Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zunajda darujem zostalo mi okolo 30 vreciek a este aj nejaky inofolic. Staci napisat adresu a poslem ti to 😉
@miska_hryzka A že dobrí ľudia už vymreli?! Na koníkovi sa ešte pár nájde. 😘
@zunajda čo by som neyrobila pre vaše šťastie dievčatá 😉
@miska_hryzka,@zunajda....moj tiez na tom trva,ale tak zatial nemam dovod mu neverit,ale nebrani sa keby bolo treba ist na SPG.🙂
@miska_hryzka jeeej to je krásne nunu malicke a akú pózu hodilo,nadherneee😃😉
Ahojte. JA som mala poslednu mrchu 3.5. Skusila som urobit ovu test na 14dc ale uz ciarka bola svetlejsia a dalsie dni slabla. Bola som v tom, ze som ovulku presvihla, ale urobila som si ovu test na 29dc a boli rovnako silne ciarky. Vcera som bola 33dc, mrcha nikde, ani tehu test nic neukazal. Mohla byt ovulacia az tak tesne pred ocakavanou mrchou? Mam nepravidelny cyklus. Dik.
@jlp moja LF bola niekedy len 6 dni.. tiez som s tym mala troska problem
@korytnacka1981 aaaa ako si to riesila?Kde bol problem?Iba ma to zaujima ciste teoreticky.
Ja tento problem nemam moja LF je skor na hornej hranici...
Zeny, mam taku otazku. Moja sestra by rada otehotnela (nedari sa im), rozmyslala som, ze jej kupim cosi na odhalenie ovulacie, najskor ma napadli ovulacne testy, ale citala som, ze nie su velmi dobre, tak co odporucate? Vdaka
@kakatulik nijako som neriesila, nasadila len vitamin B
@buckeye myslim, ze nie. Oni dlho nemohli mat, potom sa podarilo, potratila, potom sa znova podarilo, maju dievcatko, v septembri bude mat 4. Ale chceli by dalsie, moja sestra ma 40, momentalne riesi aj zmenu gynekologa, kedze jej doterajsi uz nebude mat ambulanciu a tak. Myslim si, ze nie je velmi tak nejak vzdelana, co sa tyka ovulacie a tak a rada by som ju podporila
@marka09 jasne🙂 na zaciatok nech meria bt a sleduje hlien, aspon prvy mesiac aby sa trosku dostala do obrazu, co kedy a ako ma, ako sa pri tom citi, ci vobec ma hlien, ci stupa teplota etc, a ovulacne..ja ako pco som zacala hned po ms a kazdy druhy den, mala som pozitivne testy skoro dva tyzdne (pri pco je zvyseny lh) a ovulacia bola po prvom negativnom a aj sa podarilo, ona ak mava pravidelne ms, pco asi nema, tak je staci zacat s ovu aj neskor ako ihned po ms
@moncici67 ahoj no teplota sa drzi hore. Ale podla vsetkeho sme to urcite nestihli lebo som ovu cakala o moc neskor cize tak ale meriam dalej a buduci tyzden si dam lieky na odialenie ms asi na 5dni kedze ideme na dovolenku a nechcem behat s vloskami, tamponmi a potom ideme dalej dalsi mesiac. Asi skusim alchemilku dlhsie a nevim ci uz sa nevyprdnem na meranie a necham vsetko tak. ty co uz teplota hore???

@miska_hryzka môj mužíček trvá na tom,že on je v poriadku. 😞 Ale mohla by som ho skúsiť prehovoriť. Za koľko ho predávaš?