Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lublub zajtra testuj okolo obeda 🙂
@kakatulik aha, tak som robila chybu, lebo pri kazdom testovani som sice dodrzala obmedzit tekutiny, nepila som 2,5hod a viac.. ale zaroven som hodinku pred testovanim som vzdy bola na wc.. no cize teoreticky to mohlo byt niektory den pozitivne...ktovie.. no uvidim dnes, vydrzim neist cikat :D
@nikaaaaa 12 dni po pichnuti to uz nie je pregnyl 😉
@nikaaaaa no ak to zacne znova tmavnut.tak to uz pregnyl nebude.kazdemu sa inac vyplavuje hcg.teda nniekomu skor.inemu neskor
@janulka_1 ak chces adrenalin tak uz dnes 😉
@kotatko1232 ejhaaa. takze te ovu testy uz nebudes potrebovat či ? 😀
@lauritkatesty no tak netusim asi niee.som zvedava a aj sa bojim lebo minuly mesiac som prisla o babenko ☹
@kotatko1232 musi verit ze to bude ok, ak to zosilnie, chod k lekarovi, aspon duphaston treba nasadit
@lauritkatesty verim ale aj sa bojim.....no pri prvej malej som brala Femibion
@janulka_1 aj ja mávam vždy LF 14 no dnes som 16 a ms nikde test biely 😠
@lauritkatesty dnes nie, to uz pockam do zajtra
@butterfly333 ejha, a dobre si vypocitala? A hovori sa, ze nie vzdy ukazu testy //
@janulka_1 ano dobre moja na 18dc som mala ovu špinenie od 17dc som začala brat dufík dnes som 32dc LF mávam 14 dnes je teda 16
@janulka_1 tu je celý graf
@butterfly333 nemohol ti duphaston predlzit lf? Lebo postupne ti klesa bt
@janulka_1 tak to neviem vždy omju mala 14dnovu aj ked som dufík brala tak ja neviem
Dakujem ;)
@nikaaaaa no na tom spodnom tehu nič nevidno a ten ovu si robila rano?
Ten druhy obr. Je mokry test . na 1/obrazku prve testy su rano a tie pod nimi teraz ale pila som vela vody preto sa cudujem
@nikaaaaa lebo ovu na zistenie tehu sa robí rano
Myslite, ze je tento ovulacny test uz pozitivny?

@kakatulik @lauritkatesty ahojte dievcata teraz potrebujem radu.. spravila som si test este teraz vecer..vysiel o dost slabsi ako na obed. pred 19tou som vypila trocha kavy.. do testovania som bola 2x na wc, testovanie bolo z 3. razu...neviem ci je to platne takto neskoro, ci taketo caste mocenie ma vplyv na to 😅 ale nepila som viac ako 2,5hod. . ako to mam teraz chapat.. ten na obed nebol zase az tak silny, ze by bol 100% pozitivny, cize moze byt ze vrchol uz bol? 9.7.som robila aj poobede a bol taky isty ako o 7.30, preto som ho tam nedala..dakujem za rady