Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mausy21 ja myslím že nie. Som zvedave kedy budem mat ja ovu.
@mausy21 no ak neklesne a bude hore tak ovu bola.
Ahojte . Tak prvy krat som si kupila ovu testy po 9 mesiacoch snazenia. Poradte mi ked mam 25 dnovy cyklus a vcera mi skoncil menzes ktory neviem preco teraz trval iba tri dni co normalne trva pät kedy mam zacat testovat?
@butterfly333 aha no super tak a to som si myslela ze uz to aspon trochu chapem...hi takze sa mame snazit dalej anoo?este stale to ma vyznam vsak? No ja som zvedava kedy to prebehne u teba...ja som to vcera ciitila hoci nemam hlien len vlhko...hrizne ma pichali vajecniky tak som skusila... ty si uz 13dc???
@131313
@mausy21 ano som dnes 13Dc no spravý testík dnes a uvidím.
Ahojte, chcem Sa s vami podeliť o moju úžasnú dnešnú skúsenosť u mojej doktorky. Keďže sa už skoro 9 mesiacov snažíme a zatiaľ nič, tak som sa rozhodla navštíviť lekárku. Tá mi neurobila ani len ultrazvuk a že všetko vyzerá byť v poriadku. Som už po ovulacii, tak som sa jej opýtala, či mi nemôže aspoň urobiť hormonálny profil a ona že nie, že na to nie je dôvod a poisťovňa jej to potom nepreplati. Tak som odtiaľ odchádzala úplne frustrovana,že na čo som tam teda vôbec išla? Je podľa vás takýto prístup v poriadku?
@butterfly333 ja tiez dnes este testnem som zvedava...dufam ze to bude ok
@mausy21 no mne tie testy nejak netmavnu 😡
@miska_hryzka na dovolenkeu ideme az koncom augusta a zaciatkom septembra.....ved my sa snazime ked sa da.... 🙂 ...len teraz ta moja ovulka nejako meskaaaa 😢
@butterfly333 ten dnesny sa mi uz zda tmavsi.Jasne ze mu este ´dost chyba,ale tendencia tu je.
Um mna stale beloba.... 😨 ...teplota dole.
@kakatulik no snád ovu bude bt trocha stupla no ovu ešte nikde
@kakatulik No ja si praveze meriam bt aj používam ovu testy, podľa toho mám aj ovulaciu aj sa vždy snažíme kedy treba a stále nič. Preto som chcela od mojej lekárky, nech teda skúsi urobiť aspoň nejaké vyšetrenia,či predsa len niekde problém. A hormonálny profil som chcela kvôli tomu,lebo mám dosť problémy s akné a je to podľa mojej kožnej hormonálneho pôvodu, to som aj mojej doktorke povedala, no zrejme nemá záujem sa tým zaoberať. No proste neviem teraz. ..
Ahojte,tak len hlásim ze návšteva gyne bez problému,dala mi aj lístok ze doporučuje pn,akurát sa pýtala ci nepockam do srdiečka,lebo dnes som 5+1tt a stále len žlt vak,ale alergia sa mi tak zhoršila,že aj tak by som v práci nemohla byť,tak je to jedno.len dúfam,že ten kašeľ a kýchanie neublížia.na ďalšiu kontrolu budúcu stredu,tak držte palce aby uz bolo vidiet viac.to by bolo pekné.
@butterfly333
Mozem sa este opytat tiez patrim medzi tie nedockave tak som skusila ovu test uz dnes menzes mi skoncil vcera. Je tam slabsia druha ciarka viem ze to je negativne pokial nie je tak tmava ako kontrolna ale je to normalne aj taka slaba? Nemam stym skusenosti a skor som cakala ze bude snehobiely☺
@butterfly333 dnešný sa mi zdá tmavsi,ako predchádzajúce,t otovuz je po zaschnutí?

@butterfly333 takze ak teraz stuupla znamena to ze ovylka prebehla este vcera...v noci???