Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@moncici67 kde maš test z 11 dc ? 🙂
@lauritkatesty 11 som nejak zabudla :D
@kakatulik tehu mi z toho nejak nevychadza :D ved kde by tam bola ovu :D chora som asi tak ze ma hlava boli a kaslem ale teplotu nemam a je mi lepsie ako vcera ale teplota je zas vyssie, tak mam v tom dost bordel, ovu testov mam kopec tak testovat v pohodicke mozem dalej len by som rada si zistila kedy by som mrchu mala ocakavat 😀
@moncici67 to chapem,ale podla teploty si mala ovulku si mala na 12-13DC. Ten zabudnuty test bol asi vrchol na 11DC. Ale teraz je tiez dost tmavy. Inak jasom mala dnes tiez 36,92 avcerd len 36,77 a to som uz davno po ovulke. Ci je to tym prehriatym organizmom...lebo vcera som sa zobudila odokryta a dnes zababusenag
@moncici67 čo ked bol 11 dc pozitivny ;)
@kakatulik
@lauritkatesty
a preco je potom tiez taky tmavsi? ak by bola ovu 11dc to by bolo este skoro aby som zistila tehu, ci?
@moncici67 LH hladina skače aj počas cyklu.. teraz je hlavne teplota smerodatna.
@lauritkatesty
@kakatulik
dobre tak budem cakat 🙂 nemam ziadnu taku diagnozu aspon si niesom nicoho vedoma,ani sa na nic neliecim
@lauritkatesty
@kakatulik a čo teraz baby?
@moncici67 uh 😀 tak teda to je mega pokles .... neviem čo si mam o tom mysliet. len merat dalej.. a hlien nemaš nahodou ?
@lauritkatesty
@kakatulik hlien nemám. Si pripadám ako na horskej dráhe 😂
No ja dnes rano 37.3 uz len nech to vydrxiiii...🙂
aaaach jaj zienky poradte...bola, nebola, bude, je, vcera zajtra vobec? jelen som z toho, viem ze je to este skoro, ale meriam prvy mesiac a snazim sa to ucit citat... brucho ma boli od piatka....
@lauritkatesty prosim krasne 🙂
@moncici67 no pozri, ak zajtra a pozajtra budeš dole.. tak tie tri teploty vysoke by som potom vôbec nebrala do uvahy a boli zrejme ovplyvnene.. ze na teba niečo liezlo.
este by som testovala pre istotu dalej, kedze ani jeden ten test nebol jasne dokazovo pozitivny.
@ignorantka tvari sa to ešte predovulačne, teploty maš dole.
@lauritkatesty
@lululka22 diky baby budem testovat dalej 🙂
prosim, opytam sa asi blbost, ale chcela by som to od vas mat potvrdene.. vsetky ovulacne testy, rozne znacky, rozny vyrobcovia funguju rovnako? 😅 ze pozitivny je ked je druha / rovnako silna alebo silnejsia? ci moze byt aj taky test, ked nie je ovulacia ukazuje iba jednu / a potom ked je ovu ukaze // ale ta druha nemusi byt rovnako silna, Chapete asi co chcem povedat 😅 dakujem @lauritkatesty
@kakatulik
@lublub mali by vyjst všetky pozitivne pred ovulaciou, ale niektore mozu byt inak citlive....
ale musi vyjst silny pred ovulkou.
aha akurát som dnes robila, toto je pozitivny. 😵
@lauritkatesty aj ja chcem taký pozitívny 😂 inak len tak informačne ak by u mna uz ovu prebehla na 12dc je možný dnešný pokles aj ako inplantacny pokles?
@lauritkatesty
@kakatulik
dakujem dievcata .. lebo ma zmiatol navod na pouzitie pri ovu testoch.. za negativny oznacuju len ked je jedna / , co je podla mna nemozne dosiahnut, vacsinou vzdy vyjde slaba // uz aj na 5 DC a ked su // uvazdzaju ako pozitivny, to by bolo potom kazdy den pozitivny..ale o intenzite nehovoria... mi to pripada tak, ako keby to bol pomyleny navod a dali tam navod z tehotenskeho testu..
@moncici67 nie 🙂 tak skoro nebyva
@lauritkatesty dobre 🙂 nech v tom mám jasno 😂

@moncici67 to moze byt.