Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dressage tak ano,ale to sa ti teraz bude tazko urcov6t,lebo tie hormony sa musia dat do kopy a stabilizovat. Ja by som si na tvojom mieste pockala na prvy menzes a zacala az potom. Skus merat aj bazalnu teplotu. Ta ti dost spolahlivo ukaze ci sa ovulka blizi,alebo ci uz bola a tak.
Teplotu zacni merat koncom menzesu rano hned po prebudeni este skor ako vstanes z postele a idealne v tu istu hodiu. Testy podla dlzky cyklu. Co ja viem,ja mam27-28dnovy cyklus a zacinam 9-10 DC.
@kakatulik my jsme se právě začali snažit 2 týdny po... tak si teda budu muset počkat na menstruaci... já měla pravidelnou cca 28 dní... teplotu si taky zkusím měřit, ale myslela jsem, že ty testy stačí...koupila jsem si jich hodně... takže hned po skončení menstruace mám teda testovat každý den dokud ty čárky nebudou stejně barevné že?
@miska_hryzka
@kakatulik doktor mi kázal začať s Duphastonom až 15dc...myslíte, že by som ho mohla začať užívať už aj v tomto cykle a nečakať na ďalší?
@zunajda skus vacsinou kazu medzi 14-16DC zacat uzivat ale ja som mala ocu az 20DC merala som BT tak povedal,aby som zacala na treti den zvysenych teplot.
@miska_hryzka aj ja mám ovu neskoro ...niekedy až 35dc 😣
@zunajda tak meraj BT a az 3DPO si ho skus dat.
@zunajda noo tak ak bol pozitivny ovu test vcera,tak ovulka dnes az zajtra,cize ak bude zajtra rano zvysena teplota tak ovulka bola dnes,cize 3DPO bude plus minus tak 30.5.by si si mohla dat.Az tak presne to nemusi byt,lebo ak si potvrdis ovulku,tak sa uz nic nestane ak vezmes dufik aj den skor...🙂.
@zunajda zvlastne, ze ti to prave naopak nespôsobilo zvysenie teploty. Ja ked som nemohla spat, rano som sa zobudila uplne spotena, tak BT bola vyššia akoby som cakala.
Baby je možné,z e sa mi po celej mať kašičku ťažšie zaspáva? Akoby ma nabudila,davala som si ju tak okolo 21 hod,dve hodky pred spaním a ani za svet zaspať,ako budem ju brať stále,ale asi najlepšie tesne pred spaním,vy v pohode zasoavate?
@denidi urcite je, nemá sa brat vecer, lebo ma povzbudzujúce účinky 😉

Ahoj 🙂
Jsem tu nová tak vás všechny zdravím! 🙂
Jsem 4. týden po spontánním potratu (v 8 týdnu) a dnes jsem si dělala ovulační test. Zajímalo by mě, když ta čárka byla slabounká tak to znamená, že se ovulace blíží nebo je to jen prostě negativní test?
Děkuju!