Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby musim vstavat o hodinu skor ako obvykle, cize o hodinu skor budem merat bt. Ako to zapisovat? Normalne co nameram alebo? Dakujem
@janulka_1 a dlho sa snazite?? Mas dlhe cykli?? ja tiez zistujem ze ovu bola vzdy uz neskoro.len raz som trafila aj testom ale nezadarilo sa teraz prisla ovu o dva tyzdne skor cize zas nic. Bud.cyklus skusim zas aj testy a potom uz sa na vsetko vykaslem a necham to na nahodu.jedinu vyhodu u mna z meranim teploty mam to ze viem kedy pride ms. 😉 😉 😉 ale uz by nemusela chodit. Drzim ti palce
@lululka22 presne pre toto aj ja meram bt, aspon viem kedy pride ms. My sa snazime uz vyse 2r, aj som testovala ovu, aj sme sa do nej trafili ale nic, ale bez tak ja mam cykly vselijake, raz 50+ inokedy menej ako 25, takze kazdy cyklus je uplne iny. A hlavne vela anovulakov. Je za tym toho viacej
@janulka_1 mam presne taky isty problem. Gynekolog mi povedal - vynechat sladke, muku a zemiaky, nahradit to zelenym salatom. Mala som obdobie 6 mesiacov, kedy som sa stravovala na intraku a z pohodlnosti som jedla 5 dni to iste a cez vikend rozdielne (strava bola samozrejme dobre vyzivne nakombinovana) a cykly som mala ako hodinky - novy cyklus zacal vzdy presne po 4 tyzdnoch v utorok medzi 11:00 a 12:00. Teplotna krivka bola ukazkova a ziaden anovulacny cyklus sa nevyskytoval. Teraz sa uz nestravujem takto jednotvarne, akurat som vyradila z jedelnicku cukor, muku, ryzu, zemiaky, a cykly su 31-34 dnove a vzdy ovulacne. Akonahle zaradim pecivo a zemiaky na dlhsi cas, som tam, kde predtym - 50dnovy anovulacny cyklus. Tak drzim palce 🙂
@janulka_1 Mi,sme sa s mojím dohodli že ešte minulý rok čo neprišlo že zabudneme na to a skusame od apríla po pauze...Keď vážne do roka nič ideme na vyšetrenia samozrejmé moj prvý ako spermiogram a potom ja...Ani zatiaľ nič neberiem...Možno ďalší cyklus keď tak kyselinu listovu...A veľmi málo sem chodím aby som nemyslela na to kedy ovu je a kedy maju prísť kramy...Proste neriešime a užívame...Verím že raz to príde či prirodzene alebo pomocou lekárov...Skôr som tento mesiac na tvár davala záležať hlúposti kupovala aby sa rany zahojili ale ostali dve jazvy :'( nič sa neda robiť žiť stym...Vravím si že "mám tetovacku z kameňa 🙂 "
Baby nemeram teplotu len by som chcel.vediet aka je teplota v pripade uspesneho tehu ze cakam mrchu a ona nemusi este dojst a mam teploti nad 37'
C. Budem rada ak mi date nejake info

@zunajda som natom podobne od vysadenia antiko cykli strasne dlhe kazdy mesiac inak a ovu podla BT tiez aj 30den minule aj 44den cyklu a tento mesiac jak naschval uz 25DC a samozrejme sme sa v tedy nesnazili tak stoho nic nebude. Dlho sa snazite?? Mas aj dake lieky??? Dalsi cyklus skusim zase aj testy a meranie a uvidim ci sa uz trafime 😉