Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka ja som dnes 7 DC, kasicku zacnem uzivat dnes vecer... tych mesiacov uz bolo, co som si hovorila, ze je moj, takze tento si to radsej navravat nebudem 😉 ale potesila by som sa urcite 🙂.
@senselinka no mne sa pomaličky ms rozbieha VMK pride zajtra 😀 😀 😀 verím že sa nám zadarí znova.Držím nám moooc palce.
@butterfly333 ja dnes 1DC
@janulka_1 😒 ja dnes 2DC už mi dnes prišla VMK tak uvidím či pomože ty ju neberieš??
@butterfly333 nie neberiem ani neviem, ze take nieco pomaha.
@dejna20 teraz nie. Dufam, ze nebudes musiet a ze sa vam to podari do septembra
@kakatulik
@lauritkatesty baby už ju označilo 🙂 tak čakáme na výsledok 😂
@moncici67 tak vidis.mas to zatial fajn
@saskia212 ten druhy mi uz ako pozitivny nepride, ovu je zvyčajne do 12-48 hodin od max pozitivneho testu, takze moze byt dnes, zajtra
Baby ako uzivate VMK...teda mam namysli konzumujete. Viem, ze sa uziva 1g rano a vecer pod jazyk, no ta chut akoze inak hnusne 😝
@kakatulik
@lauritkatesty
@moncici67 holky dilema ☹ dnes som merala o pol hodku neskor a teplota bola 36,9 co je u mna uz poovulacna. Vcera a predvcerom ovu test biely a teplota 36,7 som myslela ze test bude cez vykend pozit ale aj dnes uplne biely. Podla vcetkeho bol pozit asi utorok,stredu ze? Len ja merala az od stvrtka takze asi smesa zas netrafili. Kedze milovali sme sa sice stredu rano ale to len rychlovka pred pracou. A dnes sme sa milovali rano ale ked bola teplota hore asi je neskoro ze. ?? ☹ ☹ myslite ze pol hodina merania neskor to ovplyvny a ovu len bude??? Alebo som ozaj nestihla a bola vcera. ☹ ☹ asi mi ostava len merat a cakat na ms. A ak teplota zajtra tiez hore tak dnes som prvy den po alebo zajtra??? Dik
@lululka22 no ak sa budes drzat hore. mohol byt teda pozitivny v stredu .. a stuplo to dnes.
nezda sa mi zeby polhodina az taky velky rozddiel urobila.. 😕
kludne to mohlo vyjst aj dnes rano.. vajko este nejake hodiny zije, alebo potom ked ste snazili, streda. stvrtok ?
Dakujem teda a ratam dnes ked teplota je poovulacna ako 1DPO alebo zajtra. ??? Lebo mavam lut faz. Max 14dni tak nech viem kedy najskor testovat lebo som sa rozhodla ze ms uz necakam 😉 😉

@renimac
@butterfly333 baby, ja dnes 3 DC, VMK pride zajtra, tento mesiac je nas 😘