icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lublub
20. júl 2016

@ignorantka ja som z toho vygulana.. lebo sa mi to este nestalo.. tento mesiac sme chceli ist "na vec" , myslela som ze to bude hracka, kedze som vzdy vedela kedy mam ovu, aj bez testov, bez merania BT .. a ako naprotiven, cyklus uplny chaos..

131313
20. júl 2016

@lublub A teh. test si neskusala, ked si uz 31DC a menzes nikde? 😉

ignorantka
20. júl 2016

@lublub no tak mne sa to nestalo prvykrat ze som 32DC a mrcha nikde.... ale vcera som dostala vypoved lebo nema sefka pre mna robotu a chce menit smer podnikania,,,tak sa obavam ze mi to bude meskat aj zo stresov... no a ked mam byt uprimna, teraz v tejto situacii otehotniet by bola fuska :D :D :D... ale nevadilo by to 🙂

domci1203
20. júl 2016

Horny test robeny vcera rano a spodny vcera vecer . No nekona sa nic,lebo mam zapal to ako naschval:( ked sa mozno mohlo zadarit. To,ze bolo tutu mutu sest dni pred pozitivnym ovu testom a mohlo sa zadarit na to sa nespolieham vobec🙂

kudusko
20. júl 2016

@domci1203 a zo spodu alebo mocove cesty ak to nie je velmi vazne tak by som to riskla🙂

domci1203
20. júl 2016

@kudusko mocove su to neni:/ je to mykoza ako svet:( takze sexu na desat dni stopka

kudusko
20. júl 2016

@domci1203 fu tak to nie to treba poriadne preliecit tak az pptom

domci1203
20. júl 2016

@kudusko ved to je jasne. Vravim naschval , ked sa mohlo zadarit teraz:( mam aj lieky na to a tie ak nezaberu do septembra tak uz bude posledna moznost clostil a pregnyl:( trapime sa uz vyse roka a to mame 23 rokov ja a priatel 24

lublub
20. júl 2016

@131313 tehotna nie som, na 100% ... kedze nebola ovu, nemam byt z coho tehotna.. na naliehanie manzela som spravila tehu test, a ten mi to len potvrdil..

kudusko
20. júl 2016

@domci1203
@domci1203 to je hrozne ze 23 a 24 ja mam 39 a moj muz 49 a prve som malab26 aj to bolo skoro po 30 si to najlepsie vychutnas ver mi skusenej 🙂

domci1203
20. júl 2016

@kudusko no ja po 30 nechcem dieta radsej teraz🙂 ja mam problem so stitnou zlazou mam znizenu funkciu beriem lieky na to. Priatel ma ukazkovy spermiogram . Takze chyba krasy je vo mne.

kudusko
20. júl 2016

@domci1203 neboj nudes mat ani sa nenazdas😉

ignorantka
20. júl 2016

@lublub pocuj ty si ako ja :D... tie anovulak :D :D :D... tiez negativny test predvcerom :D :D... verme na zazrak ! :D alebo si dajme daco sladke lebo mam pms jak hovado

lublub
20. júl 2016

@ignorantka no včera som vyzierala vsetko mozne 🙂 aj mne sa zda ze mam pms, citim brucho aj prsia, sem tam sa mi to zda ako keby som isla mat ovulaciu.. aj krcok si kontrolujem, ale nie som o nic mudrejsia 😀 no proste riadna motanica.. uvidime co z toho bude... ako my nemame problem s tutu mutu aj priebezne, s otehotnenim nemam problem.... ale chcela som to po ovulacii, kedy je vacsia pravdepodobnost, ze by to bol chlapcek 😉

kata011
20. júl 2016

Baby je toto pozitivny ovu test ci ta ciarka ma byt este silnejsia?

kata011
20. júl 2016

Je toto pozitivny ovu test?

butterfly333
20. júl 2016

@kata011 ja myslím že je

lilianna1988
20. júl 2016

Ahojte,ak dnesny je ovu test pozit. tak ovu bude len do tych 48h?mam stale ,,stastie,,ked mam ovu priatel je v robote-ma pracu daleko a chodieva domov cca kazdy 4.den 😞😒vcera vecer sme sa milovali ,mno neviem ci staci😒

domci1203
20. júl 2016

@kudusko ada hej🙂 to,ze sa mohlo zadarit pred siestimi dnami tomu neverim velmi,ze by tolko pockali spermie ale tak mozne je vsetko no;)

ignorantka
20. júl 2016

@lublub test biely ako sneh, tak uz len aby prišla...

lublub
20. júl 2016

@ignorantka aj ja cakam, brucho aj tak boli.. ale stale nic... uvidime

marienka1703
20. júl 2016

@lilianna1988 ja myslim ze staci.

nadej13
21. júl 2016

Ahojte,prosím poraďte. Včera v noci som mala malé hnedé špinenie po cvičení,aj napätie v prsiach povolilo. Som len 4+4tt,zrejme je koniec nádeji. Snažila som sa byť pokojná a keďže som doma sama,tak počkať do rána,že sa to možno upokojí.žiadne ďalšie špinenie nie je,lekárka ma voľno a zastupovanie ma az v Senci,ja som z Ba.ma ešte význam podľa Vás ísť večer na pohotovosť,lebo teraz fakt neviem k akej dr ísť.moc mi to nemyslí,som veľmi smutná.Ďakujem za radu.

saskia212
21. júl 2016

@nadej13 ahoj, nie som žiaden odborník, ale na tvojom mieste by som išla určite k lekárovi, on najlepšie bude vedieť čo je vo veci. Keď sa ti nedá ísť k tvojmu, tak určite skoc hoci na pohotovosť. Držím palce, aby bolo všetko ok.

miska_hryzka
21. júl 2016

@nadej13 ja som takto spinila v 6tt a lekarka povedala, ze do tretieho mesiaca sa stava, ze zena spini a nič sa nemusí diať. Ja som vtedy spinila kvoli plesni. Nestresuj hlavne, držím palce a daj potom vedieť ako si dopadla.

nadej13
21. júl 2016

@saskia212 ahoj,uz som si pozerala,začínajú o 19-tej v ružinove,v noci som bola z toho taká rozrušená,že sama by som to tam nezvládla.uz som pokojná,pripravená na verdikt.len som dúfala keďže už na 26 deň boli čiarky také silné ze tentoraz to bude ok. Ak,tak to bude 3 potrat. Držím palce všetkým snažilkám a tehuľkám.

nadej13
21. júl 2016

@miska_hryzka si zlatá,ale uz aj prsia prestali bolieť,tak som pripravená na najhoršie,len dúfam,že sa tam priveľmi nerozplačem.a keď uz,radšej by som keby som nemusela ísť na čistenie,ospravedlňujem sa za to co píšem,to ta samota a smútok.2 týždne som na pn,ale z iného dôvodu,tak neviem,čo spravím v pondelok ak budú zle správy.

miska_hryzka
21. júl 2016

@nadej13 mna prsia na začiatku neboleli vôbec, takže to neber ako niečo podstatné. Neboj všetko bude v pohode a ako mne povedala lekárka v tom 6tt radsej nech sa to stane takto skoro ako v neskoršom štádiu. Držím moc moc moc palce !!!

kakatulik
21. júl 2016

@miska_hryzka misenkaaa,ahoooj. Ako ra mas? Uz si za polovicot😀 to je supeee!😘

ignorantka
21. júl 2016

@lublub takze 1DC