Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ignorantka no super... ja nic.. som zvedava dokedy ma bude natahovat
@lublub a necitis nic divne?
@adus29 jasne že je, jak oči 🙂
@lauritkatesty ahoj prosím ta ako je to s tými ano anovulakmi... Co mám čakať tento další mesiac? Môže byt ovulacia či skor zase nie? Ďakujem ti 🙂
@ignorantka a mala si anovulačny ??.. opakovat by sa nemali často, potom to treba riešit s lekarom.. prečo sa to deje.
Dakujem. Snad budeme uspesny
@lauritkatesty merala som prvýkrát tak uvidím, po treťom pôjdem k doktorke
@ignorantka tak snad tolko ich nebude. kde mas grafik ?
@ignorantka no citim sa divne :D uvidim.. uz mam kupeny aj tehu test este raz pre istotu.. o tyzden spravim.. co ak nahodou 😉 ked si 1DC zacni pit alchemilku.. aspon 10 dni.. aj liter denne... mne to pomoholo, vzdy osm mala ukazkovu ovulaciu aj so vsetkmymi priznakmi.. tento mesiac som nepila a ako to dopadlo..
@lauritkatesty zlatino, dnes na obed mega silny ovu test, teraz vecer uz slabsi a teplota takato diva... to co toto? Chapes?
@senselinka aka bola ta teplota?
@kakatulik som este fotila ovu testy 😝
@senselinka no sice je skok, ale myslim ze nie je poovulačny -poovulačne mávaš vyššie nie ?
nie je to ani o 0,2.. to len na tom grafe tak strašne vyzera 😀
@senselinka opät som bola netrpezlivaaaa 🙂 . Je to fakt skok.Aj ja to mam tento cyklus take divne s teplotou.Trosku skace. Som 10DC.Tam mavam uz pokles,ale ani poovulacne nie su...asi mi bolo v noci teplo 😀
@lauritkatesty to ano, ale predovulacne tak okolo 36,6... rano mi skoro oci vypadli. A dnes muz na 24 sluzbe 😔
@kakatulik ja mam cely tento cyklus nejaku divocinu, asi som sa prestimulovala a previtaminovala 😀 😀 😀
@senselinka cim si sa prestimulovala?
Ja robim tento mesiac experiment s inozitolom,lebo ked som brala jeden mesiac Inofolic posunula sa mi ovulka trosku do zadu,co nie je katastrofa,kedze ovulujem 11-12DC.
Pri davke 500mg sa nedialo nic normalne ako vzdy......teraz som zvysila na 1000mg a uz sa asi posuva,lebo 10DC mavam uz poz ovu testik a teraz nic zatial....o teplote ani nehovorim.....Aj ked by sa mi o 1-2 dni posunul cyklus tak by mi to nevadil,aspom by som nemamala ms na dovci.
@kakatulik tak ja prave naopak, resp.ostava mi to okolo 12 DC.
Tiez mam inositol, v inofolicu su vraj 2g, tak som dala aj ja... plus pyridoxin a listovku, Ccko, Ecko a striedam Zinok a Kelp a este VMK 😅
Alchemilku caj, cistiaci caj a detox podla Macingovej 😕
To je vsetko 😀
@senselinka fííííha dost 😀 😀 😀 hlavne aby to pomohlo
@butterfly333 tak ak to nevyjde, ideme do CAR na IUI, uz som unavena...
@senselinka ja toho mam tiez dost....ale caje som teraz uplne vypauzovala......
ed prave. V Inofolicu su 2g a preto som to dala extra,lebo to po prve vychadza lacnejsie a po druhe som mala pocit,ze tie dva gramy boli pre mna vela.
@senselinka no uvidiš čo zajtra, podla mna bude nizsia.. a az potom stupne.. sakra akurát to blbo vyšlo s manzelom.. 😕
@lauritkatesty ved aj ja som si povedala, ze rano sa ukaze... vcera sme sa nastastie posnazili, tak snad kamosi vydrzia 😝 Alebo to este dobehneme zajtra 😀
Co uz, ovu mala byt az sobotu/nedelu, tak sa poponahlala 😅
Vdaka 😘
@kakatulik inofolic som brala tak tri roky dozadu, ale uz sabotujem a presne, kupujem oddelene listovku a inositol. Ked si zoberies, tak Dr. odporucaju brat dva sacky denne, teda 4g, tak som si povedala, ze skusim tie 2g... uvidime, co z toho bude.
Nejaka som tento mesiac skepticka, smutna, unavena... mala som tu dva dni krstnych synov, s Eli sa tak krásne hrali, az mi smutno bolo... je uzasne mat vela deti 💜
@senselinka odkial obj ten inozitol od swansonu?

@nadej13 Tak určite chod na tu pohotovosť ,daj vedieť ako si dopadla, budem silno držať prsty.