icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

moncici67
9. júl 2016

@kakatulik
@lauritkatesty žeby teraz?

kakatulik
9. júl 2016

@moncici67 anonn,yess. Dockali sme saaa😀

kakatulik
9. júl 2016

@moncici67 mas tam aj pekny pokles teplotky,Tej ciarke este malinko chyba. Vrchol bude asi v noci,cize najblizsie dni o program postarane.

moncici67
9. júl 2016

@kakatulik akurát teraz ma chlap v praci 16tky aj dnes aj zajtra :D ale ja to snim velmi rychlo vybavim 😀

kakatulik
9. júl 2016

@moncici67 to nevadi. To aj tak vyzera na ovulku v pondelok az utorok,cize akurat. bude mat aspom nasetrenych plavcov.

dejna20
10. júl 2016

Baby ja viem ze sa pytam uz asi druhy krat 😂ale ked mam dnes pozit ovu test tak kedy mi stupne teplota, teda kedy ma stupnut? Zajtra ci pozajtra? A kedy bola potom ovulka? Posledny den nizkej teploty ci az trn teply den? 👽

dejna20
10. júl 2016

A este kedy treba coro moro v den poz ovu testu ci den po

kakatulik
10. júl 2016

@dejna20 teplota stupne po ovulke. Nemusi to byt hned 1den po pozitivnom ovu teste. 1DPO sa sa rata ked teplota stupne minimalne o 0,2

kakatulik
10. júl 2016

@dejna20 coro moro treba v dem poz testu a povedzme este obden.

lublub
10. júl 2016

@kakatulik
@lauritkatesty dočkala som sa? či ešte tomu asi chýba trocha... čiže čakať? otestovať ešte dnes večer alebo až zajtra?
hodnotiť treba mokrý test, však? nie zaschnutý?

saimaa
10. júl 2016

@lublub mne takto pekne postupne tiez tmavli, a na dalsi den (tuto zajtra resp.pozajtra) uz bol pekný pozitívny. A teda skúšala by som aj vecer testnúť. Pokial viem, tak do 10minút sa ukáze výsledok. (alebo ako ktorý test?)

kakatulik
10. júl 2016

@lublub nooo uz velmi vela nechyba. Mozes skusit este dnes vecer,aby si to neprepasla.

moncici67
10. júl 2016

@kakatulik pozitívnejší už asi nebude 😂 takze kedy asi bude ovu?

kakatulik
10. júl 2016

@moncici67 vualaaa. Takze ano,ano. Pozitivnejsi uz nebude.😀

denidi
10. júl 2016

@moncici67 tak si sa dočkala😉
Na takýto sa oplatilo počkať,no a o dva tyzdne takýto krásny tehu testik,drzim palce😃

moncici67
10. júl 2016

@denidi no bodaj by si mala pravdu 🙂 meriam aj BT tak dúfam že tiež pekne stupne a už sa nič nepokazí 🙂

denidi
10. júl 2016

@moncici67 presne tak,uz nech teplota len potvrdí,ze ovu prebehla a potom uz len čakať na pozitivny výsledok😉

moncici67
10. júl 2016

@denidi no pevne verím že sa zadarí 🙂

dejna20
10. júl 2016

@kakatulik no tak coro moro v drn poz testu dvakrat 😂 teplota este nestupla. Tak teda az zajtra? Ja rozmyslam aj dnes

kakatulik
10. júl 2016

@dejna20 kedy bude chut. Ale zajtra by boli asi oddychnuti plavci.😀

dejna20
10. júl 2016

@kakatulik myslim ze kvalita plavcov je ok. Ked sa podarilo oplodnit endometrioznu zenu 😂😂😂
Nebude uz zajtra po? Dnes uz bol test negat. Vecer som citila jemnu bolest v podbrusku, teda palenie ako ze prasklo vajo. Zajtra ocakavam zvysenu teplotu.

kakatulik
10. júl 2016

@dejna20 zajtra rano by neskoro asi nebolo,ale ak si chces byt ista,tak poistite aj dnes aj zajtra ty endometriozna zena. 😷😃
Ty si mala tu endocystu iba na jednej strane? a ine loziska si nemala?

dejna20
10. júl 2016

@kakatulik mala som na obidvoch aj nej loziska boli

kakatulik
10. júl 2016

@dejna20 tak to sa musite cim prv posnazit.

patka33
10. júl 2016

baby potrebujem radu biely podklad dnesny ta druha foto vcera co myslite ktory je pozitivnejsi dik

kakatulik
10. júl 2016

@patka33 ten druhy. Sup na plodenie. 😀

patka33
10. júl 2016

@kakatulik tam kde je podlad ten zlty stol? to bolo vcera

kakatulik
10. júl 2016

@patka33 ano vcerajsi.

patka33
10. júl 2016

@kakatulik cize ak sme sa snazili dnes a vcera mohlo by to vyjst?

dejna20
10. júl 2016

@kakatulik ved ja viem. Uz 10den po lapke sme zacali. Zajtra idem gynovi, tak dufam ze ziadna cysta nedorastla.
Ked som mala v so pozit test tak myslis ze uvidi na sone ci vajco prasklo alebo este ne?