca k mesiacu.Ovulka bola presne tam ako je vyznacena,lebo som ju citila riadne.

buckeye
17. máj 2016

@kakatulik a nechces uz pomaly aj testovat?, lebo to vyzera pekne 🙂

kakatulik
17. máj 2016

@buckeye neee,ono to takto pekne vyzera takmer kazdy mesiac.Az ked bude 2-3 dni meskat.Ja sa duchov bojiiiim🙂
Ale velku sancu tomu nedavam,lebo tento cyklus bol biedny co sa snazenia tyka...ale clovek nikdy nevie.

buckeye
17. máj 2016

@kakatulik no ved clovek nidky nevie, aj motyka vystreli 🙂 drzim palce🙂

kchan
17. máj 2016

@kakatulik ty máš ale krásny graf 😉😉👌 pfuj pfuj nech už teploty hore ostanú 👍👍😊😉 (sorry za výraz inak sa to nedá napísať 😂)

kakatulik
17. máj 2016

@kchan dakujem za kompliment,ale takto to vyzera takmer vzdy....noooo ved uvidíme,
Ja som iba chcela aby si videla ze nie si sama komu po ovulke tepkota stupa pomalsie.

senselinka
17. máj 2016

@kakatulik ty máš takú dlhú LF? Keď ovu na 11 DC a 28 dňový cyklus 😕

kakatulik
17. máj 2016

@senselinka nie 28 dnovy teraz nebudePosledny bol 28,preto to je tam takto.Pocitam ze 26,alebo 27.Priemerne 27.Najdlhsia LF bola u mna 16dni,ale to je väcsinou tak,ze uz vecer sa mi spusti a ja pocitam az od rana dalsieho dna.

kchan
17. máj 2016

@kakatulik každopádne ti držím palčeky ✊

kakatulik
17. máj 2016

@kchan dakujem.Podobne aj tebe drahosku-.🙂

senselinka
17. máj 2016

@kakatulik jaj, tak potom jasne 😵

domci1203
18. máj 2016

A to mi mrcha meska styri dni. Takyti ovu test mavam na siesty den po skonceni mrchy.

kchan
18. máj 2016

@kakatulik tak už som kľudná 😁😊

denidi
18. máj 2016

@kchan no vidis ovulka potvrdena 😉 super 🙂

kchan
18. máj 2016

@denidi sa teším 😁 ešte keby to chcelo takto vydržať 9 mesiacov 😁😁

kakatulik
18. máj 2016

@kchan no vidiiissss...snad si nechces 0mesiacov merat BT...🙂

kakatulik
18. máj 2016

@domci1203 preco minas zbytovne ovu testy?🙂

julkaoli
18. máj 2016

Ahojte. Tak ja dnes takto 15dc. Podľa dokiho by malo mať vajko 21mm. Folikulometria bola robená na 13dc-17mm. Práve robený testik nasvedčuje že asi zajtra bude ovu. Len škoda že som zabudla kúpiť ďalšie takže neuvidím zmeny pri ďalšom testovaní. Ale myslím že je to jasné, či?

julkaoli
18. máj 2016

@denidi
@megica33 dievčatá čo myslíte, bude Z toho dačo? 😀 dnes manžel zapracuje A aj zajtra A snáď to vyjde.

denidi
18. máj 2016

@julkaoli ano teraz je t to prave 🙂 aj podla velkosti folikulu,som si tak myslela 🙂 anodnes sa posnazte a aj zajtra a sance budu velmi velke 🙂

julkaoli
18. máj 2016

@denidi A nevadí že sme sa už včera nesnažili? Dúfam že vajko počká na muzika kým príde domov😀😀😀

denidi
18. máj 2016

@julkaoli to vobec nevadi,skor by som povedala,ze je fajn,ze ste pockali do dnes,lebo od pozitivneho testu prebehne ovulka az do 24 az 48hodin,takze ovu este len pride 😉

luciadobrov
19. máj 2016

@denidi ahoj takze ak bol vcera pozi ovu test tak dnes a zajtra sa mame poriadne posnazit? Som s rym dost zaciatocnik a trosku vas tu smirujem a az teraz som sa odvazila nieco napisat ☺

denidi
19. máj 2016

@luciadobrov učíte áno treba sadnes aj zajtra posnažiť😉 ak bol včera pozitivny,tak dnes,najneskor zajtra bude ovulka,bt merias,aby ti to potom potvrdila? A kľudné sa pytaj na čokoľvek,stale sa tu dozvieme nové veci jedna od druhej 😃