icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zunajda
16. júl 2016

@kakatulik ovulku som skôr ako na 35dc nemala. Skúsim ráno zmerať BT

zunajda
16. júl 2016

@kakatulik práve som si urobila ešte jeden ovu test ...pozitívny...toto som teda nečakala

kakatulik
16. júl 2016

@zunajda pocuvaj,ale nemala si to ty aj minuly mesiac tak ze bol poz.ovul.test a teplota nie a nie ist hore...? no ale v kazdom pripade by nebolo od veci sa posnazit keby nahodou.

kakatulik
16. júl 2016

@lululka22 prvy den zvysenych teplot sa rata za 1DPO.

zunajda
16. júl 2016

@kakatulik áno mala na 25dc...teraz som 17dc. Nechám sa teda prekvapiť! 😕

zunajda
17. júl 2016

@kakatulik Viem,že ovu testy sa ráno nemajú robiť, je zas pozitívny a teplota 36,7...u mňa poovulačná

kakatulik
17. júl 2016

@zunajda no ale tento je uz bledsi ako bol ten vcerajsi.Mas graf?

lauritkatesty
17. júl 2016

no aj mne sa zda uz slabši..

zunajda
17. júl 2016

@kakatulik fotila som na rýchlo...šla som do roboty. Na fotke vyzerá bledší v skutočnosti boli rovnaké. Graf nemám, tento cyklus som si dala pauzu

marienka1703
17. júl 2016

@zunajda skusajte teraz naplno dva dni po sebe. My pri takomto teste sa nam podarilo.

zunajda
17. júl 2016

@marienka1703 Skúsili sme...uvidíme! 😉

alexka1234
18. júl 2016

Ahojte🙂 Som tu nova, zacala som si tento mesiac robit ovu testy, teplotu si zatial nemeriam. Snazime sa cca 3 mesiace a zatial nic, tak ma napadlo, ze skusim tieto testy , no vychadza mi to nejako cudne. Viete mi s tym poradit? Cykly mam pravidelne 28 dnove. Dakujem!

lauritkatesty
18. júl 2016

@alexka1234 ten 17- sa mi zdaju rovnake či ?

alexka1234
18. júl 2016

@lauritkatesty Ano, aj mne sa zdali, tak uvidime🙂 Najprv som si myslela, ze ta 15, tak sme sa snazili a len tak ze spravim si aj 17 dc a tot😃

butterfly333
18. júl 2016

@alexka1234 ten na 17 je slabší

alexka1234
19. júl 2016

Nezda sa mi to az take spolahlive a jasne. Skusim aj buduci mesiac testovat a teda aj teplotu si merat.

dankakk
19. júl 2016

Baby, môj včerajší a dnešný. Taký pozitívny som este nemala. Ako je to s ovu, ovu testami a pco?

lublub
19. júl 2016

@lauritkatesty @kakatulik je ten vcerajsi pozitivny? dnes je uz slabsi..

lauritkatesty
19. júl 2016

@dankakk mozu vyjst viackrrat za cyklus pozitivne, ak maš pco, bolo by to dobre kombinovat aj s meranim BT.. lebo aj pri pco mozes kludne ovulovat ...
aby sa v domacich podmienkach potvrdila ovulacia.

lauritkatesty
19. júl 2016

@lublub no tvaril sa dsot silno, ake su to testy ?

kudusko
19. júl 2016

@lublub moze byt ze si nevystihla vrchol tak ked este bude slabnut mozes podla mna ho pokladat za pozitivny a su to women secret ovu testy
@lauritkatesty 🙂

lauritkatesty
19. júl 2016

@kudusko dikes. nepoznam ich, tak neviem či byvaju aj sinejšie, ked su pozitivne ?

lublub
19. júl 2016

@lauritkatesty su to testy rapiclear .. uz som z toho nervozna, som 31 DC, menzes nikde, ovu nejednoznacna.... takyto rozhadzany cyklus som nemala ani nepamatam...

kudusko
19. júl 2016

@lauritkatesty zlatko tak ako tie ruzove mala som obidve som porovnavala su rovnake takze byvaju taketo ja vcerajsi pozri este som takto nemala ze take slabe a zrazu bum tento cyklus

kudusko
19. júl 2016

@lublub
@lauritkatesty tak to su potom rovnake lebo aj women secret su take iste 🙂 a teplotu nerias rano by som odnerala

lublub
19. júl 2016

@kudusko teplotu nemeriam

lauritkatesty
19. júl 2016

@lublub mala by si to este kombinovat s meranim BT.

lauritkatesty
19. júl 2016

@kudusko tak teda to bol super silny 😀

buckeye
19. júl 2016

@dankakk ja mam pco toez, posledny cuklus kedy sa zadarilo, som mala dva tyzdne pozitivne testy, vkuse, po poslednom pozitivnom a prvom negativnom bola ovulacia(potvrdene bt) a zadarilo sa🙂

ignorantka
19. júl 2016

@lublub ahoj 😂 Ja som tie 32 DC a ovuláciu som asi nemala tak dúfam ze sa stane zázrak 😂 Držím ti palce 🙂