Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik možno je to tým, že som ho brala minulý cyklus....tam mi baby radili aby som si ho dala na tretí deň zvýšených teplôt po ovu (ovu bola na 45dc a ms prišla presne 14 dní po nej), tiež boli názoru, že blokuje ovuláciu. Teraz som si ho dala ako kázal doktor teda na 15dc a ovu mi podľa teplôt vyznačilo na 16dc....nezostáva mi nič iné len čakať. Minulý cyklus som ešte pila Inofolic. Inak mám aj biely výtok. Keď sa nezadarí teraz, snáď ďalší cyklus už bude náš. 😉
@zunajda no ved aj ja som bola jedna z tych,ktore radili aby si ho brala az po ovulke. To muselo zabrat este z minula,lebo tot by sa mi nezda taka rychlost.Aj ked je mozne,ze ntreba cakat az na treti den zvysenych teplot ale zacat hned v den ovulky,lebo pokial zaberie.....no som aj ja napäta velmi,ale zneje to dobre vsetko......
@miriamn76 presne tak blíži sa ti ovu ake máš cykli??
@denidi ano to je po zaschnutí. No teraz sme dali sexík a mm vraví že mám moc hlienu a je ako bielok lepkavý natahovací.
@zunajda moja držím palce vyzerá to dobre. Ja som tiež aj minuly mrsiac brala inofolic aj duphaston ni nič. Tak uvidím tento mesiac beriem VMK inofolic a mam aj dufík nachystaní.
@butterfly333 25 dnove
@butterfly333 ocuvaj,nerozmysla ten tvoj mm o kariere gynekológa? 😉 😎
@butterfly333 ono to vždy vyzerá dobre a ms aj tak príde 😣 som rada,že mám aspoň dcéru
@zunajda neboj určite sa zadarí.
@kakatulik povedal že móžeš príst na kontrolu 😅😅😅😅😅
@butterfly333 😀 😀 😀 ..a co mam akoze kontrolovat? 😀 😀 😀 😀 😀
@kakatulik 😅😅😅😅
@butterfly333 tak sa to blíži,zachvilu je ovu tu😂😃😉
@denidi no snád áno,bože zas ma začína pálit záha mám taku kyselinu už dva dni ide ma porazit asi pojdem zajtra k obvodnej nech ma niekam pošle.Ide mi to už na nervy. 😝 😝 😝
@butterfly333 nech ti spravia gastro,ale na kyselinu ako taku existuju isto tabletky
@kakatulik ano viem o tabl.vždy si hovorím že ked pojdem von kupim si a vždy zabudnem 😀
@butterfly333 mojko vyskusaj za lyžičku horčice obyčajnej plnotucnej ,viem,ze to je zvláštne,ale pomáha to😉 a určite pories aj dr,nech ti cosi dá,mozes mat premyslený žalúdok,ale treba zistiť pricinu
@butterfly333 ahoj moja ináč aj ja mám odkedy beriem VMK 😘
@butterfly333 prekysleny
baby ja som si prvy cyklus zacala merat BT. A zistila som, ze ovulku mam pravdepodobne az o dva tri dni neskor ako pozitivny ovu test!! Dnes mam druhy den PO pozitivnom ovu teste a bazalna teplota stale nizka (36.24) vlastne najnizsia z toho co som videla, takze u mna pravdepodobne prebehne neskor. A to sme sa snazili hlavne pred ovu a pocas! Tak sa ani necudujem ze sa nam nedarilo.... 😒 🤐 Treba sa snazit aj dalsie dni po ovu...

@kakatulik no aj ja som prekvapená, brala som ho od 15dc do 25 dc, jednu tabletku ráno a jednu večer...cca na 15dc som mala bolesti , tak som si na druhý deň robila ovu testy a zdali sa mi pozitívne. Ešte stále som tomu veľmi neverila, tak som zmerala BT ...dva dni bola 36,4 a na tretí 36,7.....dnes bola až 36,9 a takú vysokú som ešte ani nemala. Dnes by som mala byť 9dpo.