icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
16. máj 2016

Baby no čo je pozit či ešte mu chýba??Skusim večer ešte spravit??

kakatulik
16. máj 2016

@butterfly333 no vies co,ja by som ho brala ako pozit,ale uuplny vrchol bude o par hodin,alebo v noci.

butterfly333
16. máj 2016

@kakatulik ok dakujem moja snažili sme sa piatok sobota nedela. A tak dame aj dnes. Skusin ešte dnes večer ovu.

kchan
16. máj 2016

Baby u mňa je to tak všelijako.. Od pozit ovu testu ešte ovulka neprebehla si myslím lebo teploty mám stále predovulačné... Pozitívny test som mala na 15DC, mala som posledné dva kusy testov ktoré som spravila v ten deň, ale je dosť možné že na 16DC by som mala test tiež pozitívny (zvyknem mať dva dni po sebe pozit.testy)
Čo myslíte? Prebehne tá ovulka vôbec? Vaječník mi išlo cez víkend urvať tak už som myslela ze ovu prebieha, ale som sa mýlila..
@kakatulik čo myslíš moja? Zvýši sa tá teplota? Ani pokles tam nemám...keďže som z toho úplne mimo tento mesiac tak posledné dni ideme jak králiky 😁😁😁

denidi
16. máj 2016

@butterfly333 blizi sa blizi 🙂

denidi
16. máj 2016

@kchan kludne vcera mohla prebehnut,uvidis ako sa zachova teplota zajtra,ci bude stupat...anieje pravidlo,ze pred ovu musi bezpodienecne teplota este viac klesnut,bola si aj tak dost nizko,takze siiilno drzim palce,nech ta ciara zajtra stupne 🙂

kchan
16. máj 2016

@denidi ďakujem 😉 no dúfam aj ja že stupne, každé ráno nervy mám keď zapipa teplomer a vidím tam nízku teplotu 😁

denidi
16. máj 2016

@kchan tak to ti verim,ale ani mne nestupne teplota zo dna na den,ale postupne ide hore

kakatulik
16. máj 2016

@butterfly333 tak potom ste nic nenechali na nahodu. 🙂

kakatulik
16. máj 2016

@kchan ahoooj.ja si myslim ze ten maly vzostup zu nieco naznaujee.Ako pise @denidi,tak vzostup mozes mat pomalsi.Aj stupam postupne tak tri dni.Ten prvy vzostup mam iba o tie 0,2.Si dost nizko,cize ani vemi klesnut nemusis.

butterfly333
16. máj 2016

@kakatulik spodny teraz večer

kchan
16. máj 2016

@kakatulik ďakujem za názor, no uvidím aká bude teplota zajtra, dúfam že stúpne, lebo to túlenie ostošesto pomaly bez pôžitku je divné už 😌😒

julkaoli
16. máj 2016

@denidi
@megica33 no dnes som bola u dokiho. Tak ovu ešte nebola. Je tam dominantný FoLIK 17mm na 13dc. Máme sexovat utorok A stredu. Od stredy mám brat duphasonu.A V pondelok na kontrolu či ovu prebehla.
Dnes som nestihla testovať A teraz je už neskoro asi. Takže až rano ďalší. Ale asi mi to vyjde tak ako minulý mesiac. Takže od utorka maratón 😀😀😀

july_pk
16. máj 2016

@julkaoli kľudne testuj do 22:00 kedykolvek, lepšie ako ráno. Drzim palce 😉

janulka_1
16. máj 2016

@butterfly333 drzim palce 🙂

julkaoli
16. máj 2016

@july_pk fakt A ja že do 20:00 sa môže iba. Ok tak teda ešte vyskúšam ciknut 😀

denidi
16. máj 2016

@julkaoli jasne kludne mozes,ja ked som videla,ze asi bude pozitivny zachvilu testovala som aj o 22hod....

megica33
16. máj 2016

@julkaoli vidis hovorila som ze este len pride 😉 hned ho sem hod 😀 drzim palce 😉

kakatulik
16. máj 2016

@butterfly333 ber to ako pozit...tmavsie to uz byt nemoze.Resp.uvidis zajtra.

julkaoli
16. máj 2016

@megica33 no tak som si ho urobila zatiaľ sneh biely. Ráno ďalší.

denidi
16. máj 2016

@julkaoli moja ja si myslim,ze ked bol dnes folik 17 mm,tak testik bude pozitivny najskor zajtra vecer,alebo az pozajtra,ja mam odsledovane,kedsom chodila na folikulometriu,ze ked mali foliky okolo 20 az 22mm,tak vtedy som mala pozitivny ovu test a ovu na druhy den po pozitivnom teste...ale testuj radsej,nech to nepremeskas 🙂

michhaela
17. máj 2016

Sakra ja som asi dnes 1DC našla som si krv po WC :'( zase to nevyšlo a to som čakala svoje dni az na 20.5. :'( ach jo sklamaná ale len veriť musím....

la.bella
17. máj 2016

Baby, prosím o váš názor, snažíme sa už 9 cyklov. Prebehla ovulácia alebo nie? Každý mesiac 11 DC cítim bolesti, až kŕče. Tento mesiac som užívala fytosoju, femibion, poctivo pila alchemilku a bolesti som cítila až 14 DC celý deň, posielam výsledky ovu testov tento mesiac. BT nemeriam.

kakatulik
17. máj 2016

@la.bella noooo,uuuplne pozitivny nie je ani jeden,ale to nic nemusi znamenat.Keby si merala BT,vedela by si to presnejsie.Ono okolo toho 14-15 DC cyklu mohla ovulka skutocne prebehnut,lebo ten 13DC druhy test sa mi zda najsilnejsi.Ake dlhe mavas cykly?Uz ti nezostava nic ine,iba cakat co bude.🙂

la.bella
17. máj 2016

@kakatulik ďakujem za názor. Mne sa tiež zdá, že LH nebolo dostatočné ☹ Uvažujem, či s tým nemožu súvisieť tie moje ovulačné kŕče - folikul nemože prasknúť, vajko sa nemože uvoľniť... už neviem ☹ Cyklus: za posledné 2 roky sa mi postupne skrátili z 28 na 25 dní. (moj gynekolog to nerieši, vraj je to normálne, až kým nie je cyklus kratší než 21). Od ovulačných bolestí až do 1DC mám vždy 14 dní. Tento cyklus som mala bolesti 14 DC, teda tento mesiac by mal byť zase 28 dňový. Možno vďaka tým doplňkom, čo som užívala.

kakatulik
17. máj 2016

@la.bella skus mearat BT.Ta ti zo vsetkych domácich receptov potvrdi ovulku.
Vies ,ale tie negativne LH testy este nemusia vôbec nic znamenat.Vrchol si nemusela vystihnut.A tie bolesti tiez nemusia znamenat,ze nedoslo k ovulke.Meraj BT.Aspom skus.

la.bella
17. máj 2016

@kakatulik Ak nepríde ďalší cyklus, budem musieť s tou BT začať...Ďakujem!

kakatulik
17. máj 2016

@la.bella staci ak zacnes na konci menzesu,lebo pocas krvacania je to fakt neprijemne.Ani ja to nerobim.
Podla BT budes vediet ci ovulujes alebo nie.Ja mam tiez ovulacne bolesti a na druhy den stupne teplota,cize sa mi to via-menej potvrdzuje.Vela stastia.

megica33
17. máj 2016

@butterfly333 ahoj 🙂 tak ako pokracuje testovanie? bola ciarka silnejsia? 🙂

butterfly333
17. máj 2016

@megica33 ahoj dnes som robila až teraz testík tak čakám lebo som bola v praci.