Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik to nestiham.objednat tu na mk
@butterfly333 budes mat na dalsi cyklus predsa... 🙂
@mokus113 ovulacia nebola na 16 dc. tam maš len vchol LH. ovulacia nastava do 48 hodin.
cize bud 17 alebo 18 dc-
az potom stači asadzovat dufik.
11DC a tam je cas 16:30 hod =) vtedy som si robila test =) takze 11DC je vrchol LH a ovulacia 12-13DC?takze dhupaston v pohode od 16 DC moze byt? =)
@mokus113 no mozes aj od 14 dc... ak ju mavas takto skor. ale v podstate s anič nestane, ked nasadiš aj 16 teho..
možno to bude tým, že sú horučavy a nedokázala som byť 2hodiny bez vody, takže som sa snažila vydržať aspon pol hodiny, moč mohol byť zriedený, podľa BT ako už mam spozorované, by mala byť ovulka dnes, najneskor zajtra, ale skor dnes aj podľa hlienu
ja už mam v den ovulky aj hlien na nič, je ho už veľmi malíčko...
Takže to máte niečo podobné nám ....no bude to akurát ked nebudú zápchy a neprídu až niekedy po polnoci,to už by prišiel veľmi unavený ☹
No uvidíme, ako má byť tak aj bude, ked nevyjde teraz tak vyjde nabudúce, nechcem sa na to až tak veľmi upriamovať a nervovať sa z toho, že sme nestihli ovulku alebo podobne, lebo aj psychika robí svoje..Snažím sa to brať aj z pozitívnej stránky, ked nevyjde, tak si budem môcť vychutnávať júl na slniečku a slniť sa. V prvom tehotenstve som ostala takto tehotná na leto, to mi bolo tak zle zo slnka, až na odpadnutie, takže von som mohla výjsť len večer na prechádzku.
@lauritkatesty
@kakatulik breee ranecko 😀
babule ovplyvnuje bt aj teplota vonku? myslim ked su take vysoke teploty,lebo vcera som mala 36,53 a bolo v noci celkom teplo a dnes 36,29 a bolo chladnejsie....mam pred ovulkou,ale ten skok je aj tak dost velky
@denidi moja ja tak isto no neviem čo to umna už asi ovu bola tak som dala včera duphaston a dnes bt klesla snad som to nedodrbkala ked som ho dala čo povieš.?
@butterfly333 ahoj mojko,uvidime čo baby povedia😉
Ale nebojky,stale si dosť vysoko,tak myslím,ze si neurobila blbosť,ked si ho už nasadila😃 ale celkom dosť vysoké si mala aj predovulacne teploty,t aké mavas?
@denidi ved to to tento cyklus po MA mám take vysoke inak som do teraz vždy mala pred ovu 36,5-36,7 ,može to by že po tom potrate?? no ja myslím že ešte len teraz bola ovu ja neviem lebo aj mm vravel že pred včerom ked bol sex tak strááášne moc hlienu mokre bolo že to tieklo a včera takisto a dnes rano 😕 😕 😕 😕 že iedm merat BT a celá sombola od spodu mokrá aj pyžamo bola som na wc a taký ružoyý výtok ako som kedysi mávala pri ovu,no po laparke som to nemala už tak neviem mám dat duphaston. 😕 som z toho teraz jelen. 😨 😕
@butterfly333 ak už ovulka prebieha,duphaston by ju už nemal zastaviť a ked mas ten ovu ružový hlien,tak je asi v plnom prúde,len tie teploty sú teda dosť vysoké a dnes si už dala dufik?
@denidi že ajja sa čudujem že tie Bt aké vysoké no neviem nikdy som ich take nemala to od toho MA,no dnes som dufík zatial nedala
@butterfly333 možno sa to všetko ešte potrebuje znormalizovana,podstatne je,ze ovulka bude a možno budete zasa úspešní,drzim ti palce mohla😉
@butterfly333 *nie mohla,ale moja malo byť😉

@butterfly333 to je iba teoreticka uvaha......vies Clostil ti dal aby sa opät nastartovali vajecniky,lebo telo bolo nastavene na tehu...vydrz este a uvidis....par dni este testuj...objednaj testiky tu bab,lebo v lekarni su drahe jak fras.A okrem toho,teplota klesla,cize sa to mozno este iba chysta.