icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

senselinka
21. júl 2016

@butterfly333 ano, tento mam a do ovu si davam tri tobolky, potom uz len jednu
http://www.swanson.sk/p/249/inositol

butterfly333
21. júl 2016

@senselinka skusim ho aj ja nabuduce

senselinka
21. júl 2016

@butterfly333 ale ved nabuduce uz nebude 😉

butterfly333
21. júl 2016

@senselinka kiež by si mala pravdu ja beriem VMK inofolic a železo s kys.listovou to mám od hemato.no a vit E D

senselinka
21. júl 2016

@butterfly333 no, tiez nie malo... ale je to v pohode

butterfly333
21. júl 2016

@senselinka ved to človek už nevie čo brat aby to pomohlo.

kakatulik
21. júl 2016

@senselinka jaaaj ved ked ma byt ovu az so-nedelu,tak to akurát plavci naberu kondiciu....
Vies,ja sa nejak bojim dat vyssiu davku,aby ma to nejak nerozhadzalo ked fungujem v podstate v pohodicke...ten inositol davam skor na taku podporu kvalitu vajicok....par dni predlzeny cyklus by mi nevadil,ale nie az velmi.....

kakatulik
21. júl 2016

@butterfly333 ocuvaj,ved ty mas ten Inozitol v Inofolicu.JEdine ak teda bude naaaahodou to nabudúce,tak uz nekupuj inofolic a davaj si Inozitol.

mausy21
21. júl 2016

@butterfly333 ahojcek tak ako si natom?Ja som 8DC takze cakam ovulu...hi..beriem femibion a mm folandrol tak som zvedava co a ako...

butterfly333
21. júl 2016

@kakatulik ved hej no len ten inozitol je lacnejší 😀 ved uvidím ale kupim ho ak sa nezadarí.

mausy21
21. júl 2016

@kakatulik a ty ako tiez nic??cakame na ovulku vsetky??aj nieco pijes?ja som dala femibion tento mesiac takuvidime

senselinka
21. júl 2016

@kakatulik ved mala byt v sobotu/ nedelu ale bude urcite skor, ja mavam od pozitiv testu obcas aj do 12 hodin 😕 Ale ved nevadi, ak aj bude zajtra, bud vydrzia plavci zo vcera, alebo dobehneme zajtra... a ak ani to nebude stacit, tak smola, dalsi mesiac uz pojdeme do CAR

butterfly333
21. júl 2016

@mausy21 ahooooj ja som 9DC tak sme rovnako aj ja čakám ovu kedy bude v máji ked sa zadarilo bola prvý krát na 13dc vtedy som prvý krat brala inofolic a VMK tak to beriem aj teraz tak uvidíme.

kakatulik
21. júl 2016

@mausy21 ano cakam aj ja...ja toho berieeeem,az sa to sem hanbim pisatmale nielen kvôli tehu.Ved tie vsetky vitaminy su aj pre moje zdravie a krasu a ko takeeee 😔 😵

kakatulik
21. júl 2016

@senselinka u na to tiez tak je,ze po poz.ovu teste je ovulka tak max do 24 hodin,ale v posledne mesiace tak dumam,ci to vykotulanie vajka netrva dlhsie,lebo teplota sa obcas splha hora ja 2-3 dni 🙂 🙂

ignorantka
21. júl 2016

@lauritkatesty takýto lajdácky ale nie je to tam aj tak urcite

ignorantka
21. júl 2016

@lublub vidíš tak budem a koľko vrecusok si dávala do litra? A na kolky den si potom mala ovulku? 🙂 Vďaka a držím ti palce nech sa cítiš stále divne 😂😂

lublub
22. júl 2016

@ignorantka mala som porciovanu, jedno vrecusko na 1/2 litra.. a pisla som 3x denne.. ovulku som potom mavala celkom presne 14-16dc

miska_hryzka
22. júl 2016

@kakatulik ahooooj Katulka 🙂 celkom fajn rychlo to odsýpa zachvilu rodim 😀 5.8. ma čaká taký väčší morfologicky ultrazvuk, tak dúfame, že všetko bude v poriadku. Ale už vieme, že budeme mať malú Petrušku 🙂 tebe sa ako dari? Ako pokračujete v plodeni? 🙂

miska_hryzka
22. júl 2016

@nadej13 ahoj no ako si dopadla? Dufam, že máš pre nás len dobré správy 🙂

kakatulik
22. júl 2016

@miska_hryzka ahoj. Tesim sa ze sa ti dari. A uz aj trosku priberas? Nam sa zatial nepodarilo,ale to nie je ziadna tragedia,lebo v podstate od maja to je teraz 4.ty cyklus. Nas problem je zosuladit pracovne povinnosti,aby sme mohli byt v ten spravny cas spolu.

kata011
22. júl 2016

Ahojte som v ovu testoch neskusena a chcem sa vas spytat ako je normalne ze som mala dva cele dnii po seebe stale pozitivny ovu test?t.j. ta ciarka bola silnejsia ako kontrolna ved ovu je len 12 max 24 hod tak preco je to LH stale tak vysoke?

kakatulik
22. júl 2016

@kata011 to moze pkojne byt...a ovulka pride väcsinou az po pozitívnom ovu teste do 48 hodin max.

kata011
22. júl 2016

@kakatulik Dakujem ...a dnes ked som si na treti den robila akoze ten byt uz praveze mala byt tak ta ciarna uz slabne??? to znamena ze ou moze byt uz aj teraz i ked to uz zase slabne???????

kakatulik
22. júl 2016

@kata011 pocita sa od posledného pozitívneho.Ak uz bude dnesny bledsi,tak pocitaj od vcerajsieho.Cize ano ovulka by v tomto pripade mohla prebehnut dnes az-zajtra.

lauritkatesty
22. júl 2016

@ignorantka. No jo anovulacny

miladkaaa
22. júl 2016

Sa mi zda,ze dnes je este silnejsi nez ten vcerajsi :O

kakatulik
22. júl 2016

@miladkaaa to ano.

nadej13
22. júl 2016

@miska_hryzka ahoj aj všetky co ste držali palce.domov som prisla veľmi neskoro z pohotovosti a ráno som musela ísť k obvodnej lekárke. Ale to hlavné,máme 10000 hcg,chcem v tom vidieť iba to pozitívne,dutinka je,aj zltkovy vak,dostala som duphaston,čo je asi dobre,lebo moja gyne by mi ho nepredpísala,ani kyselinu.tak všetko zle je na niečo dobré.viem,že ešte nie je vyhraté,ale teším sa a ďakujem za podporu. Akurát neviem,čo poviem v práci,lebo mám nariadený kľudový pokoj.po tých potratoch by som nechcela aby to tak skoro vedeli.

senselinka
22. júl 2016

@nadej13 super, to su skvele spravy, drzim palce!!!