icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jucka27
31. máj 2016

@monika1791 ďakujem, testnem o par dni 🙂

buckeye
31. máj 2016

@jucka27 aha, no ja len ze ak by ovu test zachytaval aj hcg, tak by ti ho zachutil uz aj tehu test, ake tak asi neostava nic ine len skusit tehu o dva dni, aku citlivost ma tehu test?

veronikapodolska
31. máj 2016

@jucka27 skus ovu test, ja som skúšala na 8dpo aj 10 dpo tehu test a bol snehobiely, a ovu test bol pozitívny, 12dpo som na tehu teste mala slabulinku čiarku a ovu test uplne silno pozitivny, a tehu test som mala silno pozitivny až na 16dpo 🙂

jucka27
31. máj 2016

@veronikapodolska ovu sú silno pozitívne na tehu sa niečo črtá ale to sa nedá nazvať ešte ani duchom :D skúsim zajtra zase tehu 🙂

jucka27
31. máj 2016

@buckeye 10kovy, skúsim o par dni inú značku

buckeye
31. máj 2016

@jucka27 10tkovy je ok, mne ukazal na 10dpo ciarku, drzim palce🙂

jucka27
31. máj 2016

@buckeye ďakujem, dám vedieť;)

zunajda
31. máj 2016

@lululka22 od minulého leta mávam cyklus 49dňový a vyššie. 63dňový s vyvolávačkou som už mala 2x. Mne zistil z horm.profilu,že mám málo progesteronu a nasadil mi tabletky. Mám ich začať brať až ďalší cyklus. Dnes som 30dc a ovu nikde,teda test asi aj bol pozitivny alebo sa aspoň tak javil ale teplota nestúpla

zunajda
31. máj 2016

@lululka22 prvé tehu skončilo MA. O pol roka nato som otehotnela a mám dcéru

lululka22
1. jún 2016

@zunajda tak drzim palce nech lieky zaberu ak uz niesi tehu a nech pekne vsetko pokracuje. Ja tiez cakam na ovu .tak uvidime. 😉

moncici67
2. jún 2016

Dufam ze tento mesiac ovu dorazi 🙂

lululka22
2. jún 2016

@moncici67 mas taky kratky cyklus ze ti hned po ms dava plodne dni??? Aj testy robis ci len teplotou zistujes ze bola ovu??drzim palce

moncici67
2. jún 2016

@lululka22 najprv som mala cyklus okolo 30dni cca, zacala som pit alchemiku a cyklus sa mi zacal skracovat teraz by som mala mat tak okolo 26dni, uz som mala aj taky cyklus kedy ovu vobec nebola, robila som aj testy ale nepodarilo sa mi ovu zachytit tak neviem ci bola takto teplotou to mam istejsie. uvidim ako to bude teraz

lululka22
2. jún 2016

@moncici67 tak drzim palce a uvidic ako to dopadlo. Ja dnes 24DC a zdaleka neni nablizku ani ms ani ovu a ty uz by si ms cakala. Ja cykli aj 52dnove ☹ ☹ nabuduce skusim alchemilku cely cyklus ci aj mne neskrati.

moncici67
2. jún 2016

@lululka22 ja som ju pila cca 2tyzdne od zaciatku mrchy

zunajda
2. jún 2016

@lululka22 Nie si sama ...som 32dc a ovu nikde ...😣

lululka22
3. jún 2016

@moncici67
@zunajda takze holky dnes mi stupla teplota na 36.9co je u mna poovulacna .kedze test som nerobila lebo som myslela ze bude neskor a ani sme sa vcera nemilovali neverim ze sa daco uchytilo.a horsie je to ze o dva tyzdne mame dovolenku ze konecne vypadneme ,uzijeme si a myslela som ze bude ovu a zadari sa a takto mi vychadza presne ms. Cize cele zle a sklamana som riadne. Uvidime ako bude zajtra teplota ale asi o min 4dni LF nepredlzim nicim ze ?? ☹ ☹ ☹ jedine ze by som bola tehu ale asi neni z coho. 😀 😀

