Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@andrejta ano je
@butterfly333 dakujem
Ahoj. Keď sa pichá pregnil, kedy je najvhodnejší čas na tulkanie ?
@adus29 včera bol vrchol, ovulacia prebehne do 48 hodin. snazte dnes a zajtra 🙂
@vlasatica po pregnyle praska folikul za 36 hodin. cize je dobre, uz snazit sa pred parsnnkutim, aby tam uz cakali nejake spermie na vajičo. samozrejme aj v den , ked to praskne mozte poistit.. vajicko este zije cca 12-24 hodin.
@saskia212 ďakujem,v pondelok tradične ku gyne,dúfam že nebude so mnou bojovať a dá mi lístok ze doporučuje pn,to mám odniesť obvodnej.snažím sa byť v pohode,len ta samota je smutná,škoda ze ten komu som napriek všetkému verila nemá v sebe uz ani kúsok ľudskosti.to bolí ale toto je téma na radosť ak sa niečo podarí,tak chcem veriť ze najneskôr o 2 týždne uvidím srdiečko ako hrom.
@vilma30 a tie predposledne dva boli robene v jeden den ?? ono teoreticky nemusis vystihnut uplny vrchol.. nemeriaš teplotu a čo hlien ??
@lauritkatesty ten vyššie bol robený podvečer a ten nižšie na druhý deň doobeda. Bazalku si nemeriam, snažíme sa len od tohoto mesiaca, len som chcela zistiť, kedy približne ovulku mám.
@vilma30 no ten treti odspodu by sa teoreticky mohol povazovat za pozitivny, ovulacia potom nastane do 48 hodin..
skus si aspon hlien potom pozriet, či uz je taky hustejši a kremovy. on sa po ovulke rychlo zmeni na nepriepustny..
pred ovuláciou byva vodnaty, čiry, alebo natahovaci ako vaječny bielok.
@lauritkatesty a podľa hlienu sa neviem orientovať, mám ho tzv. plodný aj deň po mrche a to ovulku určite nemam
@lauritkatesty ale momentálne je hustejší, takže ovulka u asi prebehla. Ten tretí odspodu je testovaný 18.7 podvečer a ten druhý odspodu 19.7. doobeda
@vilma30 tak zeejme bude po..uvidis teda ci pride ms do tych 14 dni
@lauritkatesty no uvidíme. Sex bol 17.7, 19.7 a bude aj dnes. Každopádne vďaka za rady
Nz 😉
@mausy21 ahoj kedy maz mat ms?ja 5.8
@lilianna1988 ja az niekedy okolo 11.8 teraz cakam ovulku...ale tento cyklus prisla mrcha o 3 dni skor ze 26DC bol normalne som nechapala este niky neprisla tak skoro...ktovie no.zacala som pit femibion a mm folandrol tak yz by to mohlo konecne vyst.ale netestujem skor kym nepride mrcha..potom som len v strese

@senselinka no stalo to za to vydržať na tej pohotovosti. Inak to bola aj sranda,lebo dosť ľudí odchádzalo s prelepeným okom,tak som si robila štatistiky, koľko ľavých a pravých oči to bolo 🙂