icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
15. jún 2016

@zunajda myslim ze nie.

zunajda
16. jún 2016

Žeby predsa bola ovu?

kakatulik
16. jún 2016

@zunajda no vidis,pockaj ale este dva dni a buderg uedeiet ak sa teplota bude drzat hore,pripadne,pripadne dalej sjupat.

janulka_1
16. jún 2016

Prvé meranie 36,2, druhe meranie o hodinu neskor (bez vstania z postele, bez akejkolvek cinnosti) 36,4. Vcera to iste 1-36,4 2-36,6.
Takze to znamena, ze kazdu hod mam o 0,2 viac a opacne?

zunajda
16. jún 2016

@kakatulik práve dnes som sa chystala k doktorovi na vyvolávačku 😕 mám aj tak ísť, či ešte počkať?

kakatulik
16. jún 2016

@janulka_1 fu co ja viem?mna to pravdu povediac velmo myli taketo dvojite meranie.Aknsa da tak to tak este par krat urob a budes vediet.Ak to takto pokde dalsj,tak ano. Pri merani neskor odcitas a naopak.

kakatulik
16. jún 2016

@zunajda este pockaj do konca vikendu.

kakatulik
16. jún 2016

@zunajda lebo ak pojde teplota hore aa bude sa ram drzat,tak bola ovula musis po kat 1r dni na ms,alebo viac ako rok.

kakatulik
16. jún 2016

Pockat 14 dni mslo byt😀

zunajda
16. jún 2016

@kakatulik No som zvedavá,ale už by sa mohlo zadariť. 😉

zunajda
16. jún 2016

@kakatulik pochopila som Ťa...a čo s Duphastonom? Dať si so na tretí deň zvýšených teplôt alebo len na 15dc ako mi kázal doktor?

janulka_1
16. jún 2016

@kakatulik tak urcite sa to este stane, ze sa mi nebude chciet vstat 😀
Zapisala som si samozrejme to prve meranie a len ma to tak zaujimalo, ze ako to je naozaj, ze ci ta teplota bude ina

kakatulik
16. jún 2016

@janulka_1 vies co,u mna tie rozeiely prave az take velke nie su,preto jednu hodinu neriesim a ak nejde prave o cas ovulky,alebo prichadzajuceho menzesu,tak to ani velmi nezapisujem ak zaspim.

kakatulik
16. jún 2016

@zunajda veru mohlo.

kakatulik
16. jún 2016

@zunajda ne,ne,na treti den zvysenych teplot. V kazdom pripade. A ako dlho ti ho kazal brat?

zunajda
16. jún 2016

@kakatulik mám 3 balenia ... jednu tabl.ráno a jednu večer 10 dní

kakatulik
16. jún 2016

@zunajda dobre,tak to tak zacni pozajtra. Verim ze sa bude teplota drzat hore.

kakatulik
16. jún 2016

@zunajda ak to bola ovulka,tak ste to podla grafiku aj vystihli.

zunajda
16. jún 2016

@kakatulik ešte minulý rok som si počítala na nejakej stránke, počatie podľa Jonáša a nejak mi to vychádza v tie dni. No uvidíme,či aj duphaston pomôže...aby sa to udržalo,kde má 😉

kakatulik
16. jún 2016

@zunajda vies co,jedna babena tu v teme o fytosoji tu pisala,ze mala velmi dlhe cykly a ani soja nepomohla a otehu nejak takto neskoro. Mala tiez ovulku okolo 40.DC.

zunajda
16. jún 2016

@kakatulik mne v marci a aj cyklus po vyšli tehu testy slabo pozitivne...u mňa je problém v nedostatku progesteronu ...proste sa poriadne nevie uchytiť plod...aspoň tak mi to doktor vysvetlil ...mám ovulku,síce neskoro a LF mám 14-15dní

zunajda
16. jún 2016
kakatulik
16. jún 2016

@zunajda a toto je co za graf? hore si davala iny.
Ved ja viem to s tym progesteronom,ale aj tak nechapem,ze LF je aj napriek jeho nizkej hladine normalna.

zunajda
16. jún 2016

@kakatulik chcela som Ti poslať predchádzajúce a dalo mi z tohto cyklu

zunajda
16. jún 2016
zunajda
16. jún 2016

@kakatulik to nechápem ani ja.Keby som si nerobila ovu testy a nemerala,tak som v tom,že je krátka LF a preto sa nedarí

zunajda
16. jún 2016

@kakatulik neviem či to vidíš, ale posledne som mala slabú čiarku na teste a aj tak prišla ms😢

kakatulik
16. jún 2016

@zunajda ano vidim tam nieco. No ved uvidis ako to dopadne s tym dufikom.

domci1203
16. jún 2016

Co hovorite baby este chyba trosku aby bol pozitivny🙂 to som 18 DC. Zajtra skusim testnut ,ze co;)

lauritkatesty
16. jún 2016

@domci1203 no ešte dost chyba 🙂 treba testikovat dalej