kakatulik
3. jún 2016

@lululka22 nooo,takze vcera bola ovulka,ale este dnest by ste skusit mohli.
No vidis,mozno sa predsa len zadarilo a ta LF zostane hore este veeelmi dlho.😀

lululka22
3. jún 2016

@kakatulik myslis ze to ma vyznam. ? Ja som myslela ze ked sa zvysi teplota uz sanca neni. a ani vlastne neviem kedy predtym sme sa milovali. Nechapem co je zrazu tak skoro ked posledne cykli boli dlhe a bola ovu az po min 30dnoch. A uvidime teda co bude. Som neverila rano a merala aj 3krat a bola stale vyzsia teplota. Bolo by mi vsetko jedno len ma hneva ze ms pride ked pojdeme dovolenkovat. ☹ ☹ strasne ze si to telo nevieme naprogramovat dalko podla predstav 😀 😀

kakatulik
3. jún 2016

@lululka22 tak sanca je mala,ale je,lebo vajko je schopne prezit do 24hod.,cize asi tak.

stevvvka
3. jún 2016

@lululka22 my s muzom sme boli spolu v stredu a v nedelu, ovu bola piatok...a aj tak si skor myslim, ze to vyslo v nedelu, v stredu sme sa sice nechranili, ale ani nesnazili...

lululka22
3. jún 2016

@stevvvka
@kakatulik Dakujem pekne tak urcite skusime este. Aa uvidim co rano teplota. 😀

moncici67
3. jún 2016

@lululka22 aspon ti vybehla :D u mna stale nic stale 36,2 takze cakam zatial som len 12dc tak mam este cas len dufam ze tento mesiac uz bude lebo minuly nebola a ten sa mi natiahol na 30dni a mavam tak 26, teraz mi kalendar ukazuje ze budem mat 24 dni ale to sa mi zda moc kratko a moc tomu kalendariku neverim v podstate ho pouzivam len na zapisovanie mrchy a teploty :D

miska_hryzka
3. jún 2016

@kakatulik ahoj som o tebe dlho nepocula 🙂 ako sa ti dari? Uz dlhsie sa ta chcem spytat ci nahodou nechces Folandrol pre mužíčka 🙂 dost nam zostalo poslala by som ti to aj poštou keby si chcela 😉

kakatulik
3. jún 2016

@miska_hryzka ahoj moja,ja sa mam celkom fajn. Zacali sme sa snazit znova,ale ako nahoda chcela,akurat cez tie plndne dniky ako na just sa nam nepodarilo byt spolu. Nerobim z toho vedu vobec. Co ja viem s tym folandrolo? Zatial asi nie. Aj tak toho uz dost do neho pcham...
A txm ako sa citis? Uz si trochu pribrala?

miska_hryzka
4. jún 2016

Tak tfuj tfuj tfuj drzim palce nech sa cimskor zadari. Skusim sa teda tu na dore spytat, ci to niekto nechce, darujem aj tak mi to len doma trci. Mam sa fajn prehupli sme sa do druheho trimestra, ale ani gram som nepribrala. Vo stvrtok sme boli s muzom na 3D utz tak sme sa narehotali sa tam to male tak hmyrilo, skakalo normalne rukami hromžilo 😀 uplne hyperaktivne, lekar povedal, ze si to mame uzit, kym je este v bruchu 😀 pozri aka super fotka, ze za hlavu sa drzi 😀

miska_hryzka
4. jún 2016

@kakatulik som ta zabudla oznacit 🙂

kakatulik
4. jún 2016

@miska_hryzka jeeej ako si hlavicku drzi ...asi sa uz teraz nerado foti....tak sa aj nadej opatruj a davaj na Vas pozor🙂 CMUK

miska_hryzka
4. jún 2016

@kakatulik od pondelka ideme do skoly v prirode, tak si uzijeme tyzden 🙂

miska_hryzka
4. jún 2016

@zunajda žienka ty nechces Folandrol pre mužíčka? 🙂