Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik to ja radšej nechám na mm snád to pomože ako naposledy. Som zvedavá kedy bude ovu. Uvidím zajtra na bt. No tie testy neviem nejak netmavnu
@butterfly333 teraz by mala teplota ist hore vsak??cize hned?alebo az ked prebehne ovula a potom klesne?
@butterfly333 teda stuuupne???
@mausy21 no až ked prebehne ovu no test mám zatial negat uvidím zajtra na test. Aj bt
@butterfly333 no moja mama ma tiez poschovavane veci este po nas a nema ani najmensi problem do toho navliect akekolvek dieta.😀
@butterfly333 ja uz trochu poch.tam s anovulakom.
@kakatulik ale choood ovu bude neboj
@kakatulik
@butterfly333 umrela som super foto...aha takze teraz sa len snazit a snazit...takze aj ked klesne teplota este ma vyznam nie???tu je graf moj ale zacsla som merat az po mrche
@butterfly333 vobec sa nebojim. Experiment je experiment. Trochu posunuta ovu ady mi aj bodla kvoli dovolenke koncom augusta.
@mausy21 noo ked klesne a potom stupne o 0,2 a bude sa držat hore tak ovu zrejme bola.
@kakatulik mne ked sa v maji zadarilo ovu bola prvý krát na 13Dc no už som ju mala aj na 21Dc. Tak uvidím snád príde a zadarí sa
Takze teraz by mala ist este dolu teplota vsak?a potom hore ano??
@mausy21 kolko si 11dc??
@butterfly333 ja som este neskor ako na 14 dc nemala. Priemer 11Dc . Spominam si ale ze minuly rok som mala jeden divny anov.cyklus kedy prisld ms na 22DC. Nemienim sd stresovat. Bude ako ma byt.
Ahojte! Tento mesiac som si povedala, že si dám pauzu s testovanim...až tak úplne sa to nedá. Vďaka duphastonu som mala asi ovu na 17dc a teraz čakám či prídu ms alebo sa zaradilo. Teplota sa šplhá hore...keby tak už aj chcela zostať 😉
@zunajda držíme palce, aby iz neklesla najbližších 9 mesiacov 🙂
@kakatulik na dovolenku nejdete? Žeby ste sa tam posnazili a mali cas na seba 🙂
dievcata, asi to tu nepatri, ale radila som sa ohladne ovu testov.. no neviem ci ovu bola.. som 37DC a ms nikde... ale chcela som sa opytat ohladne krcka.. pocas ovu je otvoreny, skrateny a vyssie.. ak by som bola tehotna, kedy sa uzavrie? stuhne hned po oplodneni alebo az po uhniezdeni? resp. ak ma prist ms stale ostava otvoreny az do ms? alebo sa po ovulacii privrie a az potom pred ms sa otvori znova? 2 tyzdne mam otvoreny krcok.. neviem co si mam o tom mysliet..
@kakatulik
@butterfly333 babule kuk graf vcera pozit ovu test teplota isla len kulincek dolu a dnes takto...mysoite ze je to ok???
@mausy21 ano je to ok stupla o 0,2
@butterfly333 ale nevadi ze klesla vcera len tak malooo???

@mausy21 nerap sa tym.....na treba dlhodobu prax..... 😀