icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
4. júl 2016

@moncici67 som velmi zvedava na tvoje dalšie teploty 🙂

moncici67
4. júl 2016

@lauritkatesty tak to niesi sama.aj test spravim vecer

lublub
4. júl 2016

@lauritkatesty @kakatulik ano, tento navod mam nastudovany 🙂 dost dlho vas sledujem tu, citam takze teoreticke znalosti mam 🙂 no ale aby som bola konkretnejsia, prikladam navod a plus fotky testov... vcera som mala 14dc, vacsinou mavam ovu presne na 14DC alebo neskor o 2-3 dni... priznaky mavam uplne super, presne viem kedy mam ovu, pichava bolest, hlien uplne super.. len tento cyklus nemam hlien, neviem z akeho dovodu, ostala som prekvapena, preto som si spravila od 13DC ovulacne testy na potvrdenie, ci teda mam alebo nemam ovulaciu.. no a vypadaju ako vypadaju, pozrite prosim.. myslela som ze bude silniet, lenze dnes uz mam slabsi ako vcera... preto som sa pytala na tu intenzitu... a podla tohto vyvoja mi to fakt pride tak za zajtra bude uplne cisto biely ako podla navodu.. co mam teraz robit, mam ratat ten zo vcera 3.7. za pozitivny? cize dnes by teoreticky mohla byt ovu... alebo mam este cakat? lenze krcok mam uplne hore otvoreny.. no len ten hlien mi chyba.. tak neviem.. co teraz ☹

lauritkatesty
4. júl 2016

@lublub hmm no to je slabe, aj ten včerajši. BT nemeriaš ?

butterfly333
4. júl 2016

@lublub tu ani jeden nieje pozit 😕

kakatulik
4. júl 2016

@lublub pripajam sa ku dievcatam. Je to slabe. Skoda ze nemerias BT. Mozne je vsetko. Om moznosti ze ovulka uz bola,pride,alebo budes mat anovulak. Hmmm aaa tie priznaky teraz neboli?

mausy21
4. júl 2016

@kakatulik ahojcek...prosim ta nevies mi poradit ako zostrojit graf bazalnej teploty skusala som ma fertilitu sle vobec mi to nejde

lublub
4. júl 2016

BT nemeriam.. ja viem ze podla "normalu" je to slabe a ani nechyrovat o ovulacii.. len podla toho navodu by to aj mohlo byt... @kakatulik ano, mam priznaky pichanie pri vajecniku, krcok vysoko a otvoreny.. len ten tahavy vytok sa niekde zabudol..preto som sa pytala, ci existuju aj take testy, ze co i len slaby naznak sa povazuje za pozitivny... jedna sa o tieto testy..

lauritkatesty
4. júl 2016

@lublub nie, čiarky by mali vyjst rovnake. a pozeram ze to je 20ml, cize citlivost by maala byt rovnaka ako mam moje testy. ten čo som dnnes pridala je tiez 20-ka.

lauritkatesty
4. júl 2016

podobne testy som mala predtým, ale z UK , nie z lekarne a pekne vyšli aj pozitivne.

lublub
4. júl 2016

@lauritkatesty dakujem... no tak asi este pockam, uvidim ako sa to bude vyvijat..

lublub
4. júl 2016

@lauritkatesty ja len preto ze aj ta slaba ciarka este viac zoslabla.. mozno aj preto ak bol moc redsi... uvidim... aj tak vam dievcata dakujem za rady, ste zlate 🙂

kakatulik
4. júl 2016

@mausy21 ahoj. No s fertility ti veru nepomozem,lebo neviem anglicky velmi dobre,ale ja si robim graf na womenzone.cz. tam sa iba ndhlasis,vyplnis iste udaje a mozes zapisovat. Do grafu sa ti to hodi samo.

moncici67
4. júl 2016

@kakatulik
@lauritkatesty tak stale este nic uvidíme rannu teplotu

mausy21
4. júl 2016

@moncici67 podla mna anovulak to bude

moncici67
4. júl 2016

@mausy21 dufam zatial ze nie :D

mausy21
4. júl 2016

@moncici67 no ved drzim palce aby prisla ale ja som mala nieco podobne sice len raz ale mala

moncici67
5. júl 2016

@kakatulik
@lauritkatesty takze teplota takto.

moncici67
5. júl 2016

@kakatulik
@lauritkatesty a takto to vyzerá keď dám preč tie tri vysoké teploty.mozno naozaj ovu bola na ten 12 dc len som asi veľa pila a testy nezachytili.a ta vysoká teplota bola kvôli chorobe.bez choroby by bola možno 36.6 tak už naozaj neviem 😂

kakatulik
5. júl 2016

@moncici67 tak toto fakt zahada.

lauritkatesty
5. júl 2016

@moncici67 testuj dalej 🙂 mozno dnes vyjde pozitivny. 😉 mam pocit, že ovulacie ešte len bude.. nedrzia a teploty. cize potvrdena urcite nie je

moncici67
5. júl 2016

@lauritkatesty no dobre ako povieš ;)

moncici67
6. júl 2016

@lauritkatesty ah jaj 😞 snad to nebude anovulak 😞

janulka_1
6. júl 2016

Ze vraj 7DPO 🙂

moncici67
6. júl 2016

@janulka_1 ake mavas dlhe cykly?

butterfly333
6. júl 2016

@janulka_1 ahoj moja ja dnes takto no skušala som test a nič len /

ignorantka
6. júl 2016

takze toto znamena ze nic? proste ovulacia tento mesiac nebude?

ignorantka
6. júl 2016
renimac
6. júl 2016

Pre ukazku, v aprili som verila, ze som tehu a prd z toho ☹. 37,0 nemavam vobec. Mala som vo februari, ked som bola tehu.

ignorantka
6. júl 2016

@renimac no do riti aky krasny graf to bol :(