Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lublub no tak mne sa to nestalo prvykrat ze som 32DC a mrcha nikde.... ale vcera som dostala vypoved lebo nema sefka pre mna robotu a chce menit smer podnikania,,,tak sa obavam ze mi to bude meskat aj zo stresov... no a ked mam byt uprimna, teraz v tejto situacii otehotniet by bola fuska :D :D :D... ale nevadilo by to 🙂
@lublub pocuj ty si ako ja :D... tie anovulak :D :D :D... tiez negativny test predvcerom :D :D... verme na zazrak ! :D alebo si dajme daco sladke lebo mam pms jak hovado
@ignorantka no včera som vyzierala vsetko mozne 🙂 aj mne sa zda ze mam pms, citim brucho aj prsia, sem tam sa mi to zda ako keby som isla mat ovulaciu.. aj krcok si kontrolujem, ale nie som o nic mudrejsia 😀 no proste riadna motanica.. uvidime co z toho bude... ako my nemame problem s tutu mutu aj priebezne, s otehotnenim nemam problem.... ale chcela som to po ovulacii, kedy je vacsia pravdepodobnost, ze by to bol chlapcek 😉
Baby je toto pozitivny ovu test ci ta ciarka ma byt este silnejsia?
@kata011 ja myslím že je
@lublub test biely ako sneh, tak uz len aby prišla...
@ignorantka aj ja cakam, brucho aj tak boli.. ale stale nic... uvidime
@lilianna1988 ja myslim ze staci.
Ahojte,prosím poraďte. Včera v noci som mala malé hnedé špinenie po cvičení,aj napätie v prsiach povolilo. Som len 4+4tt,zrejme je koniec nádeji. Snažila som sa byť pokojná a keďže som doma sama,tak počkať do rána,že sa to možno upokojí.žiadne ďalšie špinenie nie je,lekárka ma voľno a zastupovanie ma az v Senci,ja som z Ba.ma ešte význam podľa Vás ísť večer na pohotovosť,lebo teraz fakt neviem k akej dr ísť.moc mi to nemyslí,som veľmi smutná.Ďakujem za radu.
@nadej13 ja som takto spinila v 6tt a lekarka povedala, ze do tretieho mesiaca sa stava, ze zena spini a nič sa nemusí diať. Ja som vtedy spinila kvoli plesni. Nestresuj hlavne, držím palce a daj potom vedieť ako si dopadla.
@saskia212 ahoj,uz som si pozerala,začínajú o 19-tej v ružinove,v noci som bola z toho taká rozrušená,že sama by som to tam nezvládla.uz som pokojná,pripravená na verdikt.len som dúfala keďže už na 26 deň boli čiarky také silné ze tentoraz to bude ok. Ak,tak to bude 3 potrat. Držím palce všetkým snažilkám a tehuľkám.
@miska_hryzka si zlatá,ale uz aj prsia prestali bolieť,tak som pripravená na najhoršie,len dúfam,že sa tam priveľmi nerozplačem.a keď uz,radšej by som keby som nemusela ísť na čistenie,ospravedlňujem sa za to co píšem,to ta samota a smútok.2 týždne som na pn,ale z iného dôvodu,tak neviem,čo spravím v pondelok ak budú zle správy.
@nadej13 mna prsia na začiatku neboleli vôbec, takže to neber ako niečo podstatné. Neboj všetko bude v pohode a ako mne povedala lekárka v tom 6tt radsej nech sa to stane takto skoro ako v neskoršom štádiu. Držím moc moc moc palce !!!
@miska_hryzka misenkaaa,ahoooj. Ako ra mas? Uz si za polovicot😀 to je supeee!😘
@lublub takze 1DC

@ignorantka ja som z toho vygulana.. lebo sa mi to este nestalo.. tento mesiac sme chceli ist "na vec" , myslela som ze to bude hracka, kedze som vzdy vedela kedy mam ovu, aj bez testov, bez merania BT .. a ako naprotiven, cyklus uplny chaos..