icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

saskia212
21. júl 2016

@nadej13 Tak určite chod na tu pohotovosť ,daj vedieť ako si dopadla, budem silno držať prsty.

adus29
21. júl 2016

Moze byt toto pozitivny ovu test? Predtym bola druha ciarka uplne slabucka a dnes to bolo takto.

lublub
21. júl 2016

@ignorantka no super... ja nic.. som zvedava dokedy ma bude natahovat

ignorantka
21. júl 2016

@lublub a necitis nic divne?

zuzannaaa
21. júl 2016

@adus29 je pekny

lauritkatesty
21. júl 2016

@adus29 jasne že je, jak oči 🙂

ignorantka
21. júl 2016

@lauritkatesty ahoj prosím ta ako je to s tými ano anovulakmi... Co mám čakať tento další mesiac? Môže byt ovulacia či skor zase nie? Ďakujem ti 🙂

131313
21. júl 2016

@nadej13 Skusala si si znovu spravit test? Ak neslabne tak nestracaj nadej.Velmi drzim palce!

lauritkatesty
21. júl 2016

@ignorantka a mala si anovulačny ??.. opakovat by sa nemali často, potom to treba riešit s lekarom.. prečo sa to deje.

adus29
21. júl 2016

Dakujem. Snad budeme uspesny

ignorantka
21. júl 2016

@lauritkatesty merala som prvýkrát tak uvidím, po treťom pôjdem k doktorke

lauritkatesty
21. júl 2016

@ignorantka tak snad tolko ich nebude. kde mas grafik ?

lublub
21. júl 2016

@ignorantka no citim sa divne :D uvidim.. uz mam kupeny aj tehu test este raz pre istotu.. o tyzden spravim.. co ak nahodou 😉 ked si 1DC zacni pit alchemilku.. aspon 10 dni.. aj liter denne... mne to pomoholo, vzdy osm mala ukazkovu ovulaciu aj so vsetkmymi priznakmi.. tento mesiac som nepila a ako to dopadlo..

senselinka
21. júl 2016

@lauritkatesty zlatino, dnes na obed mega silny ovu test, teraz vecer uz slabsi a teplota takato diva... to co toto? Chapes?

kakatulik
21. júl 2016

@senselinka aka bola ta teplota?

senselinka
21. júl 2016
senselinka
21. júl 2016

@kakatulik som este fotila ovu testy 😝

lauritkatesty
21. júl 2016

@senselinka no sice je skok, ale myslim ze nie je poovulačny -poovulačne mávaš vyššie nie ?

lauritkatesty
21. júl 2016

nie je to ani o 0,2.. to len na tom grafe tak strašne vyzera 😀

kakatulik
21. júl 2016

@senselinka opät som bola netrpezlivaaaa 🙂 . Je to fakt skok.Aj ja to mam tento cyklus take divne s teplotou.Trosku skace. Som 10DC.Tam mavam uz pokles,ale ani poovulacne nie su...asi mi bolo v noci teplo 😀

senselinka
21. júl 2016

@lauritkatesty to ano, ale predovulacne tak okolo 36,6... rano mi skoro oci vypadli. A dnes muz na 24 sluzbe 😔

@kakatulik ja mam cely tento cyklus nejaku divocinu, asi som sa prestimulovala a previtaminovala 😀 😀 😀

kakatulik
21. júl 2016

@senselinka cim si sa prestimulovala?
Ja robim tento mesiac experiment s inozitolom,lebo ked som brala jeden mesiac Inofolic posunula sa mi ovulka trosku do zadu,co nie je katastrofa,kedze ovulujem 11-12DC.
Pri davke 500mg sa nedialo nic normalne ako vzdy......teraz som zvysila na 1000mg a uz sa asi posuva,lebo 10DC mavam uz poz ovu testik a teraz nic zatial....o teplote ani nehovorim.....Aj ked by sa mi o 1-2 dni posunul cyklus tak by mi to nevadil,aspom by som nemamala ms na dovci.

senselinka
21. júl 2016

@kakatulik tak ja prave naopak, resp.ostava mi to okolo 12 DC.
Tiez mam inositol, v inofolicu su vraj 2g, tak som dala aj ja... plus pyridoxin a listovku, Ccko, Ecko a striedam Zinok a Kelp a este VMK 😅
Alchemilku caj, cistiaci caj a detox podla Macingovej 😕
To je vsetko 😀

butterfly333
21. júl 2016

@senselinka fííííha dost 😀 😀 😀 hlavne aby to pomohlo

senselinka
21. júl 2016

@butterfly333 tak ak to nevyjde, ideme do CAR na IUI, uz som unavena...

kakatulik
21. júl 2016

@senselinka ja toho mam tiez dost....ale caje som teraz uplne vypauzovala......
ed prave. V Inofolicu su 2g a preto som to dala extra,lebo to po prve vychadza lacnejsie a po druhe som mala pocit,ze tie dva gramy boli pre mna vela.

lauritkatesty
21. júl 2016

@senselinka no uvidiš čo zajtra, podla mna bude nizsia.. a az potom stupne.. sakra akurát to blbo vyšlo s manzelom.. 😕

senselinka
21. júl 2016

@lauritkatesty ved aj ja som si povedala, ze rano sa ukaze... vcera sme sa nastastie posnazili, tak snad kamosi vydrzia 😝 Alebo to este dobehneme zajtra 😀
Co uz, ovu mala byt az sobotu/nedelu, tak sa poponahlala 😅
Vdaka 😘

senselinka
21. júl 2016

@kakatulik inofolic som brala tak tri roky dozadu, ale uz sabotujem a presne, kupujem oddelene listovku a inositol. Ked si zoberies, tak Dr. odporucaju brat dva sacky denne, teda 4g, tak som si povedala, ze skusim tie 2g... uvidime, co z toho bude.
Nejaka som tento mesiac skepticka, smutna, unavena... mala som tu dva dni krstnych synov, s Eli sa tak krásne hrali, az mi smutno bolo... je uzasne mat vela deti 💜

butterfly333
21. júl 2016

@senselinka odkial obj ten inozitol od swansonu?