icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
23. jún 2016

@butterfly333 to je iba teoreticka uvaha......vies Clostil ti dal aby sa opät nastartovali vajecniky,lebo telo bolo nastavene na tehu...vydrz este a uvidis....par dni este testuj...objednaj testiky tu bab,lebo v lekarni su drahe jak fras.A okrem toho,teplota klesla,cize sa to mozno este iba chysta.

butterfly333
23. jún 2016

@kakatulik to nestiham.objednat tu na mk

kakatulik
23. jún 2016

@butterfly333 budes mat na dalsi cyklus predsa... 🙂

mokus113
23. jún 2016

Baby ovulacia bola ten 11 DC. A je to V poriadku ze za dva dni takto vybledla ta druha ciarka? Od 16DC mam naordinovany dhupaston.Dakujen

lauritkatesty
23. jún 2016

@mokus113 ovulacia nebola na 16 dc. tam maš len vchol LH. ovulacia nastava do 48 hodin.
cize bud 17 alebo 18 dc-
az potom stači asadzovat dufik.

mokus113
23. jún 2016

11DC a tam je cas 16:30 hod =) vtedy som si robila test =) takze 11DC je vrchol LH a ovulacia 12-13DC?takze dhupaston v pohode od 16 DC moze byt? =)

lauritkatesty
23. jún 2016

@mokus113 no mozes aj od 14 dc... ak ju mavas takto skor. ale v podstate s anič nestane, ked nasadiš aj 16 teho..

lululka22
23. jún 2016

@moncici67 nemas daku kratku LF???ked uz koncis ms ved nedavno si pisala ze teplota stupla ci?? Tak drzim palce aby si testiky vystihla. Ja pijem alchemilku a testujem ale ja zacnem az v 20DC skor sa mi neoplati mam dlhsie cykli.

moncici67
23. jún 2016

@lululka22 lf mi vychadza 11dni tak len tak tak :D ja zacnem testovat pre istotu hned po mrche :D nech nezmeskam ovu

lululka22
23. jún 2016

@moncici67 jaj aj tak malinko skus pyridoxin.mne sa zda ze mi predlzil. A ty mas kratke cykli tak jasne skusaj hned po ms drzim palce

moncici67
23. jún 2016

@lululka22 dam vedet ked sa nieco bude crtat 🙂

maja129
24. jún 2016

ovulačné testy 11.,12. a ten posledný bez papierika 13 DC, je ešte aj ten posledný pozitívny?

kakatulik
24. jún 2016

@maja129 hmmm no neviem.Mne pri kazdom nieco chyba,ale ten posledny uz bledne,cize tie pred tym skor....

maja129
24. jún 2016

možno to bude tým, že sú horučavy a nedokázala som byť 2hodiny bez vody, takže som sa snažila vydržať aspon pol hodiny, moč mohol byť zriedený, podľa BT ako už mam spozorované, by mala byť ovulka dnes, najneskor zajtra, ale skor dnes aj podľa hlienu

kakatulik
24. jún 2016

@maja129 tak to potom vychadza,lebo v den ovulky uz testy blednu.

maja129
24. jún 2016

ja už mam v den ovulky aj hlien na nič, je ho už veľmi malíčko...

kakatulik
24. jún 2016

@maja129 ano aj u mna...ja mam aky taky hlien tak 2-3 dni pred.

maja129
24. jún 2016

@kakatulik no aj ja tak, toto je na figu, že manžel chodí na týždnovky, pride až dnes večer, dúfam, že to stihneme ešte, ked nie tak další mesiac na nič 😠

kakatulik
24. jún 2016

@maja129 ved to by bolo akurát,nie? ja som uz aj premyslala,ci nemam kupit ten pro-speed gel na taketo situacie,lebo aj my to mame casovo dost komplikovane.Ja pracujem v trojsmennej prevadzke a mm je casto prec,cize asi tak.... 🙂

maja129
24. jún 2016

Takže to máte niečo podobné nám ....no bude to akurát ked nebudú zápchy a neprídu až niekedy po polnoci,to už by prišiel veľmi unavený ☹

kakatulik
24. jún 2016

@maja129 vies co asi to netreba silit,lebo aj plavci budu unaveni.....mozno ani zajtra by to nebolo stratene.

maja129
24. jún 2016

No uvidíme, ako má byť tak aj bude, ked nevyjde teraz tak vyjde nabudúce, nechcem sa na to až tak veľmi upriamovať a nervovať sa z toho, že sme nestihli ovulku alebo podobne, lebo aj psychika robí svoje..Snažím sa to brať aj z pozitívnej stránky, ked nevyjde, tak si budem môcť vychutnávať júl na slniečku a slniť sa. V prvom tehotenstve som ostala takto tehotná na leto, to mi bolo tak zle zo slnka, až na odpadnutie, takže von som mohla výjsť len večer na prechádzku.

denidi
27. jún 2016

@lauritkatesty
@kakatulik breee ranecko 😀
babule ovplyvnuje bt aj teplota vonku? myslim ked su take vysoke teploty,lebo vcera som mala 36,53 a bolo v noci celkom teplo a dnes 36,29 a bolo chladnejsie....mam pred ovulkou,ale ten skok je aj tak dost velky

butterfly333
27. jún 2016

@denidi moja ja tak isto no neviem čo to umna už asi ovu bola tak som dala včera duphaston a dnes bt klesla snad som to nedodrbkala ked som ho dala čo povieš.?

denidi
27. jún 2016

@butterfly333 ahoj mojko,uvidime čo baby povedia😉
Ale nebojky,stale si dosť vysoko,tak myslím,ze si neurobila blbosť,ked si ho už nasadila😃 ale celkom dosť vysoké si mala aj predovulacne teploty,t aké mavas?

butterfly333
27. jún 2016

@denidi ved to to tento cyklus po MA mám take vysoke inak som do teraz vždy mala pred ovu 36,5-36,7 ,može to by že po tom potrate?? no ja myslím že ešte len teraz bola ovu ja neviem lebo aj mm vravel že pred včerom ked bol sex tak strááášne moc hlienu mokre bolo že to tieklo a včera takisto a dnes rano 😕 😕 😕 😕 že iedm merat BT a celá sombola od spodu mokrá aj pyžamo bola som na wc a taký ružoyý výtok ako som kedysi mávala pri ovu,no po laparke som to nemala už tak neviem mám dat duphaston. 😕 som z toho teraz jelen. 😨 😕

denidi
27. jún 2016

@butterfly333 ak už ovulka prebieha,duphaston by ju už nemal zastaviť a ked mas ten ovu ružový hlien,tak je asi v plnom prúde,len tie teploty sú teda dosť vysoké a dnes si už dala dufik?

butterfly333
27. jún 2016

@denidi že ajja sa čudujem že tie Bt aké vysoké no neviem nikdy som ich take nemala to od toho MA,no dnes som dufík zatial nedala

denidi
27. jún 2016

@butterfly333 možno sa to všetko ešte potrebuje znormalizovana,podstatne je,ze ovulka bude a možno budete zasa úspešní,drzim ti palce mohla😉

denidi
27. jún 2016

@butterfly333 *nie mohla,ale moja malo byť😉