icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
2. júl 2016

@moncici67 to moze byt.

moncici67
2. júl 2016

@kakatulik tak uvidim zajtra aka bude

moncici67
3. júl 2016

@kakatulik tak teraz uz naozaj neviem co si mam mysliet, ak necham v kalendari vyznacenu teplotu oznaci mi dpo, nikdy som ale tak vysoku teplotu nemala. tak a teraz babo rad 😀

lauritkatesty
3. júl 2016

@moncici67 kde maš test z 11 dc ? 🙂

kakatulik
3. júl 2016

@moncici67 ten testik je takmer pozitivny. Ale podla teplotxm si uz par dni po ovulke.jedine,ze si teh 😀...aj to by mohlo byt. A ni si fakt chora? Zeby tateplota vyhupla kvoli tomu. ...

moncici67
3. júl 2016

@lauritkatesty 11 som nejak zabudla :D
@kakatulik tehu mi z toho nejak nevychadza :D ved kde by tam bola ovu :D chora som asi tak ze ma hlava boli a kaslem ale teplotu nemam a je mi lepsie ako vcera ale teplota je zas vyssie, tak mam v tom dost bordel, ovu testov mam kopec tak testovat v pohodicke mozem dalej len by som rada si zistila kedy by som mrchu mala ocakavat 😀

kakatulik
3. júl 2016

@moncici67 to chapem,ale podla teploty si mala ovulku si mala na 12-13DC. Ten zabudnuty test bol asi vrchol na 11DC. Ale teraz je tiez dost tmavy. Inak jasom mala dnes tiez 36,92 avcerd len 36,77 a to som uz davno po ovulke. Ci je to tym prehriatym organizmom...lebo vcera som sa zobudila odokryta a dnes zababusenag

lauritkatesty
3. júl 2016

@moncici67 čo ked bol 11 dc pozitivny ;)

moncici67
3. júl 2016

@kakatulik
@lauritkatesty
a preco je potom tiez taky tmavsi? ak by bola ovu 11dc to by bolo este skoro aby som zistila tehu, ci?

kakatulik
3. júl 2016

@moncici67 ktoviiii,ale 11este ovu nebola,az potom. Tak ano,ak by si bola tehu,este by to nebolo vidno. Zostava iba cakat.Nemas polycysticke vajecniky,alebo nejaku horm.terapiu.?

lauritkatesty
3. júl 2016

@moncici67 LH hladina skače aj počas cyklu.. teraz je hlavne teplota smerodatna.

moncici67
3. júl 2016

@lauritkatesty
@kakatulik
dobre tak budem cakat 🙂 nemam ziadnu taku diagnozu aspon si niesom nicoho vedoma,ani sa na nic neliecim

moncici67
4. júl 2016

@lauritkatesty
@kakatulik a čo teraz baby?

kakatulik
4. júl 2016

@moncici67 to moze byt iba taky ulet,alebo predovulacny pokles.

lauritkatesty
4. júl 2016

@moncici67 uh 😀 tak teda to je mega pokles .... neviem čo si mam o tom mysliet. len merat dalej.. a hlien nemaš nahodou ?

moncici67
4. júl 2016

@lauritkatesty
@kakatulik hlien nemám. Si pripadám ako na horskej dráhe 😂

mausy21
4. júl 2016

No ja dnes rano 37.3 uz len nech to vydrxiiii...🙂

ignorantka
4. júl 2016

aaaach jaj zienky poradte...bola, nebola, bude, je, vcera zajtra vobec? jelen som z toho, viem ze je to este skoro, ale meriam prvy mesiac a snazim sa to ucit citat... brucho ma boli od piatka....
@lauritkatesty prosim krasne 🙂

lululka22
4. júl 2016

@moncici67 to je teda riadny skok. Ale mozno prave len predovulacny aj ked podla teploty by som tiez tipla ze ten 11den bol pozitivny. Drzim palce dalej uvidis co tento tyzden.

lauritkatesty
4. júl 2016

@moncici67 no pozri, ak zajtra a pozajtra budeš dole.. tak tie tri teploty vysoke by som potom vôbec nebrala do uvahy a boli zrejme ovplyvnene.. ze na teba niečo liezlo.
este by som testovala pre istotu dalej, kedze ani jeden ten test nebol jasne dokazovo pozitivny.

lauritkatesty
4. júl 2016

@ignorantka tvari sa to ešte predovulačne, teploty maš dole.

moncici67
4. júl 2016

@lauritkatesty
@lululka22 diky baby budem testovat dalej 🙂

lublub
4. júl 2016

prosim, opytam sa asi blbost, ale chcela by som to od vas mat potvrdene.. vsetky ovulacne testy, rozne znacky, rozny vyrobcovia funguju rovnako? 😅 ze pozitivny je ked je druha / rovnako silna alebo silnejsia? ci moze byt aj taky test, ked nie je ovulacia ukazuje iba jednu / a potom ked je ovu ukaze // ale ta druha nemusi byt rovnako silna, Chapete asi co chcem povedat 😅 dakujem @lauritkatesty
@kakatulik

kakatulik
4. júl 2016

@lublub ja poznam len take,kde testovacia musi byt rovnaka,alebo silnejsia ako kontrolna. Tie druhe su tehu testy.

lauritkatesty
4. júl 2016

@lublub mali by vyjst všetky pozitivne pred ovulaciou, ale niektore mozu byt inak citlive....
ale musi vyjst silny pred ovulkou.
aha akurát som dnes robila, toto je pozitivny. 😵

moncici67
4. júl 2016

@lauritkatesty aj ja chcem taký pozitívny 😂 inak len tak informačne ak by u mna uz ovu prebehla na 12dc je možný dnešný pokles aj ako inplantacny pokles?

lublub
4. júl 2016

@lauritkatesty
@kakatulik
dakujem dievcata .. lebo ma zmiatol navod na pouzitie pri ovu testoch.. za negativny oznacuju len ked je jedna / , co je podla mna nemozne dosiahnut, vacsinou vzdy vyjde slaba // uz aj na 5 DC a ked su // uvazdzaju ako pozitivny, to by bolo potom kazdy den pozitivny..ale o intenzite nehovoria... mi to pripada tak, ako keby to bol pomyleny navod a dali tam navod z tehotenskeho testu..

lauritkatesty
4. júl 2016

@moncici67 nie 🙂 tak skoro nebyva

moncici67
4. júl 2016

@lauritkatesty dobre 🙂 nech v tom mám jasno 😂