Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@chmurkaxy este trošku 🙂
@lauritkatesty kurnik,ale ja chcem muža znasilnit už dnes 🙂)))
@chmurkaxy 😅
@jucka27 16 dc, zajtra by si mala vyskočit
Ták sa Vám idem vyžalovat 😢 dnes som bola 20dc na kontrolu u GYN. Či prebehla ovu. A vraj nie,ale na oplátku tam mam cystu 34mm Z neprasknuteho folika. Teraz to bol 3cyklus s closylbegitom. Doki povedal že keď chcem taj ešte jeden cyklus vyskúšame A že mi pichnite aj presný. Tak ja už fakt neviem.
Odprisahala by som že bola ovu na 16dc, deň po pozitívnom ovu teste.....Som Z toho tak nešťastná A unavená.... Už toho mám plné zuby, pol roka beriem každý mesiac samé svinstvo A ešte aj každý deň injekcie....😞😞😞
Pichne pregnyl som myslela.
@lauritkatesty takze bude asi najlepsie ak sa dnes ešte posnazilkujeme ;)
@julkaoli bt nemeriaš?
@butterfly333 nie,nemám čas ráno😞
Hlásim sa opäť...konečne som sa včera prinútila a zbehla za doktorom,aby mi zobral odbery na hormonálny profil...výsledky budú zajtra. Bola som aj na preventivke pri obvodnej a odtiaľ mám už aj výsledky...krv v moči, zajtra idem k nej zas 😦
@lauritkatesty ahoj môžeš mi poradiť? Dnes zase ovu test silno pozitivny a grafické takýto. Myslíš že ovu len bude? Neviem co si mam o tom myslieť :/
@jucka27 hmm ?? nejak vela hormonu.. a tie testty redtym boli vyraznejšie , či rovnake ?
podla toho by som povedela, ze si 2 dpo..
36,8 je tvoja poovulačna uz nie ?
tie dve teploty to tam skresluju - 11-12 dc.. nebola si nachladena, alebo nepila si alkohol ?
@lauritkatesty 14 DC bol test tak isto výrazný ako dnes 18 DC. Tie vysoké teploty pred ovu boli asi spôsobené alkoholom. Bola oslava. Moje poovulacna sú okolo 36,8 - 37,0
@julkaoli Ahooj, noo moja Clostyl je najväčšie svinstvo aké vo farmaceutickom priemysle môže existovať! Veľa ženám síce pomohol, ale veľa ženám práve naopak spôsobil veľké výrazné problémy. Čo tak vyskúsať alternatívnu medicínu, prírodné kvapky, hlavne klud a vytesniť z hlavy to, že dnes sa ideme snažiť o bábo, psychika je najväčší nepriateľ a aj vďaka nej, nemáš ovu, lebo to jednoducho svoju telu nedovolíš. Ak si v krči a trpneš ako môžeš svojmu telu dovoliť uvolniť sa,hmm? 😕
@zunajda chybajuci progesteron nie je az taky problem,ale ten dufik...no ved skus ,ale fak zacni az po ovulke...mas kratku lutalnu fazu?...oja vy sledky este nemam,Pojdem po ne zajtra ak stihnem
Z tych prirpdnych veci je dobry Vitex/agnus cactus)Uziva sa od ovulky po ms rani pred jedlom Treba zapit vela vody.
Práveže ja mám od pozitívneho ovu testu po ms 14 dni ...skôr si myslím, že tá prvá fáza nieje v poriadku...ovu mi chodí na 40 deň a vyššie
@zunajda daj si ten Duphaston na treti den zvysenych teplot mozno pomoze ako nam.

Včera večer aj dnes pred obedom pozitívny ovu test... Dnes 18 dc. Včera večer tutumutu..poznáte baby, ktoré otehotneli len vďaka ovu testom? Či to má nejaký význam 🙂