Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@buckeye wau odborne vysvetlenie 🙂 diky vy ste sa kolko snazili?
@lilianna1988 cca 8-9 mesiacov..ale ja som mala pco, tak to bolo trosku zlozitejsie 🙂
@mausy21 je velka sanca ze ste trafili 🙂
@lilianna1988 och bodaj by to tak bolo uz by som sa potesila konecne
@buckeye ahoj,merala som BT pred chvilkou,vie ze sa ma rano vzdy v rovnakom case.teraz som mala 37,5.myslis to je ok pred ms?
@lilianna1988 no ona je pred ms vyssia, zalezi ake mas predovulacne, a ci nie si prechladnuta (to zkresluje)
@lilianna1988 no a hlavne je terz horko a vecer je teplota tak ci tak vyssia.Preto sa ma merat rano...
@kakatulik oki skusim rano😀je pravda ze mam trochu zapalene mocove cesty aj kvoli tomu je vyssia ale xvukla som mavat taku vysoku
Ahojte potrebovala by som poradit tento cyklus som mala s clostylbegidom od 5 dna 5 dni 1 tab. 13 dc pozitivny ovu test 14 dc tiez pichnuty pregnzyl a dnes tiez pozityvny ovu do kedy bude pozitivny uz nemala byt ovu ? Uz to bude 24 hod. Od pregnylu hcg od neho sa stale drzi myslela som ze uz vyprchal. Kedy nastane teda ovu ? Dakujem
@nikaaaaa ovulačny reaguje aj na hcg / pregnyl/ v moči.. cize je normalne ze ho mas silny 🙂
pregnyl je na načasovanie ovulacie- po podani praskne folikul za 36 hodin.
testy uz nemusis teraz robit
@lauritkatesty dakujeeeem :oD tak ked sme mali tutu mutu včera aj pred včerom teraz to mame poistit dnes či stači zajtra ?
@nikaaaaa ako pise @lauritkatesty,tak ten poz.test je pregnylom.
Skus zajtra rano zmerat BT...mozno sa to bude dat zistit...no preventivne snazilkovanie by tiez nebolo odveci. 😀
@nikaaaaa kludne poistitie večer a zajtra uz oddych 🙂
Dakujem Vam velmi pekne za radu 🙂

@buckeye zlato takyto test som mala a na druhy den teplotu 36.5 v ten den som netestovala ale vecer sme sa posnazili a dnes teplota 36.7 myslis ze mohol byt vcera tedt uplne poxitivny?netestovala mala som len jeden
..a ze by dnes ovulka??