Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
no aj mne sa zda uz slabši..
@zunajda skusajte teraz naplno dva dni po sebe. My pri takomto teste sa nam podarilo.
@marienka1703 Skúsili sme...uvidíme! 😉
@alexka1234 ten 17- sa mi zdaju rovnake či ?
@lauritkatesty Ano, aj mne sa zdali, tak uvidime🙂 Najprv som si myslela, ze ta 15, tak sme sa snazili a len tak ze spravim si aj 17 dc a tot😃
@alexka1234 ten na 17 je slabší
Nezda sa mi to az take spolahlive a jasne. Skusim aj buduci mesiac testovat a teda aj teplotu si merat.
@lauritkatesty @kakatulik je ten vcerajsi pozitivny? dnes je uz slabsi..
@dankakk mozu vyjst viackrrat za cyklus pozitivne, ak maš pco, bolo by to dobre kombinovat aj s meranim BT.. lebo aj pri pco mozes kludne ovulovat ...
aby sa v domacich podmienkach potvrdila ovulacia.
@lublub no tvaril sa dsot silno, ake su to testy ?
@lublub moze byt ze si nevystihla vrchol tak ked este bude slabnut mozes podla mna ho pokladat za pozitivny a su to women secret ovu testy
@lauritkatesty 🙂
@kudusko dikes. nepoznam ich, tak neviem či byvaju aj sinejšie, ked su pozitivne ?
@lauritkatesty su to testy rapiclear .. uz som z toho nervozna, som 31 DC, menzes nikde, ovu nejednoznacna.... takyto rozhadzany cyklus som nemala ani nepamatam...
@lauritkatesty zlatko tak ako tie ruzove mala som obidve som porovnavala su rovnake takze byvaju taketo ja vcerajsi pozri este som takto nemala ze take slabe a zrazu bum tento cyklus
@lublub
@lauritkatesty tak to su potom rovnake lebo aj women secret su take iste 🙂 a teplotu nerias rano by som odnerala
@lublub mala by si to este kombinovat s meranim BT.
@kudusko tak teda to bol super silny 😀
@lublub ahoj 😂 Ja som tie 32 DC a ovuláciu som asi nemala tak dúfam ze sa stane zázrak 😂 Držím ti palce 🙂

@kakatulik ovulku som skôr ako na 35dc nemala. Skúsim ráno zmerať BT