Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@denidi MNE nIE čO MAM ODSKUšANE 🙂
@lauritkatesty čo povieš moja na mna bola ovu mám brat ten dufík či nie ?? 😕 😕
butterfy počkaj este na dalšiu, ci zase stupne hmmm.. ale ma ich nejake vysoke. 😨
@lauritkatesty no ved to že su vysoke nikdy som take pred ovu nemala to od toho potratu su take mohlo to to ovplyvnit??Normálne pre ovu mávam 36,5 36,7
@lauritkatesty vdakaa ,tak sa blíži ovulka hadam😉😃
@butterfly333 podla mna je to velmi maly pokles.Mozno este stale ovulujes.Niektore mavaju hlein pred,niektore pocas a niektore aj po ovulke,cize sa netrap .Pokracuj v dufiku.
@kakatulik no tak dufík som si dala len neviem čo ta krv už to síce prechádza ale rano úplno mokro mooc.uvidím snád sa zadarí.
@butterfly333 tot s tou krvou si uz mavala,vraj sa to stava....a bud rada ze mas dost plodneho hlienu 🙂
@kakatulik ano mávala no od laparky som to nemala som myslela že sa to po laparke upravilo,tak snad to je ok.
@butterfly333 teoreticky ano, este nemusia byt ustalene tie hormony
Ahojte dievcence, urcite tu niekde tato otazka je, ale kedze su tu stovky stran v diskusii, tazko sa to hlada :/ Kedze som si robila prvy krat ovu test tak som zmätena - je mozne ze nevyjde ani jeden den ovulacie silna ciarka? Lebo mne vysli vsetky dni tie ciarky slabsie, ani jeden som ju nemala taku silnu (a v teste sa pise ze ak neni taka silna, test je negativny)
Dakujem za odpoved 🙂
@anawiel Tak uz mas asi po ovulke.To moze pri kratsich cykloch byt tak skoro. Mohlo sa stat,ze si ten vrchol jednoducho nevystihla,ale moze aj byt ze ovulka nebola....skoda ze nemerias BT(bazalanu teplotu).Ta by Ti potvrdila ci oculka naozaj bola.Ake dlhe mavas cykly?
A ten 3 den po menzese bol kolkaty den cyklu?(cyklus sa zacina pocitat od zaciatku menstruacie.
Tak mas po ovulke. Ber to podla teploty.
@anawiel a si si ista, ze si mala ovulku? Lebo ak skm dobre pochopila, kolko si od zaciatku MS? 8 den? Ked mas 29-40 dnove cykly, nemozes mat ovu na 8 den, to by si mala cyklus mozno 23 dni. Ci som hieco prehliadla? Co povies @kakatulik ? Lebo ty jej pises, ze pri kratsich cykloch, ale ona uvadza az 40 dnove niekedy... Alebo som nieco prehliadla??? Nech ju neschaosime este viac 😛
@senselinka no hej,ale pise ze silnejsiu viditelnu ciarku mala na 3 den po MS a potom zu nie a podla tepoty stupla dnes...a mysli ze vcera pisala ze ma aj kratke cykly. Ak by mala teoreticky pos.tes na ten 8 DC,tak ovulka mhla byt aj na 10DC a vyslo by to na Kratky teraz.
@kakatulik hej hej, ono by bolo dobre vidiet graf... lebo stupnutie moze byt jednorazove
@senselinka ja to beriem tak trochu podla seba,lebo ja podla teploty a pocitovo ovulujem na 10-11DC ,ale napriek tomu mam 26-27DC....uz som premyslala nad tym,ze preco mam taku dlhu LF.....hypof.SZ nemam,hyperfunkciu asi tazko(nevysetrena),ale syptomaticky skoro nic okrem toho ze mam normalne trosku rychlejsi tep.,ale to ma asi suvis s mojim nizkym tlakom....Progesteron neviem aky mam,ale asi tazko ho mam privelavela,lebo ja mam skor viac estrogenu....na hornej hranici....moze ale este byt,ze to co ja povazujem za ovulku(citim riadne) je len zaciatok a trva to dlhsie...lebo aj teplotny vzostup je u mna pomalsi...a vajko sa dlhsie kotula a preto potom ta LF trva dlhsie...zamotala som sa co?Hehe....
Dievčatá ja už neviem či smiať či plakať...Dnes som 17 DC....Pozitívny ovu bol na 9DC a aj priehľadný hlienik...No lenže podla kalkulácie mam najplodnejsie dni 15,16,17DC takže teraz akože plodné dní, tak teraz čomu veriť? 🙂 😀

@denidi no len ma znepokojuje ta krv teraz neviem či som už po ovu a mám teda pokračovat s dufíko či nie??