icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

chantalka86
18. jún 2016

Vdaka baby ☺ @kakatulik @korytnacka1981

domci1203
18. jún 2016

Dnesny testik 18 DC . No tento mesiac neviem kedy dojde ovulka:/

kakatulik
18. jún 2016

@domci1203 uz sa blizi. Davam tomu tak 2-3 dni.

zunajda
18. jún 2016

@kakatulik tak to ani ja neviem, asi som ráno ešte spala 😃

zunajda
20. jún 2016

Som zvedavá, či si nájdem vytúžené 2 // 😉

lauritkatesty
20. jún 2016

@zunajda no zatial sa to tvari pekne 😉

zunajda
20. jún 2016

@lauritkatesty to sa tvári vždy...len ten koniec nikdy nieje úspešný

lauritkatesty
20. jún 2016

@zunajda no jo... poznaaame :-/.- ale stale je šanca 😉

kakatulik
20. jún 2016

@zunajda 😵 😵 😵

mokus113
21. jún 2016

Ahojte baby, som prvy mesiac po stimulácii clostylom 3-7 den cyklu, a dnes na 11 DC som si urobila OVU test, je toto pozitívne? mám si spraviť pre kontrolu aj ďalšie dni? da sa doverovat tesu One step? bazálnu teplotu som nemerala =/

korytnacka1981
21. jún 2016

@mokus113 vyzerá pozitívne 🙂

kakatulik
21. jún 2016

@mokus113 ja by som skusila dnes okolo 17-18 este jeden a uvidis ci je tendencia silniet,ale slabnut.

domci1203
21. jún 2016

Ach ovulku som prepasla pravdebodobne bola 21DC lebo testu nechybalo vela uz ,ale druhy som su uz neurobila a vcera ked som testla ovu test uz ciarka bola slabsia.

3d
21. jún 2016

Zienky poradte. Dnes mam 14 den cyklu a taketo OVU testy. Muz bude doma az zajtra. Aka je sanca na otehotnenie? Milovali sme sa 12 den cyklu a teraz to vychadza az na 15 den, na zajtra. Podarilo sa vam niektorej aj takto babatko? (R je rano, Po je poobede)

moncici67
21. jún 2016

baby ked chcem robit ovu testy dva krat za den ake su najlepsie casy? nech nic neprepasiem 😀

korytnacka1981
21. jún 2016

@3d dobre načasované 🙂 najlepšie by bolo dnes, ale aj zajtra je OK

korytnacka1981
21. jún 2016

@moncici67 ja som robila o 19,00

kchan
21. jún 2016

@3d ahoj, ráno sa ovu testy nerobia, teda nie z prvého ranného. Odporúča sa až od 10ej, a keďže máš dnes pozitívny tak zajtra je ÚPLNE IDEÁLNE sa snažiť ;) ;) lebo ovu nastáva väčšinou do 48hod od pozitívneho testu a vajko žije ešte cca 12hod, takže neboj, určite neprepasnete X-)

3d
21. jún 2016

@korytnacka1981 Dakujem za odpoved. Len sa bojim ze ten 15 den cyklu to uz nestihneme. Preto som to sem aj dala, ci sa niekomu podarilo den po pozitivnom ovu teste. Lebo minule sa nam podarilo v den pozitivneho ovu testu. Ach.

3d
21. jún 2016

@kchan robila som to o 9.30. lebo vcera som mala o 15 tej poobede dve rovnake. No uvidem. Nieke som citala ze vajko sa da oplodnit len 12 h po prasknuti. Tak preto sa bojim. Dakujem ti za reakciu, potesila ma.

kakatulik
21. jún 2016

@3d zajtra tiez si myslim,ze zajtra je uplne OK.Akurat sa zmestite do ovulky.

mokus113
21. jún 2016

@kakatulik test vysiel silnejsi 🙂 tak asi dnes ideme nato ;)

kakatulik
21. jún 2016

@mokus113 tak ten je paradne ukazkovy 🙂

buckeye
21. jún 2016

@3d neboj, zajtra bude idealne, ovulka nemusi byt uplne hned v ten den, ked je test pozitivny, moze byt ze ju budes mat zajtra, a okrem toho vajko chvilu vydrzi, takze aj keby si ju mala dnes v noci, zajtra este stihate ;)

kchan
21. jún 2016

@kakatulik ahoj moja, veľmi pekne ťa chcem poprosiť o radu.. Moja gyn mi dala clostyl na dva cykly, kazala mi ho brať od 5DC -10DC, moj cyklus je 28 dňový, ovulka tak na 17-18dc, no a ms mi v priemere trvá 4-5 dní, aj to na piaty deň už len slabé špinenie a potom koniec. No a moja otázka znie- nie je na ten clostyl neskoro na 5DC?? Či je to OK?? Ďakujem za odpoveď prípadne radu 😙

jaja018
21. jún 2016

Baby myslite ze uz bola ovu?

kakatulik
21. jún 2016

@kchan hmmmm,no co ja viem,veru som tu citavala,ze davali od 3DC....ale preco ho mas brat?Ak si spominam mala si merat BT...podla nej si nemala ovulku?

kchan
21. jún 2016

@kakatulik bola som u nej minulý týždeň, akurát som bola 5dpo, ani ma nepozrela,nič, ukázala som jej grafy, povedala že ovulka prebieha, ukázala som jej mužove spermiogramy a že hmmm, vypíšeme odporučenie do nejakého centra na umelé? Padla mi huba na kolená, hovorím že nie, že do septembra ešte chcem skúsiť prirodzene, a potom keď tak začiatok IUI, tak pozrela na mňa že teda mi predpíše clostyl a že nech nezabúdam po každom styku ROBIŤ STOJKY A NOHY HORE.. No hold stará škola...😒😒

kakatulik
21. jún 2016

@kchan akoze tomuto teraz fakt nerozumiem....nepacil sa jej ten spermiogram?...ved bol uz dobry nie?....a na to ti predpisala Clostil?...a povedala preco?
A povedala ze mas prist po tom clostile,alebo co?

kchan
21. jún 2016

@kakatulik videla oba spermiogramy.. A len povedala nahlas diagnózu a potom že či napíše to odporučenie do centra.. A na clostyl povedala len že lepšie mi dozreju vajíčka a že vidíme sa teda v septembri a praje mi veľa plodnosti. Nerozumiem ani ja