Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty 11 som nejak zabudla :D
@kakatulik tehu mi z toho nejak nevychadza :D ved kde by tam bola ovu :D chora som asi tak ze ma hlava boli a kaslem ale teplotu nemam a je mi lepsie ako vcera ale teplota je zas vyssie, tak mam v tom dost bordel, ovu testov mam kopec tak testovat v pohodicke mozem dalej len by som rada si zistila kedy by som mrchu mala ocakavat 😀
@moncici67 to chapem,ale podla teploty si mala ovulku si mala na 12-13DC. Ten zabudnuty test bol asi vrchol na 11DC. Ale teraz je tiez dost tmavy. Inak jasom mala dnes tiez 36,92 avcerd len 36,77 a to som uz davno po ovulke. Ci je to tym prehriatym organizmom...lebo vcera som sa zobudila odokryta a dnes zababusenag
@kakatulik
@lauritkatesty
a preco je potom tiez taky tmavsi? ak by bola ovu 11dc to by bolo este skoro aby som zistila tehu, ci?
@moncici67 LH hladina skače aj počas cyklu.. teraz je hlavne teplota smerodatna.
@lauritkatesty
@kakatulik
dobre tak budem cakat 🙂 nemam ziadnu taku diagnozu aspon si niesom nicoho vedoma,ani sa na nic neliecim
@moncici67 uh 😀 tak teda to je mega pokles .... neviem čo si mam o tom mysliet. len merat dalej.. a hlien nemaš nahodou ?
aaaach jaj zienky poradte...bola, nebola, bude, je, vcera zajtra vobec? jelen som z toho, viem ze je to este skoro, ale meriam prvy mesiac a snazim sa to ucit citat... brucho ma boli od piatka....
@lauritkatesty prosim krasne 🙂
@moncici67 no pozri, ak zajtra a pozajtra budeš dole.. tak tie tri teploty vysoke by som potom vôbec nebrala do uvahy a boli zrejme ovplyvnene.. ze na teba niečo liezlo.
este by som testovala pre istotu dalej, kedze ani jeden ten test nebol jasne dokazovo pozitivny.
prosim, opytam sa asi blbost, ale chcela by som to od vas mat potvrdene.. vsetky ovulacne testy, rozne znacky, rozny vyrobcovia funguju rovnako? 😅 ze pozitivny je ked je druha / rovnako silna alebo silnejsia? ci moze byt aj taky test, ked nie je ovulacia ukazuje iba jednu / a potom ked je ovu ukaze // ale ta druha nemusi byt rovnako silna, Chapete asi co chcem povedat 😅 dakujem @lauritkatesty
@kakatulik
@lublub mali by vyjst všetky pozitivne pred ovulaciou, ale niektore mozu byt inak citlive....
ale musi vyjst silny pred ovulkou.
aha akurát som dnes robila, toto je pozitivny. 😵
@lauritkatesty aj ja chcem taký pozitívny 😂 inak len tak informačne ak by u mna uz ovu prebehla na 12dc je možný dnešný pokles aj ako inplantacny pokles?
@lauritkatesty
@kakatulik
dakujem dievcata .. lebo ma zmiatol navod na pouzitie pri ovu testoch.. za negativny oznacuju len ked je jedna / , co je podla mna nemozne dosiahnut, vacsinou vzdy vyjde slaba // uz aj na 5 DC a ked su // uvazdzaju ako pozitivny, to by bolo potom kazdy den pozitivny..ale o intenzite nehovoria... mi to pripada tak, ako keby to bol pomyleny navod a dali tam navod z tehotenskeho testu..

@moncici67 to moze byt.