Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zunajda no zatial sa to tvari pekne 😉
@lauritkatesty to sa tvári vždy...len ten koniec nikdy nieje úspešný
@zunajda no jo... poznaaame :-/.- ale stale je šanca 😉
@mokus113 vyzerá pozitívne 🙂
Ach ovulku som prepasla pravdebodobne bola 21DC lebo testu nechybalo vela uz ,ale druhy som su uz neurobila a vcera ked som testla ovu test uz ciarka bola slabsia.
baby ked chcem robit ovu testy dva krat za den ake su najlepsie casy? nech nic neprepasiem 😀
@3d dobre načasované 🙂 najlepšie by bolo dnes, ale aj zajtra je OK
@moncici67 ja som robila o 19,00
@korytnacka1981 Dakujem za odpoved. Len sa bojim ze ten 15 den cyklu to uz nestihneme. Preto som to sem aj dala, ci sa niekomu podarilo den po pozitivnom ovu teste. Lebo minule sa nam podarilo v den pozitivneho ovu testu. Ach.
@kakatulik ahoj moja, veľmi pekne ťa chcem poprosiť o radu.. Moja gyn mi dala clostyl na dva cykly, kazala mi ho brať od 5DC -10DC, moj cyklus je 28 dňový, ovulka tak na 17-18dc, no a ms mi v priemere trvá 4-5 dní, aj to na piaty deň už len slabé špinenie a potom koniec. No a moja otázka znie- nie je na ten clostyl neskoro na 5DC?? Či je to OK?? Ďakujem za odpoveď prípadne radu 😙
@kakatulik bola som u nej minulý týždeň, akurát som bola 5dpo, ani ma nepozrela,nič, ukázala som jej grafy, povedala že ovulka prebieha, ukázala som jej mužove spermiogramy a že hmmm, vypíšeme odporučenie do nejakého centra na umelé? Padla mi huba na kolená, hovorím že nie, že do septembra ešte chcem skúsiť prirodzene, a potom keď tak začiatok IUI, tak pozrela na mňa že teda mi predpíše clostyl a že nech nezabúdam po každom styku ROBIŤ STOJKY A NOHY HORE.. No hold stará škola...😒😒

Vdaka baby ☺ @kakatulik @korytnacka1981