icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zunajda
4. jún 2016

@miska_hryzka môj mužíček trvá na tom,že on je v poriadku. 😞 Ale mohla by som ho skúsiť prehovoriť. Za koľko ho predávaš?

miska_hryzka
4. jún 2016

@zunajda darujem zostalo mi okolo 30 vreciek a este aj nejaky inofolic. Staci napisat adresu a poslem ti to 😉

zunajda
4. jún 2016

@miska_hryzka A že dobrí ľudia už vymreli?! Na koníkovi sa ešte pár nájde. 😘

miska_hryzka
4. jún 2016

@zunajda čo by som neyrobila pre vaše šťastie dievčatá 😉

kakatulik
4. jún 2016

@miska_hryzka,@zunajda....moj tiez na tom trva,ale tak zatial nemam dovod mu neverit,ale nebrani sa keby bolo treba ist na SPG.🙂

zunajda
4. jún 2016

Môj graf s BT ...ovu nie a nie prísť 😔

kakatulik
4. jún 2016

@zunajda zenooo,kde je ta ovulkaaaa🙂

zunajda
4. jún 2016

@kakatulik ja už neviem 😣 nechcela som ísť na vyvolávačku ale asi budem musieť

zunajda
4. jún 2016

@kakatulik 26teho pozitívny ovu test ale teplota stále dole 😢

denidi
4. jún 2016

@miska_hryzka jeeej to je krásne nunu malicke a akú pózu hodilo,nadherneee😃😉

kakatulik
4. jún 2016

@zunajda ved ja viem,uz to vyzeralo tak naadejne...🙂

jlp
6. jún 2016

Ahojte. JA som mala poslednu mrchu 3.5. Skusila som urobit ovu test na 14dc ale uz ciarka bola svetlejsia a dalsie dni slabla. Bola som v tom, ze som ovulku presvihla, ale urobila som si ovu test na 29dc a boli rovnako silne ciarky. Vcera som bola 33dc, mrcha nikde, ani tehu test nic neukazal. Mohla byt ovulacia az tak tesne pred ocakavanou mrchou? Mam nepravidelny cyklus. Dik.

kakatulik
6. jún 2016

@jlp no to moze,ale potom by do ms malo byt este minimalne 10 dni.Ta LF nepusti.
Nuz ale pozitivny ovulacny test moze byt aj pri tehu ,ale aj pred ms.Aj to sa sa stava.

kakatulik
6. jún 2016

@zunajda ocuvaj,a nemala si ty minuly mesiac ovulku tiez takto neskoro?
Ako dumam,tak dumaam,nechce sa mi verit,ze by to bolo iba tym progesteronom....

jlp
6. jún 2016

@kakatulik tehu som robila a nic

korytnacka1981
6. jún 2016

@jlp moja LF bola niekedy len 6 dni.. tiez som s tym mala troska problem

denidi
6. jún 2016

@jlp ak mavas dlhšie cykly,tak kľudne mohla byť ovu až teraz,bt asi nemerias,ze? Tá by ti to potvrdila...ako @kakatulik píše,aj v tehu je ovu test pozitívny,ale skôr by som povedala,ze neskorá ovulka,kedze testik zoslabol,uvidis,kedy príde ms,ak teda príde😃😉

kakatulik
6. jún 2016

@jlp tak potom prichadza pvulka,ale ms,ak pride tak o 14 dni priblizne.

kakatulik
6. jún 2016

@korytnacka1981 aaaa ako si to riesila?Kde bol problem?Iba ma to zaujima ciste teoreticky.

Ja tento problem nemam moja LF je skor na hornej hranici...

marka09
6. jún 2016

Zeny, mam taku otazku. Moja sestra by rada otehotnela (nedari sa im), rozmyslala som, ze jej kupim cosi na odhalenie ovulacie, najskor ma napadli ovulacne testy, ale citala som, ze nie su velmi dobre, tak co odporucate? Vdaka

kakatulik
6. jún 2016

@marka09 no vies,nic nie je sto percentne....Tvoja sestra si najlepsie odsleduje ci a kedy ovuluje meranim BT.Ovulacne testy by som ale velmi nezatracovala,maju tiez celkom dobry orientacny efekt.

moncici67
6. jún 2016

@lululka22 no co ako si na tom ? 🙂

korytnacka1981
6. jún 2016

@kakatulik nijako som neriesila, nasadila len vitamin B

buckeye
6. jún 2016

@marka09 bt, hlien aj testy 🙂 robili jej nejake vysetrenia? Hormonalny profil?

marka09
6. jún 2016

@buckeye myslim, ze nie. Oni dlho nemohli mat, potom sa podarilo, potratila, potom sa znova podarilo, maju dievcatko, v septembri bude mat 4. Ale chceli by dalsie, moja sestra ma 40, momentalne riesi aj zmenu gynekologa, kedze jej doterajsi uz nebude mat ambulanciu a tak. Myslim si, ze nie je velmi tak nejak vzdelana, co sa tyka ovulacie a tak a rada by som ju podporila

buckeye
6. jún 2016

@marka09 jasne🙂 na zaciatok nech meria bt a sleduje hlien, aspon prvy mesiac aby sa trosku dostala do obrazu, co kedy a ako ma, ako sa pri tom citi, ci vobec ma hlien, ci stupa teplota etc, a ovulacne..ja ako pco som zacala hned po ms a kazdy druhy den, mala som pozitivne testy skoro dva tyzdne (pri pco je zvyseny lh) a ovulacia bola po prvom negativnom a aj sa podarilo, ona ak mava pravidelne ms, pco asi nema, tak je staci zacat s ovu aj neskor ako ihned po ms

ria294
6. jún 2016

@marka09 myslím, že ti @buckeye radí dobre. Nech si meria bazálnu teplotu, skúsi ovulačné testy a sleduje aj hlien aspoň 2mesiace...len ja by som jej odporúčila si dať vziať krv na AMH (rezarva vajíčok), nakoĺko píšeš, že má 40r a vekom rezerva klesá.

lululka22
6. jún 2016

@moncici67 ahoj no teplota sa drzi hore. Ale podla vsetkeho sme to urcite nestihli lebo som ovu cakala o moc neskor cize tak ale meriam dalej a buduci tyzden si dam lieky na odialenie ms asi na 5dni kedze ideme na dovolenku a nechcem behat s vloskami, tamponmi a potom ideme dalej dalsi mesiac. Asi skusim alchemilku dlhsie a nevim ci uz sa nevyprdnem na meranie a necham vsetko tak. ty co uz teplota hore???

moncici67
6. jún 2016

@lululka22 ja stale cakam a stale dufam ze sa este dockam 😀

zunajda
7. jún 2016

@kakatulik už niekoľko mesiacov mám neskoro ovulku...cca 35 -39DC. Nechápem čo sa deje.